Bende 2700 verdim ama zam gelmiş 3000 olmuş ben zamdan önce muayne oldum ondan faydalandim
Canim benimde sperm analizi iyi esimin benimde rahim dardi genişletildi 5 _6 gün özel hayat yok bizde 3-4 ay beklicez benim rezervim az 28. Günde muayneye gidicez sanırım aynı gün gidicez senle
2.5 yıllık canım
Iyi kurtarmisiz. Gercekten cok pahali bir islem. İnşallah gerek kalmaz ama tup bebek falan olursa cok masrafli olacak gibi. Yinede Mustafa Acet'ten Şaşmam Allahin izniyle.
Evet canim pahalı ama hakkımızda hayırlısı ocak 22 denk geliyor muayne herhalde bi kaç gün önceden randevu almak gerek aynı anda olursak mutlaka tanışır ☺
Eger ayni zamanda orda olursak tanisiriz inşallah. :)
Ben 17 aylik evliyim. Bize cok erken daha dedi ama ben 29 esim 33 yasinda beklemek istemedim. Zaten sorunda ortadayken hemen islemlere baslamak istedim.
Iyi kurtarmisiz. Gercekten cok pahali bir islem. İnşallah gerek kalmaz ama tup bebek falan olursa cok masrafli olacak gibi. Yinede Mustafa Acet'ten Şaşmam Allahin izniyle.
Estoften bende şişlik yaptı sanki karnım şişti send aynısı varmı canım
Eger ayni zamanda orda olursak tanisiriz inşallah. :)
Ben 17 aylik evliyim. Bize cok erken daha dedi ama ben 29 esim 33 yasinda beklemek istemedim. Zaten sorunda ortadayken hemen islemlere baslamak istedim.
Merve canım naptin sen adet oldun mucanım hala gelen giden yoktur inşallah
Eda canim baksana geçti senin ya insallah vardır ya benimde sancim çok olmuştu olucam diyodum bebis geldi kalp atışlarıni bike duydum çok şükür test yap bizi haber et tatlimmBugunde olmazsam yarın yapcam cnm ama olurum ben kesın
Valla canım indim sahile yürüdüm bi güzel çokta iyi geldi 5 6 gün özel yok dedi kanamam var oda biterse iyi olcak :)Cnn zaarı yok ben bi gun yattım ertesı gun işe devamm kalk yuru bişi olmaz cnm hatta dortghnden sonra ilişki bile serbesttı bize
Canim benim adetime var daha 1 hafta nerrdeyse. Yapsana test ya bende meraklandim simdiBugunde olmazsam yarın yapcam cnm ama olurum ben kesın
Evet canim klomen gibi ama klomenden daha kontrollu ve yan etkisi cok olmayan bir ilacmis. Yumurta buyutmede daha etkiliymis. Mustafa bey bana istersen 3 ay ovulasyon testlerini kullanip kendi haline birak ya da klomen kullan normal bir kadin dogumcuda takibini yaptir olmazsa tup bebege geceriz dedi. Ben de baska bir doktora gittim. O da daha once 3 kez klomen kullandigim icin femarayi verdi. Klomenle bir yumurtam olurken femara ile iki tane oldu ilk kez. Yaninda bir de coraspin verdi daha once bir dusugum oldugu icin. Catlatma ignesi vuruldum. 7. Gunum bugun. Beklemedeyim. Femera ile hamile kalan da var bayagi. Arastirabilirsiniz.
Canim sen igne de kullanmissin bilemedim simdi. Dr a sorup deneyebilirsin. Herkeste farkli etkiler oluyor sonuctaBilgi için teşekkür ederim tatlım. Ben ilk tedaviye klomen ve çatlatm iğnesiyle başladım. Üç ay denedik ama hiç sonuç alamadım. Sonrasında aşılama ve tüp bebek tedavileri gördüm. Klomen kullanırken 4 yumurtam oluşuyordu her ay. Tüp bebektede 5 çıktı ilk iki tedavide ama en son geçen ay bir yumurta vardı ve tedaviye başlanamadı. Acaba bendemi bu ilacı denesem bilemedim.
Yok canım bende olmadım hala beklemedeyim dün yine idrar testi yaptım negatifMerve canım naptin sen adet oldun mu
Venüs biz aynı dönemde adet olcaz sanırım hangi gün bekliyosun?Canim benim adetime var daha 1 hafta nerrdeyse. Yapsana test ya bende meraklandim simdi
Canım naptın çok merak ettim seni. İnşallah olmamışsındır.Cnn zaarı yok ben bi gun yattım ertesı gun işe devamm kalk yuru bişi olmaz cnm hatta dortghnden sonra ilişki bile serbesttı bize
Yapar ama mutlaka yüz yüzede görüş durumumuz aynı benimde 3 düşük ve kimse sebebini bulamadı ama Mustafa Bey teşhisi koydu rahim darmış genişletti.Merhaba kızlar bende mustafa beye gitmek istiyorum.3 gebelik oluştu ama düşükle sonuçlandı hiç bi problemimiz görünmüyor diyor doktorlar.Mustafa beye internet yoluyla tahlillerimi rahim filmimi yollasam yorum yapar mı acaba?
Hayır histereskopi oldum iyi kide olmuşum 1 yıldır ara kanamalarım vardı her yumurtlama döneminden sonra iğrenç bişey sürekli kanamanın olması 2 aydır ara kanamam yok şükürler olsun. Mustafa Hoca kendinin farkında olan gerçekten mükemmel bir doktor. Şimdiden al randevunu zaman çok çabuk geçiyor.Rahminizin dar olduğunu rahim filminden mi gördü?Rndevu için aradım randevu veremiyorlarmış şubata kadar doluymuş malesef
yorum yapıyor ama birebir muayne olup görünmekte çok önemli bende hiç bir problem yok dendi sonra muayne de rahim dar dedi mustafa bey genisletildiMerhaba kızlar bende mustafa beye gitmek istiyorum.3 gebelik oluştu ama düşükle sonuçlandı hiç bi problemimiz görünmüyor diyor doktorlar.Mustafa beye internet yoluyla tahlillerimi rahim filmimi yollasam yorum yapar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?