canım öncelikle çok geçmiş olsun. bende tedavi gördüğüm sürede hiç bi problem yok dendi. hsg falan temiz dendi. en son tüpe karar verdik ve mustafa hocaya gittik. hoca muayene etti ve rahimde şekil bozukluğu var histeroskopi dedi. bu şekilde tüpte yapsak tutunamaz dedi. bende oldum. sonra 6 ay deneme süresi verdi ve 2. ayımda haile kaldım çok şükür. yani diğer doktorların rahim temiz demesi yetiyor. ben mustafa hocadan önce de başka tüp bebek doktorlarına gitmiştim ama onlar dahi böyle bişeyden bahsetmemişlerdi.Arkadaslar bir sey merak ediyorum. Mustafa beyi arastiriyorum ne zamandir ve dikkatimi bir sey cekti. Buyuk bir cogunluk histeroskopi ameliyati olmus anladigim kadariyla. Olan arkadaslarin sebebi pko veya kadin infertilitesi mi yoksa erkek kaynakli olup kadinlarda bir problem yokken gidip de bu ameliyati olanlar da var mi? Bizimki erkek infertilitesi dondurulmuslarimiz var ve daha once iki tup bebek denemesi yasadik. Ilki 12 haftalik dusuk oldu ikincisi tutunmadi. Doktorum rahimle ilgili hic bir sikintim oldugunu soylememisti. Rahim filmin de temizdi. Bu durumda olupta ameliyat onerilen arkadaslar var mi acaba?
Evet hayatım çok heyecanliyim
Inşallah canım bugün kan verdım anestezi dr muayne ettiHadi hayırlısı bakalım bize yaz mutlaka ama şunu unutmaki hiç zorlanmayacağın bi operasyon inşallah güzel geçecek hiç anlamayacaksın
Sağlıkla kucağına al canım inşallah. Rahimde şekil bozukluğu ne imiş peki arkuat uterus yada kalp şekilli rahim falan var mıydı? biliyor musun hiç?canım öncelikle çok geçmiş olsun. bende tedavi gördüğüm sürede hiç bi problem yok dendi. hsg falan temiz dendi. en son tüpe karar verdik ve mustafa hocaya gittik. hoca muayene etti ve rahimde şekil bozukluğu var histeroskopi dedi. bu şekilde tüpte yapsak tutunamaz dedi. bende oldum. sonra 6 ay deneme süresi verdi ve 2. ayımda haile kaldım çok şükür. yani diğer doktorların rahim temiz demesi yetiyor. ben mustafa hocadan önce de başka tüp bebek doktorlarına gitmiştim ama onlar dahi böyle bişeyden bahsetmemişlerdi.
Siirttin nerseınden gelıyorsun cnm bn ıkı sene merkezde kaldımEvet kizlar bnde tarihimi aldim. 1 ocakta Hiteroskopi olcam inşallah. Yanliz siirten gidecem bn hastane yakininda otel veya guvenilir gunluk kiralik evler var mi
Şu beklemek ne zor yaa allah hepimize sabır versin bide adet tarihini bilmemek dahada strese sokuyo insanı yaa
Ya canım benim yumurtlama erken oldu 14 Aralıkta yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunurmuş bu durumda 28-29 Aralıkta adet olmam gerekiyor. eğer normal tarihimde yumurtlama olsaydı 31 aralığa denk geliyordu. Kafam allak bullak oldu yine yani :)Canım ikinci kanamaya göre düşün adet tarihini Mustafa bey öyle diyo
Sağlıkla kucağına al canım inşallah. Rahimde şekil bozukluğu ne imiş peki arkuat uterus yada kalp şekilli rahim falan var mıydı? biliyor musun hiç?
Merkezdeyiz bizde geleli bes ay oldu :)Siirttin nerseınden gelıyorsun cnm bn ıkı sene merkezde kaldım
Canım ezan okunuyo şuan senin için ve tüm isteyenler için dua ediyorum inşallah adet olmazsın ve bebeğini kucağına alırsınCNM YUMURTLAMADAN 14 15 GUN SONRA ADET OLUNUR ISTE TAM OLARAK 28 29 ADET GUNUN SENIN SEN BENDEN SONRA OLMUSTUN ZATEN ADET BENIMDE YARIN ADET GUNUMMM :s:s:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?