- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Canım tüp bebek yaptırdık geçen sene şubatta histereskopi bende yaptırdım sizlerinde takip ediyorum histereskopi sonrası beklemedesiniz inşallah hepinizin tedaviye gerek kalmadan aysenn gibi doğal yoldan olur.Allah kimsenin kucağını boş birakmasinCa
Canim Allah kucagina almayi nasip etsin hikayen nedir? Tup bebek mi yoksa normal yolla mi.hamile kaldin
Hayirli gunler.iyi seneler. 30aralik histeroskopi oldum. Adetimin 13.gunuydu. Aklima bisey takildi size sormak istiyorum.progestan ilaci verildi. 21.gunu baslanacak denilmisti ama buna adetin 21.gunu mu yoksa histerskopinin 21.gunumu basliyoruz? Emin olamadim. Arayip sorucam yoksabilginiz varmi?
Histeroskopinin 21.gunu progestana başlıyorsunuz estrofemle ayni zamanda bitiyor
Canim allah razi olsun 15:15te alicaz sonucu bakalim insallah pozitiftir yaaMervecim haberlerini bekliyoruz hemen bizi haberdar et bak dua ediyorum şimdi sana☺
KİZLAR SONUC CİKTİ 0.100 YANİ NEGATİF VE HALA ADET OLMADİM BU SEFER BAYA UMUTLANMİSTİM AMA OLMADİ HAYİRLİSİ ARTİK DEMEK Kİ YUMURTLAMADAN 14 GUN SONRA ADET OLUNMUYOMUS COK UZULDUM
Anlamadigim sey neden adet olmuyorum o zaman her sey stres hersey sorun yaa herseyin hayirlisi ama bilinen seyler genelde yanlis beni en cok umutlandiran sey yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunmasiydi olmayinca dedim var heralde biseylerHic uzulme cnm hayirlisi boyleymis umudunu kaybetme hicbirzaman bakarsin onumuzdeki ay hamile kalirsin canini hic sıkma
Anlamadigim sey neden adet olmuyorum o zaman her sey stres hersey sorun yaa herseyin hayirlisi ama bilinen seyler genelde yanlis beni en cok umutlandiran sey yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunmasiydi olmayinca dedim var heralde biseyler
Canımm senin duyguların inan normal olan.ben de aynı şeyi yaşadım çok kez çünkü. .test 0.1 çıkıyor ama hala umut. .ama söyle düşün bi de.:Allahım umudumuzu kaybettirmesin. O daha da kötü. .canın sağolsun. Biraz sabredicez artık .en azından çaresiz değiliz.iyi yönünü düşün canımUmut ne acaip bisey ya negatifi gormeme ragmen acaba erken mi yaptim diyorum
Canim allah razi olsun 15:15te alicaz sonucu bakalim insallah pozitiftir yaa
Canim haklisin heryerde oyle yaziyor ama bilemiyorum iste adet tarihim 3 aralikti 15 aralikta yumurtan catlamis dedi yani 12. Gun falan oluyo iste doktorda sabit 14 dedi yumurtlamada sorun olsa doktor soylemezmiydi hersey cok guzel demisti zaten bende hocanin dediklerine gore biraz umutlandim. Ve hala adet belirtisi yok bencede tuhaf bi durumMervecim hayırlısı olsun canım tuhaf bi durum ama sen kontrole gittiğinde yumurtan çatlamış dedi yani yumurta yoktu değil mi acaba bu ay yumurta olulumunda bir problem mi oldu noldu çünkü daha o tarihte yumurta büyüyecek de çatlayacak da çok erken gelmişti bana hadi çatlamış diyelim o zamn da bu tarihe kadar çoktan adet olman gerekirdi canım çünkü çatladıktan 14 gün sonra olunuyor canım bu her yerde böyle yazar dr da öyle dedi bu farklı bişi ben anlamadım dr yumurtanı da görmedi çatlamış dedi ya aklıma başka bişi gelmiyo acaba yumurta mı oluşmadı noldu anlamadım ben
Aminnn canim senin skinti neydi biraz anlatirmisin belki bizede umut olursun..Canım tüp bebek yaptırdık geçen sene şubatta histereskopi bende yaptırdım sizlerinde takip ediyorum histereskopi sonrası beklemedesiniz inşallah hepinizin tedaviye gerek kalmadan aysenn gibi doğal yoldan olur.Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Ilac alma bence canım ben bunu çok çektim bildgm ya antibiyotik aldım tekrarladı ibrahim Saraçoğlu karnıbahar kürü var ilk bi kaç günde etkisini görüyorsun bitkisel sonuçtaBende idrar yollarini usutmusum cok fenayim yanma yapıyor bol su iciyorum ama cok ilerlerse mecbur ilac kullanmak zorunda kalicam
ADETIM gecikti gi zamanlarda senin gibi çok geldiler yaşadım test denemeleri burdan uzaya yol olur hatta histeroskopi girmeden 1 gün öncede test yaptım yoktu bişi adetim az oldu diye hatta bunuda geçtim acaba histeroskopi gexiktirsemmi ya varsa paranoyak olmustum ama kendimi saldim şimdiKİZLAR SONUC CİKTİ 0.100 YANİ NEGATİF VE HALA ADET OLMADİM BU SEFER BAYA UMUTLANMİSTİM AMA OLMADİ HAYİRLİSİ ARTİK DEMEK Kİ YUMURTLAMADAN 14 GUN SONRA ADET OLUNMUYOMUS COK UZULDUM
Ilac alma bence canım ben bunu çok çektim bildgm ya antibiyotik aldım tekrarladı ibrahim Saraçoğlu karnıbahar kürü var ilk bi kaç günde etkisini görüyorsun bitkisel sonuçta
Antibiyotik ten daha iyi olabilir diye demiştim ben 3 yada 4 fun kullandim bıraktım iyi geldi canimHerhangi bir kür denemek istemiyorum sonucta söktürücü ozelligi var simdi hamilelik falan olursa sikinti yasamayim gerci olacagida meçhul haftaya bakalim adet gunumu bekliyorum
Canim histereskopi sonrasi kontrole gittigimde ben sordum bizzat hocaya yumurtlama ne durumda diye hatta hoca gosterdi yumurtayi catlamis dedi catlamasaydi tam yuvarlak olurdu dedi gordugun gibi etrafi daginik dedi belki benimde senin gibi 3 gun gecikmeli olcakMerve canim doktor yumurtan catlamismi dedi yumurtan buyumus falan mi dedi? Cunku fatkli seyler. Ben 6 kez asilama oldum her yunurtam catlayista gidiyordum doktora ve tam 14 gun sornaya tahlil veriyorlardi tamda 14 gun sonra adet oluyordum bu sasmaz bilgidir yani. Bu arada benim histereskopiden sonraki 2. Adetim de 3 gun gecikme oldu yani gecen ay. Ama hic umutlanmamistim nedense yoruldum sanirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?