Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Haklısın.ayni şeyleri yaşadığım için yazdım.baba da bişey yok dediler ama sorun varmış. Ki mustafa hocam bişey olmasa bile tüp bebek konusunda da uzman bi hekim.randevu almak da zor zaten.iki ay sonraya veriyorlar ilk randevuyu şimdi arasaniz. Ama vakit kaybetmeyin derim ben nacizane

Ca
canim ben histereskopi sonrasi ilk ay olmafi adet gordum sma 4 gun surdu normakde 7. Gunde temixleniyirdum..ilk ay adet duzensizligi olmafi ana benim prl yuksek cikti simdi onun tedavisini gorecem..kizlar birde esime sperm dna hasar testi yaptirfik bizimki riskli grup ta cikti...bilginize

Canım benim 2. adetimdi bu hem geç adet oldum hemde 3 gün sürünce acaba dedi ameliyattan mı.

O testi neden yaptırdıniz canım?bi sorun görünüyor muydu spermiyogram da filan. Mustafa hoca mi önerdi bunu yaptirmanizi

[QUsadece f"salihad, post: 44478885, member: 719184"]Merhaba ben Rize'de yaşıyorum mustafa hocaya faceden ulaşmaya çalıştım ama cvp alamadım rahim filmi gonderip yorum aldıktan sonra gitmek için varmı bilgisi olan bu şekilde yorum yapmazmi bi muayene içinde Rize'den istanbula gitmek çok kolay değil burada her doktor biseyiniz yok dedi gene biseyiniz yok denicek diyene artık bunalir oldum.[/QUOTE]
Bn sadece faceden gorustum. Rahim filmimi yolladim histeroskopi dedi.siirten gittim.gittigim gun hem muane hem Hiteroskopi oldum. Bi hafta oldu daha . ufaktan gelenlere yardimci oluyolar hastaneyi arayip konusun

Arkadaslar uzaktan gelenlere yarimci oluyolar.sekrete durumunuzu anlatin sekterler numara veriyolar watsaptan rahim filmini yolllayin diye.onlar gosterip mustafa hocaya size bilgi veriyolar.

Canım benim 2. adetimdi bu hem geç adet oldum hemde 3 gün sürünce acaba dedi ameliyattan mı.
canim olabilir yogunlugu nasuldi peki benim 4 gun surdu ama yogundu ...bakalim bu ayne olacak gebelik olmazda adet zamanibda olur mi bilmem..

O testi neden yaptırdıniz canım?bi sorun görünüyor muydu spermiyogram da filan. Mustafa hoca mi önerdi bunu yaptirmanizi
canim yok mustafa bey onermedi ..sperm testimiz de normal yani engel teskil eden bi durum yok demislerdi ama morgoliji yuzde 4 du..bu test normalsperm testinde hic belirti vermiyormus ..kayseri memorielde yaptirdik biz ama duzen lab. En guvenilir yermis canim

Histeroskopi sonrasi ne zaman kontrole gittiniz ve adetiniz normal gununde mi oldu acaba?

Arkadaşlar ben bugün regl oldum yumurta çatladıktan sonra 14. Günüm histeroskopiden sonra 2.reglim Mustafa beye sordum yumurta takibi yaptırayım mı ve pko olduğu için hormonlarla ilgili endokrinolojiye gözüksem mi diye o da iyi olur her ikisi de git dedi ben de gideceğim arkadaşlar cuma gününe randevu aldım her ikisinden de bu beklediğim süreçte en azından boş geçirmeden bekleyeyim diye hiçbir şey yapmadan beklemek çok yoruyor beni

Kizlar ben bugun kan tahlili verdim erken oldu biraz ama 11 aralikti son adetim 1.3 cikti negatif idrar yollari iltihaplanmis ilac verdi doktor bu arada gebeligede baktirmis olduk napalim bu ayda boyle hayirlisiymis

Prolaktin kaç çıktı canım?

canım merhaba yumurtlama takibini nasıl yaptıracaksın? bende 50li ovulasyon testi alıyım diyorum netten ama güvenemiyorum

Prolaktin kaç çıktı canım?
canim 83 cikti..benim iki yildir hep yuksek vikiyor dostinek ile dusuyor belirti vermeden tekrar yukseliyir..endojrine gittim bu kez o da makroprolaktin diye bi test onerdi onu yaptiracam hafta sonu

canım merhaba yumurtlama takibini nasıl yaptıracaksın? bende 50li ovulasyon testi alıyım diyorum netten ama güvenemiyorum
canim ben daha once almistim tekrar alicam laboguick marka guzeldi

BENDE laboquıck kullanıorum vllahı cnm hıc sıkıntı ysmadım hatalı sonuc vermedı yanı bı kere yumurtlama gunumde koyu cııkıor dıger gunlerde sılık cıkıor bende memnunum ondan kullan sne cnm yaa venusu merak ettım

Hemen alıyorum o zaman yaa adet bitiminden başlayıp bi sonraki adete kadar takip etmek istiyorum. Geçen ay ki yumurtlamadan şüpheliyim çünkü.

Canım laboquick kullanıyorum hem çok uygun hem doğru yumurta çatlamasına yakın ve yumurta çatladıktan bir iki gün sonra da kırmızı çizgi çıkıyor ama çok koyu değil çünkü vücutta o zaman da lh oluyor o yüzden kırmızı çıkıyor ama yumurta çatlamasına yakın koyu kırmızı çıkıyor önemli olan bu. Ama ben 2 ay boyunca kadın doğuma gidip yumurta takibi yaptırcam çünkü evliliğimde farklı zamanlarda toplamda 4 kere takibini yaptırmıştım tabi bu süreçte klomen+çatlatma iğnesi ile Mustafa bey de 6 ya kadar yapıyorum ben 2 kere daha deneyebilirsin demişti sordum tekrar iyi olur dedi işte hem benim yumurtalar biraz tembel o yüzden gitmeye karar verdim işte

Benim de 40 lardaydi hep iki kere 80 li cikti..makroprolaktin dite bi test dedi dr obu yaoturayim dr ne derse sana da derim..hic belirti vermeden yukseliyor benimde mr isteyebilirim sonuca gore dedi bana bakayim ne olcak..

Kizlar ben bugun adet oldum merve demistin ya yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor diye benim tamda boyle oldu kontrole gittigimde adetin13.gunuydu mustafa hoca yumurtan catlamak uzere demisti ama tutmadi 14 gun sonra adet oldum. Onunuzdeki ayda olmaz diye dusunuyorum cunku esim atesli hastalik geciriyor agir grip oldu oyle olunca spermleri zayifliyor o yuzden cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…