Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yok canım düzene girmedi en son tarlusal ile adet oldum. Ama ilacın faydası olduğuna inanıyorum yine de

A aysennnn31 aysen merhaba canım inşallah hamileliğin süper geçiyodur. Birşey sormak istiyorum sana seninde erken yumurtlama olmuştu ya sen kaçıncı günü test yaptın?

bi ben böyleyim sanırım :) :)

bi ben böyleyim sanırım :) :)
Canım hayatın bundan ibaret olmadığını herşeyden önce senin iyi olman gerektiğini kabul etmen lazım. Eşin var sağlıklısın bunları düşün ve hayatını yaşamaya bak. 3 bebiş kaybetmiş biri olarak hiç bir zaman karamsar olmadı. Çünkü bunlar hep allahın takdiri ve Allah sevdiği kullarına böyle dertler verirmiş. Bunu düşün ve bunun huzurunu yaşa. hiç birşey ve hiç kimse senden önemli değil. Mutlu olmak aslında çok basit biz bunu zorlaştırıyoruz.

Ameliyattan sonra kaç gün kanaman oldu canım

Etkisini bende görürüm umarım :)

A aysennnn31 aysen merhaba canım inşallah hamileliğin süper geçiyodur. Birşey sormak istiyorum sana seninde erken yumurtlama olmuştu ya sen kaçıncı günü test yaptın?
Canım iyi geçiyo çok şükür alan herkese nasip etsin. He evet canim yumurtam erken catladi 13 .gündü sanırım. Testi de umudum iyice kirilsin diye yaptım canım hiç beklemiyordum yani ben negatif göreyim iyice rahatlayim diye yaptım idrar testi tabi öncelikle. Ama garip olan normalde adet geçmeden cikmiyo ya o testler benim adetime 3 gün vardı canım ben öğrendiğim teste silik çıkmıştı hemen o akşam kan da yaptırdım orda ogrendik

A aysennnn31 anladim canim ya benimde erken catladida bende dedigin gibi umudum kirilsin diye test yapiyim diyorum 31inde olmam gerekiyo 28inde yapsam belli olur o zaman diye dusunuyorum. Yumurtlamadan 15 gun geciyo cunku

Merhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı gittik uzuuun beklemeden sonra doktor beyle görüştük çok şükür amrliyat çok güzel grçmiş.süper dedi rahim filmiyle karşilaştırınca çok büyük bi fark vardı bi kez daha iyiki mustafa beye gitmişim iyiki ameliyat olmuşum dedim yumurtamda vardı 14ml 3ay bekleme vericem dedi.hakkımızda hayırlısı inşallh

Inşallah hayırlı sağlıklı bir evladını olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…