Merve canim doktor yumurtan catlamismi dedi yumurtan buyumus falan mi dedi? Cunku fatkli seyler. Ben 6 kez asilama oldum her yunurtam catlayista gidiyordum doktora ve tam 14 gun sornaya tahlil veriyorlardi tamda 14 gun sonra adet oluyordum bu sasmaz bilgidir yani. Bu arada benim histereskopiden sonraki 2. Adetim de 3 gun gecikme oldu yani gecen ay. Ama hic umutlanmamistim nedense yoruldum sanirim artik
Canim sorma valla bende cok uzgunumSlm kızlar merve nasılda okurkn umutlanfım ıns vardır dıe dıe sayfaları gectım ama sonucu almıssın olsun cnm hayırlısı venus cnm dr a yazdım az daha sabret dedı subat mart gibi dusunuorum işte bakalım hayırlısı artık ıns sen olmazsın yaaaa(
Aynen oyle bi yandan diyorum acaba gec dollenmemi oldu hala adet olmadigim icin bi yandanda diyorum yumurtlama taaaaa ne zaman olmus ne gec dollenmesi artik bekleyip gorucez:)Yumurtan çatlamış demiş dr a gittiğinde ondan tuhaf geldi zaten benim de 5 gün var regl olmama ama ne adet ne hamilelik hiçbir belirti yok noluyo bize :)
Selam kızlar bende mustafa beyin hastasiyim dün test günümüzde pozitif gördük çok sukur
Mervecim umutluydum ben de senden. Hayirlisi olsun canim.Canim histereskopi sonrasi kontrole gittigimde ben sordum bizzat hocaya yumurtlama ne durumda diye hatta hoca gosterdi yumurtayi catlamis dedi catlamasaydi tam yuvarlak olurdu dedi gordugun gibi etrafi daginik dedi belki benimde senin gibi 3 gun gecikmeli olcak
Canim valla bilmiyorum hoca ekranda bana bi yuvarlak gosterdi bak yumurtlama olmus duzgun bi yuvarlak yok gordugun gibi dedi 17-18 gun olsabile benim suanda yumurtlamadan sonraki 17.gun bugun ve hala adet olmadim birde ben en gec 29 gunde bir adet olurum. Bildigim kadariyla adet gecikmesi dedigimiz sey yumurtlama gecikmesiymis aslinda yumurtlama geciktiginde adette gecikirmis benim yumurtlamanin oldugunu bildigimiz icin bu adet gecikmesinin sebebini cok merak ediyorumMervecim umutluydum ben de senden. Hayirlisi olsun canim.
Yalniz duzeltmemiz gereken bir sey var. Catlama sonrasi 14 gun sonra adet olundugu konusu. Bu genel olarak boyle olsa bile herkeste ayni degil. Mesela ben catlatma ignesi sonrasi 17. Ve 18. Gunlerde adet olurum. Aranizdan demek ki yumurta gec catlamis diyenler olabilir ama kesinlikle oyle degil. Cunku igneden 2 gun sonra kontrole gittigimde yumurta gorunmuyor catlamis oluyor.
Merve sen de yumurtayi gorup catlamis demesi de ilginc. Hic duymadim simdiye kadar. En fazla yumurtlama olmus denmesi gerekmez mi? Catladigi yumurtanin yok olmasindan anlasiliyor benim bildigim. Bu arada histereskopi sonrasi benim de adetlerim hep 1 hafta gecikmeli geliyor.
Canim adet gecikmesinde ya yumurta hic olusmamistir ya buyuyup catlamamistir ya da gec yumurtlama olmustur. 3 durum var . Yani kiste donusur zamanla. Benim adetimin 32. Gununde ciddi buyuklukte bir yumurta vardi. Catlamayip kist olmustu.Canim valla bilmiyorum hoca ekranda bana bi yuvarlak gosterdi bak yumurtlama olmus duzgun bi yuvarlak yok gordugun gibi dedi 17-18 gun olsabile benim suanda yumurtlamadan sonraki 17.gun bugun ve hala adet olmadim birde ben en gec 29 gunde bir adet olurum. Bildigim kadariyla adet gecikmesi dedigimiz sey yumurtlama gecikmesiymis aslinda yumurtlama geciktiginde adette gecikirmis benim yumurtlamanin oldugunu bildigimiz icin bu adet gecikmesinin sebebini cok merak ediyorum
Ah canim keske simdi o basladi zaten acaba mi diye :)Canim adet gecikmesinde ya yumurta hic olusmamistir ya buyuyup catlamamistir ya da gec yumurtlama olmustur. 3 durum var . Yani kiste donusur zamanla. Benim adetimin 32. Gununde ciddi buyuklukte bir yumurta vardi. Catlamayip kist olmustu.
Mesela ben her adet olusumuzda yumurtlayip disari atiyoruz saniyordum. Meger her adet olmus olmak o ay yumurtlama oldugu anlamina gelmezmis.
Mustafa beyin sen de gordugu yumurta catlamamis yada gec catlamis olabilir.
Gonul ister ki gec catlamis ve gec dollenme olmus olsun :)
Kızlar histeroskopi olcam inşallah bu ay içinde. Yanıma ne alayım?pijama,hasta bezi vs
Eşofman la gidersen rahat edersin ben kalana kadar ameliyat elbiseyle yattım kalkınca eşofman giydim ama mutlaka Ped al bencede geçmiş olsun simdidenKızlar histeroskopi olcam inşallah bu ay içinde. Yanıma ne alayım?pijama,hasta bezi vs
Teşekkürler canımAmeliyattan çıktıktan sonra dinlenirken giymek için pijama götürebilirsin terlik veriyorlar hastabezi yerine ped götürebilirsin çünkü çok kanama olmuyor canım
Teşekkürler canım Allah razı olsun.Eşofman la gidersen rahat edersin ben kalana kadar ameliyat elbiseyle yattım kalkınca eşofman giydim ama mutlaka Ped al bencede geçmiş olsun simdiden
Basortusu ve pijama yeterli.
Ped onlar veriyor. Hatta cikarken geceydi eczane kapalidir diye 1 tane rica ettik 5 tane verdiler bana sagolsunlar.
Zaten gider gitmez ameliyat elbisesi giyiyorsun terlikte veriyorlar.
Allah yardimcin olsun.
amin canım evet kapaliyim teşekkür ederimm..ama acayip korkuyorum maalesefCnm pjama takımı al ped aal ama onlar guzel ped verıyorlar zaten kanaman okuor cunkı kaapalıysan tulbent al ıc camasırı al bıde ben ole almstın valla
Teşekkürler edacim. .senin işlem ne kadar sürmüştü.mustafa bey bana 25 dk lik bi işimiz var dedi amaCnm pjama takımı al ped aal ama onlar guzel ped verıyorlar zaten kanaman okuor cunkı kaapalıysan tulbent al ıc camasırı al bıde ben ole almstın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?