- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
Geçmiş olsun canım benden sonra sen girdin demekki biz 10 kadar bekleyemedik eşim konuştu mustafa hocayla aynı ılaclari verdi 28.gün kontrole çağırdı benimde kanamam var ama kanama olması bizim açımızdan iyi denis hocaBende iyiyim kizlar
Uyandigim ilk zamanlar adet sancisinin yogun hali gibi bir sanci oldu, afedersiniz birazda cikardim ama simdi iyiyin elhamdülillah. 10.30 gibi cikis yaptik. Su an kanamam var.
Bana da antibiyotik agri kecisi estrofen bi de progestan diye ilac yazdi.
Canim banada 2 de burda ol dediler 4 te aldılar yinede sor bi kaçta alicaklar diyeKizlar bna da 15:00 da burda olun dediler kacta cikis yaparim ki ona gore otelde yer ayirticaz
tamam canım zaten onda burda ol dediler tahlil yapicaklarmisCanim banada 2 de burda ol dediler 4 te aldılar yinede sor bi kaçta alicaklar diye
4te yatis yaptim 5te ameliyata aldilarCanim ka
Canim kacta yattinda 10.30 cikis yaptin gecmis olsun
Geçmiş olsun canım benden sonra sen girdin demekki biz 10 kadar bekleyemedik eşim konuştu mustafa hocayla aynı ılaclari verdi 28.gün kontrole çağırdı benimde kanamam var ama kanama olması bizim açımızdan iyi denis hoca
Hadi ya sevindim o zaman. Canim senin icin ne yorum yapti
Bana esinin sperm analizi iyi normal. Seninde sekil bozuklugu vardi ucgen olmasi gerekiyordu onu duzelttim 6 ay bekleyeceksin dedi
Birde yanimda annem ve kayinvalidem oldugu icin detayli soramadim ozel hayatiniza bi kac gun dikkat edin dedi.
Ne zaman calismaya baslamak lazim..
Hadi ya sevindim o zaman. Canim senin icin ne yorum yapti
Bana esinin sperm analizi iyi normal. Seninde sekil bozuklugu vardi ucgen olmasi gerekiyordu onu duzelttim 6 ay bekleyeceksin dedi
Birde yanimda annem ve kayinvalidem oldugu icin detayli soramadim ozel hayatiniza bi kac gun dikkat edin dedi.
Benim tahlili 2 gün önceden yapmışlardı hadi hayirlisiyla çıkıcaz sin inşallah canim senin işlemde rahim grnisletmemiyditamam canım zaten onda burda ol dediler tahlil yapicaklarmis
canım hala gelen giden yoktur inşallahCnm adet agrım baslfı olurum ben kesın yya hıc umudum yok valla bence adet olcm
slm canim sanirim yeni ameliyat olmussun.histeroskopi olanlar bana fiyat verebilirmi ? ayrica raporlu tedavi ucreti ne kadar. ilac fiyati nasıl oluyor. bilgi verirmisoniz
Canım bana 5-6 gün demişti zaten kanama 1 haftada kesiliyo yine de bi 5-6 gün uzak durmak iyi gibi
Bende 2700 verdim ama zam gelmiş 3000 olmuş ben zamdan önce muayne oldum ondan faydalandimBen 2750 tlye oldum. Raporlu tedavi hakkinda bilgim yok malesef.
Haklisin canim bende oyle tahmin etmistim. Sen ne kadarlik evlisin
Canim benimde sperm analizi iyi esimin benimde rahim dardi genişletildi 5 _6 gün özel hayat yok bizde 3-4 ay beklicez benim rezervim az 28. Günde muayneye gidicez sanırım aynı gün gidicez senleHadi ya sevindim o zaman. Canim senin icin ne yorum yapti
Ben 2750 tlye oldum. Raporlu tedavi hakkinda bilgim yok malesef.
Haklisin canim bende oyle tahmin etmistim. Sen ne kadarlik evlisin
Yok cnm ya srn naptın adet gunun ne zmandı sejınEda canim test yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?