kuzum benım allahım razı olsun ınsss sende bende kavusuruz ve tum ummetı muhammed venusss sende kuuzmCanım ezan okunuyo şuan senin için ve tüm isteyenler için dua ediyorum inşallah adet olmazsın ve bebeğini kucağına alırsın
Edaaa ben test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı çıldırmak üzeryim şuankuzum benım allahım razı olsun ınsss sende bende kavusuruz ve tum ummetı muhammed venusss sende kuuzm
Canim hayirli olsun diyelim. Silikten daha belirgin hatta. Ben ilk hamileligimde adetime 7 gun kala yapmistim ve cokcok silikti. Fark etmek icin ciddi tecrube gerekiyordu. Kk da kizlar fark etmisti hatta. Seninki bayagi belirgin ya. Kan testi yaptir hemen. En azindan kesinlesir. Benim o kadar silikken ertesi gunu 235 cikmisti degerimKizlar lutfen suna bi bakin
Canım şuan şok birşey yaşadım o gördüğün 2. çizgi kayboldu bi test daha yaptım ve negatif çıktı şuan resmen mutluluğum kursağımda kaldıCanim hayirli olsun diyelim. Silikten daha belirgin hatta. Ben ilk hamileligimde adetime 7 gun kala yapmistim ve cokcok silikti. Fark etmek icin ciddi tecrube gerekiyordu. Kk da kizlar fark etmisti hatta. Seninki bayagi belirgin ya. Kan testi yaptir hemen. En azindan kesinlesir. Benim o kadar silikken ertesi gunu 235 cikmisti degerim
Hadi yaa.. Cikan cizgi nasil yok oluyor cok ilginc yaa... Uzuldum simdi.. Sen bence en garanti kan testi yaptir ne bosa umutlan ne bosa üzülCanım şuan şok birşey yaşadım o gördüğün 2. çizgi kayboldu bi test daha yaptım ve negatif çıktı şuan resmen mutluluğum kursağımda kaldınasıl bişey anlamadım ya
Sorma sok oldum resmen ilk testim 5liralikti 2. Yaptigim erken gebelikti adetime de 1 hafta var bu arada sorunu anlayamadim valla ama yikildimHadi yaa.. Cikan cizgi nasil yok oluyor cok ilginc yaa... Uzuldum simdi.. Sen bence en garanti kan testi yaptir ne bosa umutlan ne bosa üzül
Canim bu testler yaniltabiliyor. Benim de 2 ay once erken gebelik testinde cizgi cikmisti. Kan verdim gidip.Ama sonuc negatifti. Daha once de bi kez daha ayni sey olmustu. Erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum. Ozellikle bir marka var ona hic..Sorma sok oldum resmen ilk testim 5liralikti 2. Yaptigim erken gebelikti adetime de 1 hafta var bu arada sorunu anlayamadim valla ama yikildim
Ya ilk yaptigim normal gebelik testiydi hatta eczaci adetin 5 gun gectikten sonra cikar dedi ben olsun dedim bi yaptim cift cikti sonra gitti iste off offCanim bu testler yaniltabiliyor. Benim de 2 ay once erken gebelik testinde cizgi cikmisti. Kan verdim gidip.Ama sonuc negatifti. Daha once de bi kez daha ayni sey olmustu. Erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum. Ozellikle bir marka var ona hic..
Ya ilk yaptigim normal gebelik testiydi hatta eczaci adetin 5 gun gectikten sonra cikar dedi ben olsun dedim bi yaptim cift cikti sonra gitti iste off off
Hayirlisi olsun canim. Uzme kendini. Seni cok iyi anliyorum. Ama dedim ya uzulmek ce sevinmek icin erken dahaYa ilk yaptigim normal gebelik testiydi hatta eczaci adetin 5 gun gectikten sonra cikar dedi ben olsun dedim bi yaptim cift cikti sonra gitti iste off off
Canım şuan şok birşey yaşadım o gördüğün 2. çizgi kayboldu bi test daha yaptım ve negatif çıktı şuan resmen mutluluğum kursağımda kaldınasıl bişey anlamadım ya
Ben sabah olmustum. Aksam 8 e kadar mustafa beyi bekledik odada. Geldi muayene etti sonra ciktik. Seni de yatirmazlar bence. Mustafa bey cikmadan muayene eder gonderir diye dusunuyorum. Cikarirlarsa aksam olman iyi olur. Saatlerce beklememis olursun. Simdiden gecmis olsunKizlar bende yarin aksam saat 5te oluyorum histereskopi.
