Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Geçmiş olsun canım benden sonra sen girdin demekki biz 10 kadar bekleyemedik eşim konuştu mustafa hocayla aynı ılaclari verdi 28.gün kontrole çağırdı benimde kanamam var ama kanama olması bizim açımızdan iyi denis hoca

Eda canim benim daha 1 hafta var adetime gecen ay gec olmustum biliyosun. Ay canim ins adet olmassin aysende sancilanmisti hatirlarsan belki oyledir

Hadi ya sevindim o zaman. Canim senin icin ne yorum yapti
Bana esinin sperm analizi iyi normal. Seninde sekil bozuklugu vardi ucgen olmasi gerekiyordu onu duzelttim 6 ay bekleyeceksin dedi
Birde yanimda annem ve kayinvalidem oldugu icin detayli soramadim ozel hayatiniza bi kac gun dikkat edin dedi.
Ne zaman calismaya baslamak lazim..

slm canim sanirim yeni ameliyat olmussun.histeroskopi olanlar bana fiyat verebilirmi ? ayrica raporlu tedavi ucreti ne kadar. ilac fiyati nasıl oluyor. bilgi verirmisoniz

Canım bana 5-6 gün demişti zaten kanama 1 haftada kesiliyo yine de bi 5-6 gün uzak durmak iyi gibi

slm canim sanirim yeni ameliyat olmussun.histeroskopi olanlar bana fiyat verebilirmi ? ayrica raporlu tedavi ucreti ne kadar. ilac fiyati nasıl oluyor. bilgi verirmisoniz

Ben 2750 tlye oldum. Raporlu tedavi hakkinda bilgim yok malesef.

Canım bana 5-6 gün demişti zaten kanama 1 haftada kesiliyo yine de bi 5-6 gün uzak durmak iyi gibi

Haklisin canim bende oyle tahmin etmistim. Sen ne kadarlik evlisin

Canim benimde sperm analizi iyi esimin benimde rahim dardi genişletildi 5 _6 gün özel hayat yok bizde 3-4 ay beklicez benim rezervim az 28. Günde muayneye gidicez sanırım aynı gün gidicez senle

elek, post: 44308396, member: 663623"]Benim tahlili 2 gün önceden yapmışlardı hadi hayirlisiyla çıkıcaz sin inşallah canim senin işlemde rahim grnisletmemiydi[/QUOTE]
Bn sadece internet üzerinden görüştüm.rahimde problem var Hiteroskopi dedi sadece.ayni gun hem ilk muane hemde Hiteroskopi yapilacak.

[QUOTEişirenk79, post: 44308159, member: 455561"]slm canim sanirim yeni ameliyat olmussun.histeroskopi olanlar bana fiyat verebilirmi ? ayrica raporlu tedavi ucreti ne kadar. ilac fiyati nasıl oluyor. bilgi verirmisoniz[/QUOTE]
Rapor isini bilmiyorum ama 1 ocakta olcam inşallah bnde.sgk liyim 3000 tl istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…