Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Peki mervecim kimyasalları nasıl açıkladı neden olmuş olabilir dedi? Pıhtılaşma falan var mıydı sende?
Evet bende pıhtılaşma problemi var ama rahim darlığı en büyük etken sperm tüpten yumurtaya geçemiyo yerleşemiyo büyüyemiyo sonra düşüyo 3. düşemedi dış gebelik oldu.

hadi inşaallh ya çok sevindim senin adına ne güzel büyük ihtimal yumurtan pazar günü çatlar çok güzel büyümüş çünki.inşallh hep umutluyuz.ama normal ama tüpbebek inşaallh.bende pazartesi görüşecegim.buarada anneannem tarafından memleletliyiz samsun çarşamba ;-)

Evet canım çok tşk ederim inşallah hepimiz tez zamanda seviniriz. Ben de çarşamba canım :)

Pco olduğun için hangi ilacı verdi acaba

Canim evet ya pco icin ne onerdi acaba bende de pco varda merak ettim klomen mi verdi

Samsunlu bir arkadaş bende samsun :) ama istanbula yaşıyorum sen ne zaman histeroskopi olmustun ki canım genişletme ise yara bere nasıl oluyor korktum

Bende samsun çarşamba :) salipazari

İnşallh bakalım ya inşallh .ne hüzel ben bilmem samsunu ama anbeannem ve dedem sürekli giderler akraba çok orada :)canım senın pko ya yakınlık mı var

Evet canım pko olayını detaylı sordum zaten dedim ki pkonun da dereceleri varmış benimki dirençli mi dedim Mustafa bey de dirençli olup olmadığını adet olma sürene göre anlayabilirsin dedi benim adetlerim 40 günde 45 hünde bir olduğundan bazen de ayda bir olduğundan seninki yatkınlık var pkoya dedi ama adet 5 ayda 6 ayda 1 senede olursa pkoda dirençli pko olur dedi yani kötü değil dedi

Samsunlu bir arkadaş bende samsun :) ama istanbula yaşıyorum sen ne zaman histeroskopi olmustun ki canım genişletme ise yara bere nasıl oluyor korktum

Ben de istanbulda yaşıyorken samsuna evlendim :) 7 kasımda histeroskopi oldum da bilmiyorum ki daha tam iyileşmemiş dedi ya evde temizlik yaptığımda bikaç ağır şey kaldırdım sonra az kan geldş ben zorladım biraz galiba dikkat etmemiş olabilirim

Düzenli iç arkadaşım bu hormonlar önemli ya
Canım ben bunu 1 senedir içiyorum o kadar uzun süre olunca bıkkınlık geldi artık bir de tatilde idim bu hafta ilaç içtikçe aklına geliyor insanın zaten tüp bebek merkezi ile de görüştüm tüp dediler... Moral bozukluğu falan...Sonrasında bende içmedim azıcık bunları kafamdan çıkarıp rahatlamak adına.
Bir de bu hormon değil canım şeker ilacı. Pcoya nedenin insülin direnci oluşu tahmininden dolayı veriliyor ama aslında insulin direnci var mı bende onun tahlilini falan yapmadan başlamıştık.
Marta tüpe geçicez zaten canım biz büyük ihtimalle....

Yaa biz çok yakınız :) aynı dr u nasıl da bulmuşuz
Evet canim ama istanbula yaşıyorum aslen oraliym her sene gelirim yazları ailem orda kalıyor :) ben daha öncede histeroskopi oldum tip fakultesi nde uyandirimda hastaneyi kaldırdım nerdeyse agri dan polip alınmıştı yine aynı ağrıyı yaşamaktan korkuyorum sadece cuma günü olucam kismetse

Benim adet de hiç şaşmaz 28günde bi olurum bsnada pkoya yakınlık var demişti hatta tüpbebek yapsan çok yumurtan olur demişti zaten olmuş da dedi.

Benim adet de hiç şaşmaz 28günde bi olurum bsnada pkoya yakınlık var demişti hatta tüpbebek yapsan çok yumurtan olur demişti zaten olmuş da dedi.

Aynen öyle çünkü pko da çok yumurta oluşuyor tabi içlerinden baskın olan bir yada iki tanesi büyüyor ondan dolayı yakın yani tam olarak pko teşhisi koymuyo sanırım dr. Bakalım beklemedeyiz hayırlısı diyerek bekliyoruz

Ameliyata girmeden önce çok heyecanlıydım ama ameliyattan çıktım kendime geldiğimde biraz karnım ağrıyodu regl ağrısı gibi sordular bana ağrın var mı diye karnım ağrıyor dedim ağrı kesici yapıldıı etki eder birazdan dediler bi 10-15 dk içinde ağrım geçti daha da hiç ne ağrı ne sancı olmadı sadece ameliyattan sonraki regl ve ilaçlar bittikten sonraki kanama çok yoğun ve ağrılı oldu yani ameliyat çok basit ama etkisi büyük :)

Canım işte insülin de bir hormon sonuçta ve lh ı etkiliyo filan bir sürü karmaşık bi durum bana da test yapılmadı ama pko olduğunda insülin direnci de oluyormuş metformin içeren ilaç veriyorlar bu yüzden bakalım sen bu ilacı kullandıktan sonra adetlerin düzene girdi mi lh hormonu düştü mü hiç hormon testi yaptırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…