Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Alıcam inşallah gitmek istiyorum.inşallah benimde derdimin dermanını bulur.Mustafa bey cumartesi günleride çalışıyor mu?Çalıştığım için hafta sonu gitmek istiyorum.

Gitmek istiyorum.İNŞALLAH benimde derdimin dermanını bulur peki mustafa bey cumartesi günleride çalışıyor mu?

Kızlar merhaba Adet olmama 3 gün var ve ara ara bembeyaz akıntım oluyor. Gebelik belirtisi olabilir mi bu akıntı çok sık rastladığım birşey değil çünkü

Rahminizin dar olduğunu rahim filminden mi gördü?Rndevu için aradım randevu veremiyorlarmış şubata kadar doluymuş malesef
Ayyy canım bende aradım gmrüşemedim mustafa beyle üstelik gümüşhanedeyiz ve istanbula bir haftalığına gitmiştik... Mail adresi falan var mı hocanın? Bende hsg mi ve diğer tahlil sonıçlarımı göndersem.. 3 düşük de benim var

Venüs biz aynı dönemde adet olcaz sanırım hangi gün bekliyosun?
Canim ben ayin 3 ünde oldum ama 3 gun gecikmeli oldu bu ay da ocak 5 gibi bekliyorum yine gecikme olursa diye.. senin benden önce ben xok.umutlu degilim cunku günü tutturamadik gibi geliyo bana..
Eda canim gelmez belki ya ins olmassin cnm

Kızlar merhaba Adet olmama 3 gün var ve ara ara bembeyaz akıntım oluyor. Gebelik belirtisi olabilir mi bu akıntı çok sık rastladığım birşey değil çünkü
Merhaba canm. Gidiip bir kan testi yaptirsan keske. Kafandaki sorular silinir adetini beklersin en azindan. Ya da varsa mujdeni alirsin

Merve ıns sendd vardır cnm ben adet oldum kızlar ıkıncı ayda bolelıkle gecmıs oldu venusssss napacagızzz yaaaa bız sımdı ekım 3 de olduk dımi cnm ya ben subatta tup yaomayı fusunuoyorum erken mı sence

Canim bence erken cunku mustafa hoca yazmisti gecenlerde histereskopi olduktan sonra biraz sabirli olmak gerekiyor demisti

Ben face hesabını takip ediyorum.bende tahlillerimi göndermek istiyorum.İnşallah geri dönüş yapar.

Arkadaslar merhaba bu gruba yeni katildim. Mustafa hocaya bende gidiyorum. Cok memnunum 10 kasimda rahim ameliyatimi oldum. Kontrolum iyi gecti simdi normal yolla deneme asamasindayiz. Ins olumlu sonuc aliriz

Arkadaslar merhaba bu gruba yeni katildim. Mustafa hocaya bende gidiyorum. Cok memnunum 10 kasimda rahim ameliyatimi oldum. Kontrolum iyi gecti simdi normal yolla deneme asamasindayiz. Ins olumlu sonuc aliriz
İnşallah canım sorun neymiş benden 6 gün sonra olmuşsun.

İnşallah canım sorun neymiş benden 6 gün sonra olmuşsun.

Ben 6 yillik evliyim. 3 normal yolla gebeligim oldu ama olumsuz sonuclandi.bos gebelik ve kimyasal en son 3 aylık bebegimin kalbi durdu. Mustafa hocayi facedeki gruptan tesadufen buldum gitmeye karar verdik ve tum sorunun rahimde oldugunu söyledi rahim dar oldugu icin bebek gelismiyormus.histeroskopi oldum rahim duzeltildi simdi beklemedeyiz hayirlisi artik

Geçmiş olsun. Şuan folik asit kullanıyor musun?

Durumumuzda sorunumuzda aynı neredeyse inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız benim 2 gün kaldı adet olmama inşallah olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…