- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Kontrole gittigimde daha 7. Gununmdeydim canım beş gün sonra yumurtlama oldu istw öyle bebis geldi canım ☺☺Canım tebrikler. İlaçlar bittikten 2 hafta sonra kontrole çağırıyorlar. Sen doktora kontrole gittin sonrasında hamile olduğunu öğrendin değilmi? Kontrol tarihi yumurtlamaya denk geldi yani
Maaşallah canım. Folikasite öğrenince mi başlamıştın?Kontrole gittigimde daha 7. Gununmdeydim canım beş gün sonra yumurtlama oldu istw öyle bebis geldi canım ☺☺
Darısı hepimizin başına inşallahKontrole gittigimde daha 7. Gununmdeydim canım beş gün sonra yumurtlama oldu istw öyle bebis geldi canım ☺☺
Canım o zaman seninde mi 12.gün yumurtlaman oldu?Kontrole gittigimde daha 7. Gununmdeydim canım beş gün sonra yumurtlama oldu istw öyle bebis geldi canım ☺☺
Sağol cevap için canımBenim 6-7 gün sürmüştü muhtemelen biter canım
Aynı günde olduk seninle ama aşırı kanamam olmadı sancim çok az rahatsız etmedi şu an gezip dolasabiliom ben canım kendini usutmedin dimiKizlar
Bugun 4. Gunum ve asiri kanamam ve sancim var.
Ayaga kalkamiyorum.
Sizce normal mi ?
Aynı günde olduk seninle ama aşırı kanamam olmadı sancim çok az rahatsız etmedi şu an gezip dolasabiliom ben canım kendini usutmedin dimi
Ben calisiyorum canim. Haliyle ise git gel usudugum anlar oldu. Bisey olur mu ki. Cok moralim bozuk su an.
Canım bu ameliyattan sonra herkes adetinin daha yoğun olduğunu yazıyo bakalım ben ilaçlardan sonra olduğumda çok fena olmuştum 2. Adetimi daha olmadım ama çoğu arkadaş adetlerinin eskiye göre daha yoğun geçtiğini söylemiş bence normal moralini bozma. Benim de Ocak 6-7 gibi regl olmam lazım tabi inşallah olmam ama hiçbir belirti yok önceden göğüslerim acırdı hoş acıyodu da noluyodu hiç hamile kalamadım:) ama şimdi o bile yok tamamen nötr hissizleştim mi nedir :)
Ben ameliyati olali daha 4 gun oldu ama zaten hemen adet sonrasi oldum.
Bu kadar yogun olmasina saskinim.
He evet canim öğrenince başladım zaten erken ogrendimMaaşallah canım. Folikasite öğrenince mi başlamıştın?
Evet canim erken oldu ama şimdi doktor da çıktım bebek 9 haftaluk gözüküyo doktor gelişimi de öyle diyo adet tarihini karistirmayasin diyo eminim en son 5 kasim da oldum ama ameliyattan sonra değişti tabi bilmiyom karışık bi durum oldu ☺☺Canım o zaman seninde mi 12.gün yumurtlaman oldu?
Canım hemen belirti bekleme ki bak benim 2 ayı geçti bulantilar bile yeni başladı göğüslerde acı kesinlikle oluyo şişkinlik te ama o da hemen olmuyo bunlara yorarark gebe değilim diye umutsuzlanma. Benim feci karnim agriyodu moralim çok bozulmuştu yine yok diye ama meğer varmış hiç bi belirti yoktu yaniKızlar bir sorum var
Benim 6-7 ocak regl tarihim tabi inşallah olmayıp hamile kalabilmişimdir
Ama çok da umudum yok gibi nedense
Yani hiçbir belirti yok
Göğüslerimde acı da yok
Hamilelik olsa göğüslerde acı olurdu dimi
Benim ocak 15 Te adet olmam gerek ilaçları bitirince mi olurum yoksa tarihindemiBenim de ikisi birleşti tam 14 gün sürdü çok çok fenaydı Mustafa beye sordum endişe edip normal olanı bu zaten böylelikle parçalar atılacak demişti
Canım hemen belirti bekleme ki bak benim 2 ayı geçti bulantilar bile yeni başladı göğüslerde acı kesinlikle oluyo şişkinlik te ama o da hemen olmuyo bunlara yorarark gebe değilim diye umutsuzlanma. Benim feci karnim agriyodu moralim çok bozulmuştu yine yok diye ama meğer varmış hiç bi belirti yoktu yani
Benim ocak 15 Te adet olmam gerek ilaçları bitirince mi olurum yoksa tarihindemi
Aynen hayatım benimde öyle ilacli geldi genellikle şimdi az az gelio inan evde olim de adeti yeter umrede olmak istemiyorumCanım ilaçlar bitmeden adet tarihinde bi oluyo bide ilaçlar bitince 2-3 gün geçiyo yine oluyo ama çok fena oluyo ha tabi kişiden kişiye değişebilir ameliyat sonradında benim çok kanamam olmadı hani sıvıyla yapılıyo ya ameliyat o sıvıyla kan karışık geliyodu çok açık renk oluyodu az az geliyıdu bende
Aynen hayatım benimde öyle ilacli geldi genellikle şimdi az az gelio inan evde olim de adeti yeter umrede olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?