Yok canım düzene girmedi en son tarlusal ile adet oldum. Ama ilacın faydası olduğuna inanıyorum yine deCanım işte insülin de bir hormon sonuçta ve lh ı etkiliyo filan bir sürü karmaşık bi durum bana da test yapılmadı ama pko olduğunda insülin direnci de oluyormuş metformin içeren ilaç veriyorlar bu yüzden bakalım sen bu ilacı kullandıktan sonra adetlerin düzene girdi mi lh hormonu düştü mü hiç hormon testi yaptırdın mı
Yok canım düzene girmedi en son tarlusal ile adet oldum. Ama ilacın faydası olduğuna inanıyorum yine de
kızlar nasılsınız?
size birşey sormak istiyorum.. yaklaşık 2,5 yıldır tedavideyim. kafama çok taktığımdan mı yoksa çevremdeki insanların anlayışsızlıklarımı bilemiyorum ama çok değiştimi düşünüyorum. bir türlü hiç birşeyden mutlu olamıyorum. neşem keyfim hiç yok. insanların güldükleri şeyler bana komik gelmiyor. hatta onların bu kadar neşeli olmaları bile beni rahatsız ediyor. zaten herşeyi takan biriydim iyice arttı takıntı durumlarım. çevremde olan biten saçma sapan yerli yersiz herşeyi sorun ediyorum. kendimden soğudum. eskiden de böylemiydim acaba diye düşünmeye başladım. çevremdekilerle konuşacak birşey bulamıyorum kendi sorunlarım dışında.
sizde de var mı böyle şeyler merak ettim.
Canım hayatın bundan ibaret olmadığını herşeyden önce senin iyi olman gerektiğini kabul etmen lazım. Eşin var sağlıklısın bunları düşün ve hayatını yaşamaya bak. 3 bebiş kaybetmiş biri olarak hiç bir zaman karamsar olmadı. Çünkü bunlar hep allahın takdiri ve Allah sevdiği kullarına böyle dertler verirmiş. Bunu düşün ve bunun huzurunu yaşa. hiç birşey ve hiç kimse senden önemli değil. Mutlu olmak aslında çok basit biz bunu zorlaştırıyoruz.bi ben böyleyim sanırım :) :)
Ameliyattan sonra kaç gün kanaman oldu canımAmeliyata girmeden önce çok heyecanlıydım ama ameliyattan çıktım kendime geldiğimde biraz karnım ağrıyodu regl ağrısı gibi sordular bana ağrın var mı diye karnım ağrıyor dedim ağrı kesici yapıldıı etki eder birazdan dediler bi 10-15 dk içinde ağrım geçti daha da hiç ne ağrı ne sancı olmadı sadece ameliyattan sonraki regl ve ilaçlar bittikten sonraki kanama çok yoğun ve ağrılı oldu yani ameliyat çok basit ama etkisi büyük :)
Etkisini bende görürüm umarım :)Ameliyata girmeden önce çok heyecanlıydım ama ameliyattan çıktım kendime geldiğimde biraz karnım ağrıyodu regl ağrısı gibi sordular bana ağrın var mı diye karnım ağrıyor dedim ağrı kesici yapıldıı etki eder birazdan dediler bi 10-15 dk içinde ağrım geçti daha da hiç ne ağrı ne sancı olmadı sadece ameliyattan sonraki regl ve ilaçlar bittikten sonraki kanama çok yoğun ve ağrılı oldu yani ameliyat çok basit ama etkisi büyük :)
Ameliyattan sonra kaç gün kanaman oldu canım
Canım benim regl ve ilaçların bitimi bir araya geldiğinden hani ilaçlarbitince de kanama oluyo ya ikisi bir araya geldiğinden 14 gün sürdü
Ilaclari kullanmaya ne zaman başladın canım verdiği ilaçlar bitince adet başlıyor sanırım dimiAmeliyat olduğumda da 3-4 gün filan sürdü ama çok yoğun değil az az geldi
Canım iyi geçiyo çok şükür alan herkese nasip etsin. He evet canim yumurtam erken catladi 13 .gündü sanırım. Testi de umudum iyice kirilsin diye yaptım canım hiç beklemiyordum yani ben negatif göreyim iyice rahatlayim diye yaptım idrar testi tabi öncelikle. Ama garip olan normalde adet geçmeden cikmiyo ya o testler benim adetime 3 gün vardı canım ben öğrendiğim teste silik çıkmıştı hemen o akşam kan da yaptırdım orda ogrendikA aysennnn31 aysen merhaba canım inşallah hamileliğin süper geçiyodur. Birşey sormak istiyorum sana seninde erken yumurtlama olmuştu ya sen kaçıncı günü test yaptın?
A aysennnn31 anladim canim ya benimde erken catladida bende dedigin gibi umudum kirilsin diye test yapiyim diyorum 31inde olmam gerekiyo 28inde yapsam belli olur o zaman diye dusunuyorum. Yumurtlamadan 15 gun geciyo cunkuCanım iyi geçiyo çok şükür alan herkese nasip etsin. He evet canim yumurtam erken catladi 13 .gündü sanırım. Testi de umudum iyice kirilsin diye yaptım canım hiç beklemiyordum yani ben negatif göreyim iyice rahatlayim diye yaptım idrar testi tabi öncelikle. Ama garip olan normalde adet geçmeden cikmiyo ya o testler benim adetime 3 gün vardı canım ben öğrendiğim teste silik çıkmıştı hemen o akşam kan da yaptırdım orda ogrendik
Ilaclari kullanmaya ne zaman başladın canım verdiği ilaçlar bitince adet başlıyor sanırım dimi
Sağol canım benim 2 gün sonra sıra bende :)Canım ilaçlara hemen başlıyorsun 1 hafta antibiyotik kullanıyosun sonra diğer ilaçlar işte toplam 28 gün sürüyor
Inşallah hayırlı sağlıklı bir evladını olurMerhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı gittik uzuuun beklemeden sonra doktor beyle görüştük çok şükür amrliyat çok güzel grçmiş.süper dedi rahim filmiyle karşilaştırınca çok büyük bi fark vardı bi kez daha iyiki mustafa beye gitmişim iyiki ameliyat olmuşum dedim yumurtamda vardı 14ml 3ay bekleme vericem dedi.hakkımızda hayırlısı inşallh
İnşaallh hepimizin olur.histeroskopidende korkmayın sizin içinde güzel grçsin sonuç iyi olsun inşallhInşallah hayırlı sağlıklı bir evladını olur
Sağol canım benim 2 gün sonra sıra bende :)
Inşallah sonuç güzel olur rahim dışında miyom var ona değerse tekrar operasyon geciricenİnşaallh hepimizin olur.histeroskopidende korkmayın sizin içinde güzel grçsin sonuç iyi olsun inşallh
Evet hayatım çok heyecanliyim2 gün sonra ameliyatın mı var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?