Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

mrb kızlarr ben de geçen ay mustafa beye gittim ilk olarak van'dan.histereskopi olcam ocak ayında.bana rahimde ufak rötuşlar yapcaz şu an rahmin 10 üzerinden 7 dedi. çok korkuyorum narkozdan kızlar.ameliyat olan arkadaşlar bana biraz anlatır mı acaba

CANIM HİÇ KORKMA HİÇ BİRŞEY ANLAMAYACAKSIN BİLE UYUYUP UYANICAKSIN

canım ya uyanırken odada mı oluyorsun peki?hiç narkoz almadım da tedirgin oluyorum. kokladığın şeyin bi kokusu filan oluyor mu bi de

canım ya uyanırken odada mı oluyorsun peki?hiç narkoz almadım da tedirgin oluyorum. kokladığın şeyin bi kokusu filan oluyor mu bi de
Bana damardan verdiler narkozu hiç bişey anlamadım seni ameliyat hane bekleme bölümünde bi uyandıyolar sonra odaya geçiyosun ama bende o kısımlar hayal meyal benimde ilkti hiç sorun yok korkma

ne kadar sürdü peki işlem canım
Rica ederim 1 saat canım sabah 8deydi akşam 9 da hastaneden çıktık hocanın gelmesini bekledik. 4-5 gün kanama olacak hoca ilaç vericek ilaçları içerken gününde adet olabilirsinde olmayabilirsinde geciktim sanıp test yapma hiç adet olsan bile ilaçlar bittikten 2 gün sonra tekrar adet olacaksın şimdilik böyle inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun sende

Kizlar bugun 5. Gunum
Dun cok kanama ve sanci oldu ama bugun daha iyiyim.
Sizce calismalara baslayalim mi artik bugun cok az lavaboda kanama geldi.
Yoksa daha erken mi?
Zamam kaybetmek istemiyorum bosu boşuna.

Inşallah olmazsın mervecim ama fazla da umutlanma çünkü ben çok umutlandim öyle. Sonra daha çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…