- 14 Aralık 2015
- 52
- 30
- 3
Aynen sorayım bende korktugumdan kullanamadm cunku bendede cocuk yok cnm İnşallah Allahım kucagımızı bos bırakmasındeneyelim cnm sonuçta bitkiler ne kadar zararlı olabilir ki :) ben çok direndim kullanmamak için ama yenik düştüm.
mustafa hoca bana ilaç verdi rezerv için. o sırada söyledim böyle böyle bir karışım kullanıyorum diye. bu ay önce karışımını kullan sonra ilaca başlarsın aynı anda içme dedi. istersen bir doktorla yada hemşireyle görüş cnm. bana aynı anda yapma demişti..
Allah nasip ederse bu ilk çocuğumuz olacak hayırlısıyla cnm. sende çocuk var mı?
Ay hadi inşallh hayırlısı olur.haberlerini bekliyoruz.Kızlar histeroskopiden sonra ilk kontrolüme gideceğim cumartesi günü bakalım doktor ne diyecek meraktayım ve heyecanlı :)
Canım kontrol ücreti alıyorlar mıBenimde erken catladi neden anlamadim
Medipolde histeroskopi 3000 tl[/QUOTE]Cnm sana bi kac soru sormak istiyorum. Sen ameliyatdan sonra adet gormeden hemen mi hamile kaldin bi de bu ameliyat ucreti nekadar di? ? şimdiden teşekkür ederim
Cnm sana bi kac soru sormak istiyorum. Sen ameliyatdan sonra adet gormeden hemen mi hamile kaldin bi de bu ameliyat ucreti nekadar di? ? şimdiden teşekkür ederim[/QUOTE]"aysennnn31, post: 44159729, member: 703517"]Kızlar hamıs kaldığım ay ameliyattan sonra ki ay yani beni yumurtam erken catlamisti 13. Günümdu bana da erken gelmisti
Biosteron dhea 25 mg verdi cnmCanim rezerv için verdiği ilacın adı nedir
Ben soğan kürü incir kürü arı sütü bal polen çörek otu kullandim ama aldığım kilolardan başka bişeyi göremedim belki sizlere iyi gelir
Aynen sorayım bende korktugumdan kullanamadm cunku bendede cocuk yok cnm İnşallah Allahım kucagımızı bos bırakmasın
Canım sen mustafa beyde tüp bebek tedevisi görmüştün ya ne kadara mal oluyo.ilaçları oradan mı veriyorlar paranın içinde mibende başlamadan önce çok tedirgindim. çünkü kan değerlerim normal çıkıyordu. kürler etkiler mi dengemi bozar mı diye şüphe etmiştim. doktorumdan da izin çıkınca devam ediyorum. sende sor öyle devam et cnm
Canım ben histeroskopi den sonra günümde olmuştum amq olmayan arkadaşlarda var ama mutlaka ilaç bitiminden 2gün sonra oluyorsun önemli olan ilaç bittikten sonrasıMerhaba arkadaşlar,
histereskopiden sonra estrofem kullanirken adet olunuyor mu. ben 15;kasimda adet oldum.24 kasimda histereskopi oldum. bu ay adet olmadim hala :) yoksa ilk aydan
Peki hayatım nasıl anlaşılır ki yumurtanın kalitesi testi yapiliiBiosteron dhea 25 mg verdi cnm
rezerv için değilde sanırım bunu yumurta kalitesi için verdi. çünkü benimkilerin kaliteside iyi değilnetten ilacı hiç araştırmadım. sen bak istersen cnm
Aslında abartmadan yemek lazım ama herhalde bende hamile kalsam senin yaptığın yapardım ben daha hic hamile kalmadan gobeklendim bide hamile sananlar yokmu çıldıriyorum :)bende tedaviler sırasında ve hamilelik döneminde bebek iyi olsun güzel gelişsin mantığında yemek olayını abartınca 7 kilo aldım. hala onları vermek için uğraşıyorum. göbeğim hamile göbeği gibi
Peki mervecim kimyasalları nasıl açıkladı neden olmuş olabilir dedi? Pıhtılaşma falan var mıydı sende?Canim kesinlikle Mustafa beye gorun bana da baska doktorlar tup dedi. Ama rahimde darlik varmis megersem artik tupe gerek kalmadi.
Peki hayatım nasıl anlaşılır ki yumurtanın kalitesi testi yapilii
Aslında abartmadan yemek lazım ama herhalde bende hamile kalsam senin yaptığın yapardım ben daha hic hamile kalmadan gobeklendim bide hamile sananlar yokmu çıldıriyorum :)
Bir gün mağazaya gittim arkadaşımı bekliyorum kabindedi kadının biri Tabure de otururken dememi hamile misin yoo dedim sinir oldum anneme gidiyorum komşuları öyle bişi mi var karnına çıktı bide bazıları Ayy zat3n geç evlendin yaşında gecio doğur yok diyorum zamanı vat olsun bir an önce yap ilerde daha zor bir gün tepem atcak dicem ki ben yapamıyorum gel sen yap ısrar etmwyinniste demekki bi terslik var olmuyor insanlar çok anlayissizsananlar benide sinir ediyor. ayy sen hamilemisin? o göbek ne öyle demiyorlar mı delleniyorum.bide benim durumumu bilen insanlar yapıyor dalga geçer gibi :)
Anladim canım rezerv zaten dusukle kalite olayını merak etmiştimrezervi kan testindne anlaşılıyorda kalitesini sanırım toplamadan sonra anlıyorlar
Ay hadi inşallh hayırlısı olur.haberlerini bekliyoruz.
Herkes anı ümitlenmeyi yaşıyor ne yazık ki. Tamamen bünyeyle alakalı eğer adet olmadıysan ilaçlar bittikten 2-3 gün sonra olacaksın. Bazı kişilerde hem gününde adet oluyo hem ilaçlar bitince. Ben test bile yaptım canım bunun böyle olduğunu bilmeme rağmen :)Merhaba arkadaşlar,
histereskopiden sonra estrofem kullanirken adet olunuyor mu. ben 15;kasimda adet oldum.24 kasimda histereskopi oldum. bu ay adet olmadim hala :) yoksa ilk aydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?