Inşallah canimmYok canım o zamana geçecek inşallah
CANIM HİÇ KORKMA HİÇ BİRŞEY ANLAMAYACAKSIN BİLE UYUYUP UYANICAKSINmrb kızlarrben de geçen ay mustafa beye gittim ilk olarak van'dan.histereskopi olcam ocak ayında.bana rahimde ufak rötuşlar yapcaz şu an rahmin 10 üzerinden 7 dedi. çok korkuyorum narkozdan kızlar.ameliyat olan arkadaşlar bana biraz anlatır mı acaba
Bana damardan verdiler narkozu hiç bişey anlamadım seni ameliyat hane bekleme bölümünde bi uyandıyolar sonra odaya geçiyosun ama bende o kısımlar hayal meyal benimde ilkti hiç sorun yok korkmacanım ya uyanırken odada mı oluyorsun peki?hiç narkoz almadım da tedirgin oluyorum. kokladığın şeyin bi kokusu filan oluyor mu bi de
ne kadar sürdü peki işlem canımcevabın için teşekkür ederim merve.b arkadaşım
Rica ederim 1 saat canım sabah 8deydi akşam 9 da hastaneden çıktık hocanın gelmesini bekledik. 4-5 gün kanama olacak hoca ilaç vericek ilaçları içerken gününde adet olabilirsinde olmayabilirsinde geciktim sanıp test yapma hiç adet olsan bile ilaçlar bittikten 2 gün sonra tekrar adet olacaksın şimdilik böyle inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun sendene kadar sürdü peki işlem canım
AMİN CANIM BENİM BUGÜN REGL GÜNÜM AMA HALA BİR ADET BELİRTİSİ YOK BAKALIM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH BUGÜN OLMAZSAM YARIN KAN TESTİ YAPICMÇok sağol canım inşallah sen de hemencecik bebisine kavusursun hayırlısı ile
Normalde 7 gun suruyorBence iki gün daha bekle canım normalde kaç gün sürüyordu adetin
Benim arkadaşımın gecikmisti canım ve hamis mis meğerse:) inşallah sen de öyle sindir. Kan testi yaptirsan bizi de meraktan kurtarmış olursun mervecim:)Kizlar histereskopi sonrasi 2. Adettede gecikme oluyo mu bilginiz var mi?
Bende olmadı canim ama ne kadar sabirlisin keşke aklında bu kadar soru olacağına bi test yapsaydin herkeste merakta kaldi☺Kizlar histereskopi sonrasi 2. Adettede gecikme oluyo mu bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?