aol cnm bende cok korkmustum ama gırıp cıkmam tam ıkı saat surduTeşekkürler edacim. .senin işlem ne kadar sürmüştü.mustafa bey bana 25 dk lik bi işimiz var dedi ama
Eda canim malesef lekelenmelerim basladi bu ay da olmadi moralim cok bozuk canim hic bisey yapmak istemiyor. Bazen umutsuzluga kapiliyorum cok korkuyorum olmayacak diye
Geçmiş olsun canım insallahKizlar bnde Hiteroskopi oldum 1 ocakta hayirlisiyla inşallah hamile kalirim hemn.
Canım ben şehir dışından gelcem de histereskopi olcam ameliyat öncesi .tahlili sen ne zaman verdin. Ameliyat kaçta idi. kaçta yatış yaptın. Kaçta çıktın. Beni bilgilendirir misin canmKizlar bnde Hiteroskopi oldum 1 ocakta hayirlisiyla inşallah hamile kalirim hemn.
Canım merhaba dün adet oldum yani 3 Ocakta geçen ay 3 Aralıkta olmuştum bakalım bu ay nolcak ama kan testi yapmam artık gecikme olursa bayağı umutlanmıştım çünkü :) Sanırım gecikme histeroskopiden kaynaklı oldu.O umutsuzluk bende de oluyor zaman zaman ama en azından doktoru dinleyip 4-5 ay bekleyelim kızlar sonrasında ne yapılması gerekiyorsa yaparız umudumuzu yitirmeyelim bir an önce olsun hemen olsun istiyoruz ben de öyle ama zamanından önce gelmiyor işte inatçı bebişlerimiz :) mervenin sesi çıkmıyor naptı acaba
Eğer problemin sadece rahim darlığıysa bence tüp bebek için çok erken bende beklemeni tavsiye ederim. Zamanı var bekliyoruz yapıcak bişey yok.venus keske sana umut olabılsem ama bende adetım yenı bıttı o sıkıntıyı uzerımden atamadım kı hatta esımle neredeyse her aksam konusur oldum subatta mı martta mı ne zman yapsak dıeee esımde bana cok uzuluor bu kadar takma guzelım dıeee ama sanırım cok korkuorum ya venus ınss lekelenme olarak kalır adet baslamaz ne dıyım rabbım senın kucagını barı doldursun bu ay ya
Ayni gun icinde verdim.sabah onda tahlil verdim saat ikide Hiteroskopi oldum canim.aksam dokuzda da cikis yaptimsaffiye .!.:Canım ben şehir dışından gelcem de histereskopi olcam ameliyat öncesi .tahlili sen ne zaman verdin. Ameliyat kaçta idi. kaçta yatış yaptın. Kaçta çıktın. Beni bilgilendirir misin canm
Canım benim de sadece rahim darlığıydı buraz daha bekle tatlim inşallah olacakSADECE RAHIM DARLIGI CNM BAKALIM HAYIRLISI
Hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. Acele etmeye hiç gerek yok tüm bebek yaparsın zamanı değilse yine tutmaz bu sefer daha çok üzülürsün. O süreç çok sancılı bir süreç çünkü hem maddi hem manevi yıpranırsın akışına bırakmak lazım. Benim 5-6 kilo fazlam var şimdi bende ona yönlendiricem kendimi kafamızı dağıtmamız lazım. benim 18 sene sonra kardeşim oldu olmamasının sebebi tamamen psikolojik annemin çok istemeseydi. O yüzden hiç umutsuz olma.SADECE RAHIM DARLIGI CNM BAKALIM HAYIRLISI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?