Acaba yatirirlar mi yoksa gonderirler mi hemen ?
Ben sabah olmustum. Aksam 8 e kadar mustafa beyi bekledik odada. Geldi muayene etti sonra ciktik. Seni de yatirmazlar bence. Mustafa bey cikmadan muayene eder gonderir diye dusunuyorum. Cikarirlarsa aksam olman iyi olur. Saatlerce beklememis olursun. Simdiden gecmis olsun
amiinn insallah.Canım ezan okunuyo şuan senin için ve tüm isteyenler için dua ediyorum inşallah adet olmazsın ve bebeğini kucağına alırsın
Ben de cok heyecanliydim :) gunluk yatislarin oldugu yan binaya bodrum kata aliyorlar seni. Ameliyat onceki klasik hemsire geliyor bazi sorular ve bilgilendirme. 1 saat gecmeden ameliyathaneye aldilar. En son tepemde bikac hemsire vardi onlari hatirliyorum ve berbat bir bogaz agrisiyla uyandigimi. Odada ustumu giydiriyordu bir hastabakici ve ablam. Balon stent takilmadi bana. Neye gore takiliyor bilmiyorum. Ben henuz bir sonuc alamadim. Suan beklemedeyim. Bu ay femara kullandim ve catlatma ignesi oldum. Ins hepimiz icin bir care olur. Mustafa bey nerdeyse butun hastalarini histereskopi yapiyor. Esimin fikri bosuna ameliyat oldugum yonunde. Ins sorunsuz bir sekilde atlatirsin sen de canimCanim cok teşekkür ederim cevabın icin. Bana süreci anlatir misin? Cok heyecanliyim.
Cnm femara klomen gibi yumurta geliştirici bi ilaç mı? Mustafa hocamı böyle bir tedavi uyguluyor?Ben de cok heyecanliydim :) gunluk yatislarin oldugu yan binaya bodrum kata aliyorlar seni. Ameliyat onceki klasik hemsire geliyor bazi sorular ve bilgilendirme. 1 saat gecmeden ameliyathaneye aldilar. En son tepemde bikac hemsire vardi onlari hatirliyorum ve berbat bir bogaz agrisiyla uyandigimi. Odada ustumu giydiriyordu bir hastabakici ve ablam. Balon stent takilmadi bana. Neye gore takiliyor bilmiyorum. Ben henuz bir sonuc alamadim. Suan beklemedeyim. Bu ay femara kullandim ve catlatma ignesi oldum. Ins hepimiz icin bir care olur. Mustafa bey nerdeyse butun hastalarini histereskopi yapiyor. Esimin fikri bosuna ameliyat oldugum yonunde. Ins sorunsuz bir sekilde atlatirsin sen de canim
Evet canim klomen gibi ama klomenden daha kontrollu ve yan etkisi cok olmayan bir ilacmis. Yumurta buyutmede daha etkiliymis. Mustafa bey bana istersen 3 ay ovulasyon testlerini kullanip kendi haline birak ya da klomen kullan normal bir kadin dogumcuda takibini yaptir olmazsa tup bebege geceriz dedi. Ben de baska bir doktora gittim. O da daha once 3 kez klomen kullandigim icin femarayi verdi. Klomenle bir yumurtam olurken femara ile iki tane oldu ilk kez. Yaninda bir de coraspin verdi daha once bir dusugum oldugu icin. Catlatma ignesi vuruldum. 7. Gunum bugun. Beklemedeyim. Femera ile hamile kalan da var bayagi. Arastirabilirsiniz.Cnm femara klomen gibi yumurta geliştirici bi ilaç mı? Mustafa hocamı böyle bir tedavi uyguluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?