Anladim canim ay beklemek cok zor yaaaMERVE CNM SIMDI ADET TARIHIM NORMALDE HEP UC GUN ONE ATARDI BENIM BAK 28 KASIMDA OLDUM 25 ARALIKTA BEKLIORDUM 27 ARALIKTA GELDI AMA FECI OLUORUM YINE YAAAA BENM ADETLERIM HC BU KADAR OLMAZDI NEDEN BOLE OLDU ANLAMADIM
Aysen merhaba canim nasilsin bisy sormak istiyoum sana adet donemine yakin benim hafif akintilarim olurdu ama simdi kupkuru sen ilk gunlerini hatirliyo musun? Kurumuydu yoksa akintin mi vardi?Merve canım naptin sen adet oldun mu
Arkadaşlar bu gün 5. Günüm kanamam var az az acaba salı gününe kadar Biter mi umreye gidicem allahın izniyle
Ekımde oldum cnm senn bbeıs olmadı mıCanim histereskopi sonrasi yogun kanama normal. Benim de oyle oldu. Ben agustosta oldum hala eskiye gore cok daha yogun geciyor adetlerim. Sen ne zaman oldun operasyon? Ilk adetinse mustafa bey bana ilk adetin cok siddetli olur korkma demisti
Gunaydin. Malesef canim olmadi henuz. Femara adli bir ilac kullandim bu ay yumurta gelistirici. Igne vuruldum. Bugun 13. Gunum beklemedeyim. Az once test yaptim negatif. Senin de yeni sayilir kanamanin cok olmasi normal. Benim eskiden arkama gececek endisem hic yoktu az az gelirdi. Simdi o kadar yogun ki bir yere gitmeye korkar oldumEkımde oldum cnm senn bbeıs olmadı mı
Canim adet olacagima dair hic bir belirti yok dun hocaya yumurtlama olduktan 14 gun sonrami adet olunur dedim evet o sabit degismez dedi benim yumurtlama en gec 15 aralik desek bile dun olmam gerekiyodu bu durumda test yapmaya korkuyorum normal adet tarihim yarin cunku 1 gun daha bekliyim diyorum 1 ocak yildonumumuz o gun pozitifi gorsek ne guzel olurEda canim bence ilaclarin etkisi devam ediyor 1 ay kullandik cunku ilaclari.
Merce canim bi idrar testi yap bence. Bu arada karin agrin falan var mi
Canim adet olacagima dair hic bir belirti yok dun hocaya yumurtlama olduktan 14 gun sonrami adet olunur dedim evet o sabit degismez dedi benim yumurtlama en gec 15 aralik desek bile dun olmam gerekiyodu bu durumda test yapmaya korkuyorum normal adet tarihim yarin cunku 1 gun daha bekliyim diyorum 1 ocak yildonumumuz o gun pozitifi gorsek ne guzel olur
Canım az önce idrar testi yaptım ama negatif. Benim 3 gebeliğimde idrar testinde çıkmamıştı gerçi ama bilemiyorum işte şu günler çok sıkıntılı yaa olcam mı olmıycam mı :/Ayyy canim ins dualarim seninle test yapinca haber ver mutlaka
Canım az önce idrar testi yaptım ama negatif. Benim 3 gebeliğimde idrar testinde çıkmamıştı gerçi ama bilemiyorum işte şu günler çok sıkıntılı yaa olcam mı olmıycam mı :/
Idrarda cikmiyorsa umidini kesme hemen moralini yuksek tut. Biraz daha bekle kan verirsin
öYLE YAPICAM ARTIK CANIM YA HOCADA KESIN 14 GÜN DİYİNCE UMUTLANDIM ASLINDA BU DURUMDA DUN OLMAM GEREKİYODU ÇÜNKÜ YA HİÇ ADET BELİRTİMDE YOK ÇOK AGRESİF OLURDUM ACAİP SAKİNİM TATLI KRİZİM YOK AFEDERSİN İSHAL OLURDUM NORMALDE ŞUAN KABIZ GİBİYİM HAFİF ARADA GAZ SANCISI GİBİ OLUYO O KADAR.Idrarda cikmiyorsa umidini kesme hemen moralini yuksek tut. Biraz daha bekle kan verirsin
öYLE YAPICAM ARTIK CANIM YA HOCADA KESIN 14 GÜN DİYİNCE UMUTLANDIM ASLINDA BU DURUMDA DUN OLMAM GEREKİYODU ÇÜNKÜ YA HİÇ ADET BELİRTİMDE YOK ÇOK AGRESİF OLURDUM ACAİP SAKİNİM TATLI KRİZİM YOK AFEDERSİN İSHAL OLURDUM NORMALDE ŞUAN KABIZ GİBİYİM HAFİF ARADA GAZ SANCISI GİBİ OLUYO O KADAR.
