Alıcam inşallah gitmek istiyorum.inşallah benimde derdimin dermanını bulur.Mustafa bey cumartesi günleride çalışıyor mu?Çalıştığım için hafta sonu gitmek istiyorum.Hayır histereskopi oldum iyi kide olmuşum 1 yıldır ara kanamalarım vardı her yumurtlama döneminden sonra iğrenç bişey sürekli kanamanın olması 2 aydır ara kanamam yok şükürler olsun. Mustafa Hoca kendinin farkında olan gerçekten mükemmel bir doktor. Şimdiden al randevunu zaman çok çabuk geçiyor.
Hayır histereskopi oldum iyi kide olmuşum 1 yıldır ara kanamalarım vardı her yumurtlama döneminden sonra iğrenç bişey sürekli kanamanın olması 2 aydır ara kanamam yok şükürler olsun. Mustafa Hoca kendinin farkında olan gerçekten mükemmel bir doktor. Şimdiden al randevunu zaman çok çabuk geçiyor.
Onu bilmiyorum ama çalışıyor galibaGitmek istiyorum.İNŞALLAH benimde derdimin dermanını bulur peki mustafa bey cumartesi günleride çalışıyor mu?
Gelmez inşallah yaaa. tutunmaya çalışıyodur bebişin belki. Ayrıca 2 gün geçmedi mi?cnm oluyorum yaaaa dun geldı az bugun dhaa hıc gelmedı ama gelecekkk nabusssusss
Ayyy canım bende aradım gmrüşemedim mustafa beyle üstelik gümüşhanedeyiz ve istanbula bir haftalığına gitmiştik... Mail adresi falan var mı hocanın? Bende hsg mi ve diğer tahlil sonıçlarımı göndersem.. 3 düşük de benim varRahminizin dar olduğunu rahim filminden mi gördü?Rndevu için aradım randevu veremiyorlarmış şubata kadar doluymuş malesef
Canim ben ayin 3 ünde oldum ama 3 gun gecikmeli oldu bu ay da ocak 5 gibi bekliyorum yine gecikme olursa diye.. senin benden önce ben xok.umutlu degilim cunku günü tutturamadik gibi geliyo bana..Venüs biz aynı dönemde adet olcaz sanırım hangi gün bekliyosun?
Merhaba canm. Gidiip bir kan testi yaptirsan keske. Kafandaki sorular silinir adetini beklersin en azindan. Ya da varsa mujdeni alirsinKızlar merhaba Adet olmama 3 gün var ve ara ara bembeyaz akıntım oluyor. Gebelik belirtisi olabilir mi bu akıntı çok sık rastladığım birşey değil çünkü
Ben face hesabını takip ediyorum.bende tahlillerimi göndermek istiyorum.İnşallah geri dönüş yapar.Ayyy canım bende aradım gmrüşemedim mustafa beyle üstelik gümüşhanedeyiz ve istanbula bir haftalığına gitmiştik... Mail adresi falan var mı hocanın? Bende hsg mi ve diğer tahlil sonıçlarımı göndersem.. 3 düşük de benim var
İnşallah canım sorun neymiş benden 6 gün sonra olmuşsun.Arkadaslar merhaba bu gruba yeni katildim. Mustafa hocaya bende gidiyorum. Cok memnunum 10 kasimda rahim ameliyatimi oldum. Kontrolum iyi gecti simdi normal yolla deneme asamasindayiz. Ins olumlu sonuc aliriz
İnşallah canım sorun neymiş benden 6 gün sonra olmuşsun.
Geçmiş olsun. Şuan folik asit kullanıyor musun?Ben 6 yillik evliyim. 3 normal yolla gebeligim oldu ama olumsuz sonuclandi.bos gebelik ve kimyasal en son 3 aylık bebegimin kalbi durdu. Mustafa hocayi facedeki gruptan tesadufen buldum gitmeye karar verdik ve tum sorunun rahimde oldugunu söyledi rahim dar oldugu icin bebek gelismiyormus.histeroskopi oldum rahim duzeltildi simdi beklemedeyiz hayirlisi artik
Durumumuzda sorunumuzda aynı neredeyse inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız benim 2 gün kaldı adet olmama inşallah olmamBen 6 yillik evliyim. 3 normal yolla gebeligim oldu ama olumsuz sonuclandi.bos gebelik ve kimyasal en son 3 aylık bebegimin kalbi durdu. Mustafa hocayi facedeki gruptan tesadufen buldum gitmeye karar verdik ve tum sorunun rahimde oldugunu söyledi rahim dar oldugu icin bebek gelismiyormus.histeroskopi oldum rahim duzeltildi simdi beklemedeyiz hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?