Canım benim düzenlidir hep 28 günde bir olurum çok zor 29 gün olur bu sefer 32. gün oldum. Çok sağlam yumurtlama takibi yapmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bi kere ovu testi kullanıyım dedim 5 tane vardı içinde 5ide pozitif oldu kaldı öyle. Onlarada güvenemiyorum.M merve.b canım 3 Aralık ta olmuşsun ve 3 Ocak ta aslında gecikme yok tabi yumurta çatlama zamanına göre geç iyice karıştı bu işler benim de 6 ocak regl günüm ama pko dan dolayı düzensizdir benimki zaten ne göğüslerde hassasiyet var ne başka bi belirti yani hamilelik olsa en azından göğüste hassasiyet olurdu diye düşünüyorum ama hiçbişi yok. Öyle karın ağrısı da yok adetime 1 hafta kala karın ve kasık ağrım başlardı sanırım gecikecek ne var ne yok işte tuhaf bi durum püff
Anladım canım şimdi nette 50 adet ovu testi gördüm 35 TL eczanede 5 tanesi 25 tl adetimden itibaren başlıycam yapmaya bakalım ne zaman çift çizgi olcakOvu testi zaten hep iki cizgi gosterir yumurtlama gununde o iki cizginin ayni renkte koyu kirmizi olmsi gerekir. Yumurtlama olmayan gunlerde biri kirmizi digeri daha acik kirmizi olur.@merve.b
Kesinlikle katılıyorum bencede gecikme yapıyor 1 hafta gecikmeden test yapmam artık önümüzdeki ayda yurtdışı planim var inşallah o zamana denk gelmezBu histeroskopi gecikme yapiyo kizlar benim adetim de hic sasmaz di ilk defa gecikme oluyo 2 aydir.
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum.
Eşim azosperm bu hastane de tese olup olumlu sonuç alan var mı acaba
Yani tese konusunda başarılılar mı acaba
Eşimin 3. tesesi olacak o yüzden soruyorum
İlk 1 tese de sperm çıkmadı
2.ci de cıktı az bulundu onda da 2 sefer tüp denedik
1. tutmadı 2. kimyasal gebelik oldu
Mustafa beye benim bütün tahlillerimi mail attım
Bana histeroskopi olmam gerektiğini söyledi
Arkadaşlar şu an umre deyim ve hepinize dua ediyorum inşallah Rabbim hepimizin Kucağı bebekle dolsun allah bize saglikli hayırlı evlatlar versin
S salihad hoca çok yoğun. Ondan dönüş yapmamıştir yoksa dünyalar iyisi birisi. Doktorlar bana da hiç sorun yok dedi Doç. .Prof hepsine gittim direk tüp bebek yapalım. Sebepsiz infertilite dediler ama mustafa beye gittim rahim de şekil olarak bozukluk var dedi histeroskopi olcam haftaya inşallah. Bu arada bebek uğruna mesafeyi göze almalısınız bence.ben de Van'dan gittim sadece muayene için.Merhaba ben Rize'de yaşıyorum mustafa hocaya faceden ulaşmaya çalıştım ama cvp alamadım rahim filmi gonderip yorum aldıktan sonra gitmek için varmı bilgisi olan bu şekilde yorum yapmazmi bi muayene içinde Rize'den istanbula gitmek çok kolay değil burada her doktor biseyiniz yok dedi gene biseyiniz yok denicek diyene artık bunalir oldum.
Merhaba ben Rize'de yaşıyorum mustafa hocaya faceden ulaşmaya çalıştım ama cvp alamadım rahim filmi gonderip yorum aldıktan sonra gitmek için varmı bilgisi olan bu şekilde yorum yapmazmi bi muayene içinde Rize'den istanbula gitmek çok kolay değil burada her doktor biseyiniz yok dedi gene biseyiniz yok denicek diyene artık bunalir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?