Benimde goguslerim cok şiş ve aciyor hic böyle olmazdi galiba bende hasta olucam benim 1hafta oncesinden adet belirtilerim basliyor
Valla yarın gece 11e kadar olmazsam 11de test yapıcam sonucu 12de alıp 12den vurmak istiyorumMerve canim hadi bakalim ins pozitifi gorursun bende meraklandim simdi :)
Edaa canim bende bi vazgecmislik hasil oldu sende de oyle mi ya sanki ilk ay olma garantisi varmis gibi
İyiyim canım sen nasilsin Haberlerinizi bekliyorum senden gelecek gibi duruyo inşallah ☺arkadaşım bence psikolojik kafamizdan çok belirti oluşturuyoruz ya da benim öyle olurdu her şeyden umutlanirdim ama şimdi anlıyorum ki canim ilk başlarda hiç bi belirti yok yani bende canım kimse için söylemiyorum bende hiç bi şey yoktu akintida normaldi her zaman ki gibi canım bak mesela bulantilar da iki hafta oldu başlayalı ki bebis 8+5. Kafandaki soruları atmak için tatlim kan tahlili yaptir bizde inşallah güzel haberlerini duyalim ☺☺Aysen merhaba canim nasilsin bisy sormak istiyoum sana adet donemine yakin benim hafif akintilarim olurdu ama simdi kupkuru sen ilk gunlerini hatirliyo musun? Kurumuydu yoksa akintin mi vardi?
Benimde hiç bir belirtim yok işte canım adet belirtiside yok bebek belirtiside kesinlikle dediğin gibi psikolojik. Şuan hocanın dediğine göre 1 gün gecikmiş oldu sabah idrar testi yaptım ama negatif senin daha günün gelmeden belirmişti bişeyler. Yarın akşama kadar bekleyip test yapıcam inşallah olmam yaa. Senin gibi 2. aydan tuttururum :)İyiyim canım sen nasilsin Haberlerinizi bekliyorum senden gelecek gibi duruyo inşallah ☺arkadaşım bence psikolojik kafamizdan çok belirti oluşturuyoruz ya da benim öyle olurdu her şeyden umutlanirdim ama şimdi anlıyorum ki canim ilk başlarda hiç bi belirti yok yani bende canım kimse için söylemiyorum bende hiç bi şey yoktu akintida normaldi her zaman ki gibi canım bak mesela bulantilar da iki hafta oldu başlayalı ki bebis 8+5. Kafandaki soruları atmak için tatlim kan tahlili yaptir bizde inşallah güzel haberlerini duyalim ☺☺
Ay inşallah canim ya insallah ben ameliyattan sonra ilaçlar bitti kontrole gittiğim ay bebis geldi çok şükür. Benim adetime 3 gün vardı çıkti canım. Ama bak yakın bi arkadaşım hamileydi ve cok ilginc ki kan da bile çıkmadı hemen meğer bebis varmış. Senden de iyi haberler gelecek insallahBenimde hiç bir belirtim yok işte canım adet belirtiside yok bebek belirtiside kesinlikle dediğin gibi psikolojik. Şuan hocanın dediğine göre 1 gün gecikmiş oldu sabah idrar testi yaptım ama negatif senin daha günün gelmeden belirmişti bişeyler. Yarın akşama kadar bekleyip test yapıcam inşallah olmam yaa. Senin gibi 2. aydan tuttururum :)
İnşallah canım yaa valla çok istiyorum bende herkes gibi en çokta her ay şu stresi yaşamamak için istiyorum valla yoruldum gibi artıkAy inşallah canim ya insallah ben ameliyattan sonra ilaçlar bitti kontrole gittiğim ay bebis geldi çok şükür. Benim adetime 3 gün vardı çıkti canım. Ama bak yakın bi arkadaşım hamileydi ve cok ilginc ki kan da bile çıkmadı hemen meğer bebis varmış. Senden de iyi haberler gelecek insallah
Canım tebrikler. İlaçlar bittikten 2 hafta sonra kontrole çağırıyorlar. Sen doktora kontrole gittin sonrasında hamile olduğunu öğrendin değilmi? Kontrol tarihi yumurtlamaya denk geldi yaniAy inşallah canim ya insallah ben ameliyattan sonra ilaçlar bitti kontrole gittiğim ay bebis geldi çok şükür. Benim adetime 3 gün vardı çıkti canım. Ama bak yakın bi arkadaşım hamileydi ve cok ilginc ki kan da bile çıkmadı hemen meğer bebis varmış. Senden de iyi haberler gelecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?