Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bende olmadı canim ama ne kadar sabirlisin keşke aklında bu kadar soru olacağına bi test yapsaydin herkeste merakta kaldi☺
Canim o kadar gereksiz kan testi yaptim ki kendimi oyalamaya calisiyorum bugun olmam gerekiyodu olmadim hem sabah hem aksam test yaptim negatif o yuzden bi yanim bosver diyo diger yanim kesin hamilesin diyo valla en zor gunler bugunler heralde ama yarinda olmazsam artik yaparim test :))

Benim arkadaşımın gecikmisti canım ve hamis mis meğerse:) inşallah sen de öyle sindir. Kan testi yaptirsan bizi de meraktan kurtarmış olursun mervecim:)
Yarin yaparim artik heralde hala bi belirti yok adete dair cunku :) insallah olmam yaa yarin yil donumumuz cunku :)

Ay canim ins adet olmassin hemde yildonumuzmus cok guzel bi hediye olur size :) sen ne kadar zamandir bebek istiyodun

Sevgili anne adayları, tedavide olanlar ve beklemede olan güzel bayanlar yeni yılda kalbinizdeki tüm güzelliklerin gerçeleşmesi dileğiyle. Bu sene hepimizin kucakları sağlıkla hayırlısıyla bebişlerle dolar inş

Kızlar cuma vakti bana dua edin saat 1 de teste gidicem hala gelen giden yok sabahtan beri ağlıyorum inşallah bu gecikmenin sebebi artık yavrumuzdur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar cuma vakti bana dua edin saat 1 de teste gidicem hala gelen giden yok sabahtan beri ağlıyorum inşallah bu gecikmenin sebebi artık yavrumuzdur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
inşallah yavrun seninledir mervecimnamazın ardına dua etcem sana şimdi inşallah

inşallah yavrun seninledir mervecimnamazın ardına dua etcem sana şimdi inşallah
Canım allah razı olsun bilmiyorum 10 gün önce eşime bence hamileyim dedim inşallah gecikme psikolojik değildir yumurtlama 14-15 aralıkta oldu çünkü daha fazla gecikmemesi lazım sürekli wcdeyim kontrol etme gereği duyuyorum. Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin

Selam kızlar bende mustafa beyin hastasiyim dün test günümüzde pozitif gördük çok sukur
Canım merhaba hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin dun adet tarihimde hala olmadim bende bugun teste gidicem hic bir adet belirtisi yasamiyorum silince cok az beyaz sumuksu akinti oluyor sende her hangi bir belirti oldumu

Cnm hayirli haberlerle gel bize insallah rabbim gonlundekini verir yap artik şu testi :)

Ay valla sorma ya sizide bunalttim hakkinizi helal edin 0.100ü gormemek icin belirti ariyorum kendime :)

Bende idrar yollarini usutmusum cok fenayim yanma yapıyor bol su iciyorum ama cok ilerlerse mecbur ilac kullanmak zorunda kalicam

Hayirli gunler.iyi seneler. 30aralik histeroskopi oldum. Adetimin 13.gunuydu. Aklima bisey takildi size sormak istiyorum.progestan ilaci verildi. 21.gunu baslanacak denilmisti ama buna adetin 21.gunu mu yoksa histerskopinin 21.gunumu basliyoruz? Emin olamadim. Arayip sorucam yoksa bilginiz varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…