Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

M merve.b canım 3 Aralık ta olmuşsun ve 3 Ocak ta aslında gecikme yok tabi yumurta çatlama zamanına göre geç iyice karıştı bu işler benim de 6 ocak regl günüm ama pko dan dolayı düzensizdir benimki zaten ne göğüslerde hassasiyet var ne başka bi belirti yani hamilelik olsa en azından göğüste hassasiyet olurdu diye düşünüyorum ama hiçbişi yok. Öyle karın ağrısı da yok adetime 1 hafta kala karın ve kasık ağrım başlardı sanırım gecikecek ne var ne yok işte tuhaf bi durum püff

Canım benim düzenlidir hep 28 günde bir olurum çok zor 29 gün olur bu sefer 32. gün oldum. Çok sağlam yumurtlama takibi yapmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bi kere ovu testi kullanıyım dedim 5 tane vardı içinde 5ide pozitif oldu kaldı öyle. Onlarada güvenemiyorum.

Kizlar benim histereskopi sonrasi 10. Gunum ve hala kanama var adetime 3 gun var normalde acaba adet mi oldum yoksa bu kadar uzun sürmesi normal mi ?

Ovu testi zaten hep iki cizgi gosterir yumurtlama gununde o iki cizginin ayni renkte koyu kirmizi olmsi gerekir. Yumurtlama olmayan gunlerde biri kirmizi digeri daha acik kirmizi olur.@merve.b

Kızlar regl olmama 2-3 gün var hiçbir hamilelik belirtisi yaşamıyorum yani bir iki gündür arada karnım ağrıyo az az o kadar o da belki regl olacağımdan eğer hamilelik olsaydı en azından göğüslerde hassasiyet mi olurdu ne olurdu ne olması lazım ki

Bu histeroskopi gecikme yapiyo kizlar benim adetim de hic sasmaz di ilk defa gecikme oluyo 2 aydir.

Venus cnm gelmedı mı senın adet ya bebeısse leke gelıp kesıldımı yanı hadı ınsss ya

Ovu testi zaten hep iki cizgi gosterir yumurtlama gununde o iki cizginin ayni renkte koyu kirmizi olmsi gerekir. Yumurtlama olmayan gunlerde biri kirmizi digeri daha acik kirmizi olur.@merve.b
Anladım canım şimdi nette 50 adet ovu testi gördüm 35 TL eczanede 5 tanesi 25 tl adetimden itibaren başlıycam yapmaya bakalım ne zaman çift çizgi olcak

Bu histeroskopi gecikme yapiyo kizlar benim adetim de hic sasmaz di ilk defa gecikme oluyo 2 aydir.
Kesinlikle katılıyorum bencede gecikme yapıyor 1 hafta gecikmeden test yapmam artık önümüzdeki ayda yurtdışı planim var inşallah o zamana denk gelmez

kızlar bu hastanede hangi üroloji dr larına yönlendirme yapıyorlar
bilgisi olan var mı konuda dr arayışı içersinde olduğum için cevaplarınızı bekliyorum

Her ay silbaştan her ay aynı umutla beklemek her ay kendini dinlemek her ay ufacık bi değişiklikte acaba diye düşünmek... Yoruldum yaw yıruldum... Mutsuzum mutsuzluğumdan yanımdakileri de mutsuz ediyorum.. Böyle geçer mi hiç bu hayat... Daha ne kadar motive edebilirim kendimi...beklemek ne zormuş sürekli beklemek sabırla beklemek güne gün aya ay eklemek.. Daha ne kadar bekleyeceğini bilmeden beklemek... Beklerken başka hiçbir şey yapamadan beklemek... Her yerde hamile her yerde bebekli anneler.. Öyle mutlular ki.. Öyle mutlu olmayı beklemek.. Bebeğim için alışveriş yapabilmeyi beklemek.. Ona oda hazırlamayı beklemek..bütün zamanımı ona harcamayı beklemek.. Mutlu olmak için onu beklemek.. Çok inatçısın gelmeyen bebek...

Merhaba ben Rize'de yaşıyorum mustafa hocaya faceden ulaşmaya çalıştım ama cvp alamadım rahim filmi gonderip yorum aldıktan sonra gitmek için varmı bilgisi olan bu şekilde yorum yapmazmi bi muayene içinde Rize'den istanbula gitmek çok kolay değil burada her doktor biseyiniz yok dedi gene biseyiniz yok denicek diyene artık bunalir oldum.

Histereskopi olan arkadaşlar size bir sorum olacak. Ameliyattan sonra adet düzensizliği gecikmesi ve adetin erken bitmesi gibi sorunlar yaşadınız mı? Normalde 28 günde bir olurken 32. gün adet oldum ve 2,5 gün sürüp bitti. bunlar normal mi acaba ?

S salihad hoca çok yoğun. Ondan dönüş yapmamıştir yoksa dünyalar iyisi birisi. Doktorlar bana da hiç sorun yok dedi Doç. .Prof hepsine gittim direk tüp bebek yapalım. Sebepsiz infertilite dediler ama mustafa beye gittim rahim de şekil olarak bozukluk var dedi histeroskopi olcam haftaya inşallah. Bu arada bebek uğruna mesafeyi göze almalısınız bence.ben de Van'dan gittim sadece muayene için.

Bebek uğruna mesafe bişey değil ama bi çok doktora gittim Trabzondan Prof gittim 3 kere klpmen 2 aşılama geçirdim herseferin biseyiniz yok denmesi bunaltti artık beni istanbula kadar gidip gene hadi biseyiniz yok dön geri denmesi artık bi kere daha bunalir beni zor gelen yol değil biseyimiz varmı yokmu onu bilmemek.

Bende face den mesaj gönderdim.bana 10 gün sonra dönüş yaptı
Ve bende de her şey normal ken ciddi proplemli histeroskopi dedi
Ama sorunumu öğrenmek mümkün mü diye sorduğumda bana
Mümkün ama yazarak değil uzun diye mesaj yazmış
Aklımda halen soru işaretleri var.
Ama mecbur gidicem.

Benim 1 ay oldu bugün bi daha msj attım inşallah döner varsa tabiki gideceğim ama yoksa yapacak bişey yok kader diyip bekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…