- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Canim o kadar gereksiz kan testi yaptim ki kendimi oyalamaya calisiyorum bugun olmam gerekiyodu olmadim hem sabah hem aksam test yaptim negatif o yuzden bi yanim bosver diyo diger yanim kesin hamilesin diyo valla en zor gunler bugunler heralde ama yarinda olmazsam artik yaparim test :))Bende olmadı canim ama ne kadar sabirlisin keşke aklında bu kadar soru olacağına bi test yapsaydin herkeste merakta kaldi☺
Yarin yaparim artik heralde hala bi belirti yok adete dair cunku :) insallah olmam yaa yarin yil donumumuz cunku :)Benim arkadaşımın gecikmisti canım ve hamis mis meğerse:) inşallah sen de öyle sindir. Kan testi yaptirsan bizi de meraktan kurtarmış olursun mervecim:)
3 yıllık evliyiz 2014 ocakta nisanda ve haziranda dusuklerim oldu son düşükten beri 1.5 yıldır yoğun olarak uğraşıyoruzAy canim ins adet olmassin hemde yildonumuzmus cok guzel bi hediye olur size :) sen ne kadar zamandir bebek istiyodun
inşallah yavrun seninledir mervecimKızlar cuma vakti bana dua edin saat 1 de teste gidicem hala gelen giden yok sabahtan beri ağlıyorum inşallah bu gecikmenin sebebi artık yavrumuzdur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım allah razı olsun bilmiyorum 10 gün önce eşime bence hamileyim dedim inşallah gecikme psikolojik değildir yumurtlama 14-15 aralıkta oldu çünkü daha fazla gecikmemesi lazım sürekli wcdeyim kontrol etme gereği duyuyorum. Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsininşallah yavrun seninledir mervecimnamazın ardına dua etcem sana şimdi inşallah
Canım merhaba hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin dun adet tarihimde hala olmadim bende bugun teste gidicem hic bir adet belirtisi yasamiyorum silince cok az beyaz sumuksu akinti oluyor sende her hangi bir belirti oldumuSelam kızlar bende mustafa beyin hastasiyim dün test günümüzde pozitif gördük çok sukur
Kızlar cuma vakti bana dua edin saat 1 de teste gidicem hala gelen giden yok sabahtan beri ağlıyorum inşallah bu gecikmenin sebebi artık yavrumuzdur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Selam kızlar bende mustafa beyin hastasiyim dün test günümüzde pozitif gördük çok sukur
Canım merhaba hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin dun adet tarihimde hala olmadim bende bugun teste gidicem hic bir adet belirtisi yasamiyorum silince cok az beyaz sumuksu akinti oluyor sende her hangi bir belirti oldumu[/QUO Allah razı olsun inşallah katlar sen sanırım histereskopi sonrası normal deniyorsun adet sancısı vardı gogusler sızmıştır ama kullandığım ilaçlarında etkisi var ama bende ilk zaman akıntı olmadi
Ay valla sorma ya sizide bunalttim hakkinizi helal edin 0.100ü gormemek icin belirti ariyorum kendime :)Cnm hayirli haberlerle gel bize insallah rabbim gonlundekini verir yap artik şu testi :)
Ay valla sorma ya sizide bunalttim hakkinizi helal edin 0.100ü gormemek icin belirti ariyorum kendime :)
Canim Allah kucagina almayi nasip etsin hikayen nedir? Tup bebek mi yoksa normal yolla mi.hamile kaldinSelam kızlar bende mustafa beyin hastasiyim dün test günümüzde pozitif gördük çok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?