- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Amh düşük olup azalmış yumurta rezerviyle mustafa beye gidip sonuc alan varmı durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı kızlar
Sağol canım inşallah ama sanmıyorum çünki rezervi mde az benim
Canını sıkma cnm en azından hamile kalabılmıssın ümidini yıtırme bızım durumumuzda toplanacak yumurta durumuna gelmek bıle mucıze oluyo cunku yaşın kac amh fsh kacbenimde rezervim az ve yumurtalarım orta kalite cnm ve mustafa hocanın hastasıyım. ikinci tüp bebek tedavisinde doktor arayışındayken kendisiyle tanıştık... onunla ilk denememde hamile kaldım fakat bebeğin kalp atışı olmadığı için sonlandırdık.
Amin canım hepimize inşallah senin rezerv kaç canımcnm Allah nasip etmişse olur neden olmasın. aynı sorun bende de var
Dr öyle dediyse bunu değerlendir bence canım belli olmaz bu işlerYA HOCA BANA YUMURTLAMA OLMUŞ DEDİ 10UNDA BITTI ADETIM 15 INDE DOKTORA GITTIM 5 GÜN İÇİNDE YUMURTLAMA OLMUŞ YANİ BAYAĞI BİR ERKEN YUMURTLAMA OLMUŞ ŞİMDİ BUNA GÖRE BEN NE ZAMAN ADET OLUCAM YUMURTLAMADAN GENELDE 15 GÜN SONRA OLUNUYOR BİLİYORUM ŞU YUMURTLAMA OLAYLARINI HİÇ ANLAYAMADIM
Selam canım mustafa beyın muayne ücreti 170 tl ben ssk liym neden hemen tüp bebek dedi rezervin yada fsh nasılSelam arkadaşlar ben bülent tıraş ile görüşmek için gümüşhaneden İstanbul à geldim ama maalesef görüşme sonunda kafamda bir sürü soru işareti ile kaldım. Daha önce 2 kimyasal bir de kürtajım var. 2 senelik evliyim. Bana hemen tüp yapalım dedi. İkinci bir fikir için mustafa acetle görüşmek istiyorum sanırım. Muayene ücreti ne kadar devletle anlaşması var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim
Rezerv iyi imiş canım eşimin morfoloji %3. Benim 3 düşük var tekrar denersen tekrar düşük yaşarsın biz cgh ile embriyo seçelim dedi. Ama aklıma yatmayan çok şey varSelam canım mustafa beyın muayne ücreti 170 tl ben ssk liym neden hemen tüp bebek dedi rezervin yada fsh nasıl
Diğer tarafın muayne 420 tl miRezerv iyi imiş canım eşimin morfoloji %3. Benim 3 düşük var tekrar denersen tekrar düşük yaşarsın biz cgh ile embriyo seçelim dedi. Ama aklıma yatmayan çok şey var
Görüşmek istiyorum ama öbür tarafta 420 lira verdik keşke ön görüşme ücretsiz olsa daha karar aşamasında 1000 lira gidiyor resmen
Evet canım420. tüp bebek merkezine giderek yanlış yaptım sanırım... Doğal denemelerde ne gibi önlemler alabiliriz düşük yaşamamak için neler yapabiliriz hiç üstünde durmadı. Ama benim hatam oldu bu tüp bebek merkezi adı üstünde... Normal yoldan olabilir mi bunun için keşke baştan normal bir kadın doğumcuya gitseydim... Pff cumartesi ye kadar buradayız bakalım..Diğer tarafın muayne 420 tl mi
Canım ya nolur cevap yaz bana da acil. Benzer durumdayız benim de 2 kimyasal bir de 7.5 haftalık kürtajım var kalbi durduğu için. Bana direk cgh tüp dedi tüp bebek merkezi. Sana doğal yoldan deneyelim demişler. Ben de doğal denemek istiyorum bir süre daha senin düşüklerini açıklayacak bir sebep var mıydı? Neden normal denemeye tamam dediler? Bana neden direk tüp dediler?Benim öncesinde 2 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu hamile kalmamda bir problem olmadığı için ve rahimde düzeldiği için normal gebelik beklicez en az 3 ay
Çokta pahalı muayne benim rezervi az ama Dr tüplerin acik eşinin de sprem sayısı iyi dedi ondan histeroskopi ile rahim genisleticek o kadar para vermişsin canım yinede dr sor aklına takılan benceEvet canım420. tüp bebek merkezine giderek yanlış yaptım sanırım... Doğal denemelerde ne gibi önlemler alabiliriz düşük yaşamamak için neler yapabiliriz hiç üstünde durmadı. Ama benim hatam oldu bu tüp bebek merkezi adı üstünde... Normal yoldan olabilir mi bunun için keşke baştan normal bir kadın doğumcuya gitseydim... Pff cumartesi ye kadar buradayız bakalım..
Aranızda peki 2 veya fazla düşük yapmış olup doğal deneme önerdiği oldu mu doktorun?
Histeroskopi hangı durumlarda yapılıokı cnm bıde ücretı nekadar acabaÇokta pahalı muayne benim rezervi az ama Dr tüplerin acik eşinin de sprem sayısı iyi dedi ondan histeroskopi ile rahim genisleticek o kadar para vermişsin canım yinede dr sor aklına takılan bence
Polip miyom rahim genişletme yapışıklık vs duruma göre yapilio dr kararı diyelim 3000 tl canimHisteroskopi hangı durumlarda yapılıokı cnm bıde ücretı nekadar acaba
Uf nekadar pahalı yaa Allah yardımcımız olsunPolip miyom rahim genişletme yapışıklık vs duruma göre yapilio dr kararı diyelim 3000 tl canim
Öyle canım ama maddiyata geçtik manevi yıpranma zor gücümüz yetinmek denicez her şeyi çok şükür eşimde ailemde arkamda onlardan güç alıyorum aminUf nekadar pahalı yaa Allah yardımcımız olsun
Bende tedavilere gıtmem cok sıklaşınca işten ayrıldım ama cok yıpratıcı oluo Allahtan eşlerimiz ailelerimiz yanımızda zaten yoksa naparızÖyle canım ama maddiyata geçtik manevi yıpranma zor gücümüz yetinmek denicez her şeyi çok şükür eşimde ailemde arkamda onlardan güç alıyorum amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?