Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Durumumuzda sorunumuzda aynı neredeyse inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız benim 2 gün kaldı adet olmama inşallah olmam

Ins insan sabirsizlaniyor biran önce adet gunu gelsin diye bekliyorum sizin yakinlasmis hayirlisi olsun ins

Ins insan sabirsizlaniyor biran önce adet gunu gelsin diye bekliyorum sizin yakinlasmis hayirlisi olsun ins
Amin hepimizin inşallah. Ben hocaya sordum folik asiti ve coraspini hayır içme dedi gebelik olursa içersin dedi diğer doktorlar yüzünden 1 yıl boşuna kullanmışım yani

Amin hepimizin inşallah. Ben hocaya sordum folik asiti ve coraspini hayır içme dedi gebelik olursa içersin dedi diğer doktorlar yüzünden 1 yıl boşuna kullanmışım yani

Genelde 2 ay oncesinden baslardim doktorlar erken baslanmasindan yana ama ben mustafa hocaya sormadim simdiden kullanmak istemiyorum

Genelde 2 ay oncesinden baslardim doktorlar erken baslanmasindan yana ama ben mustafa hocaya sormadim simdiden kullanmak istemiyorum
Anladım haklısın. Buarada regl tarihi ilaçlardan 2 gün sonra başlayan kanama olarak hesaplıyoruz değil mi? Sen 10 kasımda histereskopi oldun. İlaçlar bitti 2 gün sonra regl oldun değil mi?

Anladım haklısın. Buarada regl tarihi ilaçlardan 2 gün sonra başlayan kanama olarak hesaplıyoruz değil mi? Sen 10 kasımda histereskopi oldun. İlaçlar bitti 2 gün sonra regl oldun değil mi?

Hayir ben ilaclar bittikten 4 gun sonra oldum 11 aralık olarak hesapliyorum

8 aralikta ilaclarim bitti 11 aralıkta adet oldum

MERVE CNM SIMDI ADET TARIHIM NORMALDE HEP UC GUN ONE ATARDI BENIM BAK 28 KASIMDA OLDUM 25 ARALIKTA BEKLIORDUM 27 ARALIKTA GELDI AMA FECI OLUORUM YINE YAAAA BENM ADETLERIM HC BU KADAR OLMAZDI NEDEN BOLE OLDU ANLAMADIM

8 ocak dediler. Senin kontrol nasıl geçti?

Kontrolum cok iyi gecti. Rahim normal boyuta gelmis eskisine göre çok fark var. Bide yumurtlama haftasindasin dedi bi yumurtan catlamak uzere dedi bakalim ins bu ay tutar.23 aralıktaydi benim kontrolum

2 gün kaldı ve zaman geçmiyo ya bu adet yumurtlamadan kaç gün sonra olunuyo offf

Merveee yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyo ben çok araştırdım bu herkeste sabitmiş yumurta çatladıktan sonra 14 gün hadi 15 olsun senin geçti bu süre çoktaan ben senden sonra kontrole gittim seni hatırlıyorum kontrolde sana Mustafa hoca yumurtan çatlamış demişti öyle değil mi eee kontrolün ne zamandı

MERVE CNM SIMDI ADET TARIHIM NORMALDE HEP UC GUN ONE ATARDI BENIM BAK 28 KASIMDA OLDUM 25 ARALIKTA BEKLIORDUM 27 ARALIKTA GELDI AMA FECI OLUORUM YINE YAAAA BENM ADETLERIM HC BU KADAR OLMAZDI NEDEN BOLE OLDU ANLAMADIM
Canim histereskopi sonrasi yogun kanama normal. Benim de oyle oldu. Ben agustosta oldum hala eskiye gore cok daha yogun geciyor adetlerim. Sen ne zaman oldun operasyon? Ilk adetinse mustafa bey bana ilk adetin cok siddetli olur korkma demisti

Evet canim yaa dogru hatirliyosun valla 3 aralik adet tarihi yumurtlama 14-15 aralik buyuk ihtimal 14 aralik ama buna gore 28-29 aralik olmam gereken tarih o zaman oylemi canim?

Evet canim yaa dogru hatirliyosun valla 3 aralik adet tarihi yumurtlama 14-15 aralik buyuk ihtimal 14 aralik ama buna gore 28-29 aralik olmam gereken tarih o zaman oylemi canim?

Canım fazladan hesaplasak bile hadi 15 aralık yumurtlama olsun 15 gün ekle ayın 30 u olur yani çünkü ben de merak edip çok araştırdım hep yumurta çatladıktan 14 gün sonra hamilelik olmazsa eğer regl olunur yazıyo sen de bi bak istersen

Sen dedikten sonra baktim canim luteal faz deniyomus o doneme o sasmazmis sabitmis ayy bu stres bitirir insani valla :)

Arkadaşlar bu gün 5. Günüm kanamam var az az acaba salı gününe kadar Biter mi umreye gidicem allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…