Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Uycnm ne dıyorsun ya sevıncmn kursagımda kaldı resmen wuuuu yazacaktım hataaa bende gıdıp tets yapctktım nasıl oldu yanı sımdı test tekrar mı negatıf oldu bana da olmustu bole bı kere ya

Uycnm ne dıyorsun ya sevıncmn kursagımda kaldı resmen wuuuu yazacaktım hataaa bende gıdıp tets yapctktım nasıl oldu yanı sımdı test tekrar mı negatıf oldu bana da olmustu bole bı kere ya
ya ilk yaptım normal gebelik testi 5 tllik çift çizgi çıktı yarım saat sonra teke düştü sonra erken gebelik yaptım 20 tl olanından oda negatif çıktı bende sinir oldum kan testi de yapmadım pazartesi olmazsam eğer kan testini o zaman düşünüyorum

Canım çizgi gidince ben demoralize oldum yaa pazartesiye kadar en azından beklemeye karar verdim.
Eda canim sen naptın var mı bi seyler

cnm bugn adet gunum beklemedyım bakalım ne olck suan ne agrı nede baska bsıı yok hayırlısı artık aama umutlu deılım

[QUOT"semiramelek, post: 44299541, member: 663623"]Girdim çıktım şu an evdeyim canım iyi geçmiş 28 gün sonra kontrole çağırdı antibiyotik estiren verdi sanki sadece uyumuş gelmişim[/QUOTE]
Gecmis olsun canim inşallah bnimde bole olur cok stres yaptim ya .1 ocakta olcam inşallah

[QUOT"semiramelek, post: 44299541, member: 663623"]Girdim çıktım şu an evdeyim canım iyi geçmiş 28 gün sonra kontrole çağırdı antibiyotik estiren verdi sanki sadece uyumuş gelmişim
Gecmis olsun canim inşallah bnimde bole olur cok stres yaptim ya .1 ocakta olcam inşallah[/QUOTE]
Sağol canım hiç stres yapma sanki gidip uyuyup gelmişim inan çok ilgililer ve canın aicmiyoru bunu ben dio sam emin ol benim canım çok tatlıdır :)))

Bende iyiyim kizlar

Uyandigim ilk zamanlar adet sancisinin yogun hali gibi bir sanci oldu, afedersiniz birazda cikardim ama simdi iyiyin elhamdülillah. 10.30 gibi cikis yaptik. Su an kanamam var.
Bana da antibiyotik agri kecisi estrofen bi de progestan diye ilac yazdi.

Canim ka
Canim kacta yattinda 10.30 cikis yaptin gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…