Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bende tedavilere gıtmem cok sıklaşınca işten ayrıldım ama cok yıpratıcı oluo Allahtan eşlerimiz ailelerimiz yanımızda zaten yoksa naparız
Ben çalışmiyom ama calissam zor olurdu eminim anlıyorum seni çok zor gerçekten yumurta takibinde artık git gel içim çıkmıştı allah yardımcımız olsun

Eda canim napiyorsun sesin cikmiyor. Benim lekelenmelerim oluyo ara ara zaten adet surdu nerdeyse lekelenmelerle 12 gun. Bi duzene giremedi sanirim. Bi de bu ay yumurta catlama gununu kacirmis olabilriim off ya
Cmm leke ne alaka ilaç ıcmıyoruz kı yunurtan catlıo onun lekesı olabilir mi benimde 3 4 gun once catladı yumurtam bakalım ne olcak cnm ya

Canını sıkma cnm en azından hamile kalabılmıssın ümidini yıtırme bızım durumumuzda toplanacak yumurta durumuna gelmek bıle mucıze oluyo cunku yaşın kac amh fsh kac

cnm yaşım 35, 36 olucam ocakta. fsh mı tam hatırlamıyorum ama normal çıkmıştı. 2 sene önce amh 1,3 çıkmıştı. üstüne 2 histeroskopi bir tüp bebek ve kürtaj geçirdim. eğer bunların etkisi varsa şuan daha da düşmüştür.

evet haklısın hocada aynısını dedi. en azından hamile kalabildiğini gördük dedi ama geçen ay transfer iptal oldu. bu ayda tek yumurtam vardı tedaviye bile başlayamadık. Allah yardımcımız olsun.
bitkisel birşeyler denemeye başladım bakalım faydasını görebilecekmiyim

Canim kesinlikle Mustafa beye gorun bana da baska doktorlar tup dedi. Ama rahimde darlik varmis megersem artik tupe gerek kalmadi.

Amh degerınde degısme olmadıysa cok vahım deıl durum ben de hıc gebelık olmadı olamıokı zaten neyse konuya gırınce cıkamıorm bitkisel ne kullanıosun cnm ya ben dun arı sütü polen cok arastrdm baaya faydasını goren olmus bı bılgn varmı

kızlar nasılsınız?
size birşey sormak istiyorum.. yaklaşık 2,5 yıldır tedavideyim. kafama çok taktığımdan mı yoksa çevremdeki insanların anlayışsızlıklarımı bilemiyorum ama çok değiştimi düşünüyorum. bir türlü hiç birşeyden mutlu olamıyorum. neşem keyfim hiç yok. insanların güldükleri şeyler bana komik gelmiyor. hatta onların bu kadar neşeli olmaları bile beni rahatsız ediyor. zaten herşeyi takan biriydim iyice arttı takıntı durumlarım. çevremde olan biten saçma sapan yerli yersiz herşeyi sorun ediyorum. kendimden soğudum. eskiden de böylemiydim acaba diye düşünmeye başladım. çevremdekilerle konuşacak birşey bulamıyorum kendi sorunlarım dışında.
sizde de var mı böyle şeyler merak ettim.

cnm arı sütü poleni bende duydum ama daha denemedim. iş yerinin orada bir aktar var. ona sormuştum. o da bana bi karışım var kime verdiysem çocuğu oldu dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. sabah akşam eşimle bi tatlı kaşığı tüketiyoruz. tadı çok kötü

karabiber, karanfil, tarçın, kebabiye, udihindi, kereviz tohumu, akırı kahra, ısırgan tohumu, anason, havuç tohumu, kırmızı turp tohumu, sinameki, günlük bitkisi, üzerlik, çörekotu, çam sakızı, polen, arı sütü, ginseng, bal, acıbadem yağı, propolis, erkek bisikleti var içinde canım. aktardan içindekileri istemiştim. ölçülerine göre ayarlayıp büyük bir kavanoz verdi. yarısı bitti bile. bakalım işe yarayacak mı. işe yaramazsa hoca bi ilaç verdi onu kullanıcam. ondan da sonuç alamazsak soğan kürünü denemeyi düşünüyorum. ne varsa deneyeceğim :) belki biri işe yarar.

Kızlar hamıs kaldığım ay ameliyattan sonra ki ay yani beni yumurtam erken catlamisti 13. Günümdu bana da erken gelmisti

MaşallAh ıcınde yok yok yaniii :))) arı sutunde eğrı cayır dıe bı marka varmıs ınu onermıslerdı baya incir kürü falanda vaar valla ben bunlarn hıcbırını uygulamadım auanda kullandıgım 3 adet ılac var ılaclarn etkılerını bıtırırmı acaba tedırgın olyorm ama arı sutune baslıcm galıbaa ılk kez mı cocuk dusunuorsn baska bebısın varmı yanı cnm

"aysennnn31, post: 44159729, member: 703517"]Kızlar hamıs kaldığım ay ameliyattan sonra ki ay yani beni yumurtam erken catlamisti 13. Günümdu bana da erken gelmisti[/QUOTE]
Cnm sana bi kac soru sormak istiyorum. Sen ameliyatdan sonra adet gormeden hemen mi hamile kaldin bi de bu ameliyat ucreti nekadar di? ? şimdiden teşekkür ederim

deneyelim cnm sonuçta bitkiler ne kadar zararlı olabilir ki :) ben çok direndim kullanmamak için ama yenik düştüm.
mustafa hoca bana ilaç verdi rezerv için. o sırada söyledim böyle böyle bir karışım kullanıyorum diye. bu ay önce karışımını kullan sonra ilaca başlarsın aynı anda içme dedi. istersen bir doktorla yada hemşireyle görüş cnm. bana aynı anda yapma demişti..
Allah nasip ederse bu ilk çocuğumuz olacak hayırlısıyla cnm. sende çocuk var mı?

Canim rezerv için verdiği ilacın adı nedir

Ben soğan kürü incir kürü arı sütü bal polen çörek otu kullandim ama aldığım kilolardan başka bişeyi göremedim belki sizlere iyi gelir

"aysennnn31, post: 44159729, member: 703517"]Kızlar hamıs kaldığım ay ameliyattan sonra ki ay yani beni yumurtam erken catlamisti 13. Günümdu bana da erken gelmisti
Cnm sana bi kac soru sormak istiyorum. Sen ameliyatdan sonra adet gormeden hemen mi hamile kaldin bi de bu ameliyat ucreti nekadar di? ? şimdiden teşekkür ederim[/QUOTE]
Medipolde histeroskopi 3000 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…