Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bende 2700 verdim ama zam gelmiş 3000 olmuş ben zamdan önce muayne oldum ondan faydalandim

Iyi kurtarmisiz. Gercekten cok pahali bir islem. İnşallah gerek kalmaz ama tup bebek falan olursa cok masrafli olacak gibi. Yinede Mustafa Acet'ten Şaşmam Allahin izniyle.

Canim benimde sperm analizi iyi esimin benimde rahim dardi genişletildi 5 _6 gün özel hayat yok bizde 3-4 ay beklicez benim rezervim az 28. Günde muayneye gidicez sanırım aynı gün gidicez senle

Eger ayni zamanda orda olursak tanisiriz inşallah. :)

2.5 yıllık canım

Ben 17 aylik evliyim. Bize cok erken daha dedi ama ben 29 esim 33 yasinda beklemek istemedim. Zaten sorunda ortadayken hemen islemlere baslamak istedim.

Hava güzel evde sıkılıyorum arkadaşlar historoskop sonrası kaç gün dinlenmek gerek sizler kaç gün dinlensiniz benim 3. Günüm hafif yürüyüş zararlimdir

Cnn zaarı yok ben bi gun yattım ertesı gun işe devamm kalk yuru bişi olmaz cnm hatta dortghnden sonra ilişki bile serbesttı bize

Cnn zaarı yok ben bi gun yattım ertesı gun işe devamm kalk yuru bişi olmaz cnm hatta dortghnden sonra ilişki bile serbesttı bize
Valla canım indim sahile yürüdüm bi güzel çokta iyi geldi 5 6 gün özel yok dedi kanamam var oda biterse iyi olcak :)

Bilgi için teşekkür ederim tatlım. Ben ilk tedaviye klomen ve çatlatm iğnesiyle başladım. Üç ay denedik ama hiç sonuç alamadım. Sonrasında aşılama ve tüp bebek tedavileri gördüm. Klomen kullanırken 4 yumurtam oluşuyordu her ay. Tüp bebektede 5 çıktı ilk iki tedavide ama en son geçen ay bir yumurta vardı ve tedaviye başlanamadı. Acaba bendemi bu ilacı denesem bilemedim.

Canim sen igne de kullanmissin bilemedim simdi. Dr a sorup deneyebilirsin. Herkeste farkli etkiler oluyor sonucta

Merhaba kızlar bende mustafa beye gitmek istiyorum.3 gebelik oluştu ama düşükle sonuçlandı hiç bi problemimiz görünmüyor diyor doktorlar.Mustafa beye internet yoluyla tahlillerimi rahim filmimi yollasam yorum yapar mı acaba?

Yapar ama mutlaka yüz yüzede görüş durumumuz aynı benimde 3 düşük ve kimse sebebini bulamadı ama Mustafa Bey teşhisi koydu rahim darmış genişletti.

Rahminizin dar olduğunu rahim filminden mi gördü?Rndevu için aradım randevu veremiyorlarmış şubata kadar doluymuş malesef

Rahminizin dar olduğunu rahim filminden mi gördü?Rndevu için aradım randevu veremiyorlarmış şubata kadar doluymuş malesef
Hayır histereskopi oldum iyi kide olmuşum 1 yıldır ara kanamalarım vardı her yumurtlama döneminden sonra iğrenç bişey sürekli kanamanın olması 2 aydır ara kanamam yok şükürler olsun. Mustafa Hoca kendinin farkında olan gerçekten mükemmel bir doktor. Şimdiden al randevunu zaman çok çabuk geçiyor.

yorum yapıyor ama birebir muayne olup görünmekte çok önemli bende hiç bir problem yok dendi sonra muayne de rahim dar dedi mustafa bey genisletildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…