Haklısın.ayni şeyleri yaşadığım için yazdım.baba da bişey yok dediler ama sorun varmış. Ki mustafa hocam bişey olmasa bile tüp bebek konusunda da uzman bi hekim.randevu almak da zor zaten.iki ay sonraya veriyorlar ilk randevuyu şimdi arasaniz. Ama vakit kaybetmeyin derim ben nacizaneBebek uğruna mesafe bişey değil ama bi çok doktora gittim Trabzondan Prof gittim 3 kere klpmen 2 aşılama geçirdim herseferin biseyiniz yok denmesi bunaltti artık beni istanbula kadar gidip gene hadi biseyiniz yok dön geri denmesi artık bi kere daha bunalir beni zor gelen yol değil biseyimiz varmı yokmu onu bilmemek.
canim ben histereskopi sonrasi ilk ay olmafi adet gordum sma 4 gun surdu normakde 7. Gunde temixleniyirdum..ilk ay adet duzensizligi olmafi ana benim prl yuksek cikti simdi onun tedavisini gorecem..kizlar birde esime sperm dna hasar testi yaptirfik bizimki riskli grup ta cikti...bilginizeHistereskopi olan arkadaşlar size bir sorum olacak. Ameliyattan sonra adet düzensizliği gecikmesi ve adetin erken bitmesi gibi sorunlar yaşadınız mı? Normalde 28 günde bir olurken 32. gün adet oldum ve 2,5 gün sürüp bitti. bunlar normal mi acaba ?
Canım benim 2. adetimdi bu hem geç adet oldum hemde 3 gün sürünce acaba dedi ameliyattan mı.Ca
canim ben histereskopi sonrasi ilk ay olmafi adet gordum sma 4 gun surdu normakde 7. Gunde temixleniyirdum..ilk ay adet duzensizligi olmafi ana benim prl yuksek cikti simdi onun tedavisini gorecem..kizlar birde esime sperm dna hasar testi yaptirfik bizimki riskli grup ta cikti...bilginize
O testi neden yaptırdıniz canım?bi sorun görünüyor muydu spermiyogram da filan. Mustafa hoca mi önerdi bunu yaptirmaniziCa
canim ben histereskopi sonrasi ilk ay olmafi adet gordum sma 4 gun surdu normakde 7. Gunde temixleniyirdum..ilk ay adet duzensizligi olmafi ana benim prl yuksek cikti simdi onun tedavisini gorecem..kizlar birde esime sperm dna hasar testi yaptirfik bizimki riskli grup ta cikti...bilginize
canim olabilir yogunlugu nasuldi peki benim 4 gun surdu ama yogundu ...bakalim bu ayne olacak gebelik olmazda adet zamanibda olur mi bilmem..Canım benim 2. adetimdi bu hem geç adet oldum hemde 3 gün sürünce acaba dedi ameliyattan mı.
canim yok mustafa bey onermedi ..sperm testimiz de normal yani engel teskil eden bi durum yok demislerdi ama morgoliji yuzde 4 du..bu test normalsperm testinde hic belirti vermiyormus ..kayseri memorielde yaptirdik biz ama duzen lab. En guvenilir yermis canimO testi neden yaptırdıniz canım?bi sorun görünüyor muydu spermiyogram da filan. Mustafa hoca mi önerdi bunu yaptirmanizi
Prolaktin kaç çıktı canım?Ca
canım merhaba yumurtlama takibini nasıl yaptıracaksın? bende 50li ovulasyon testi alıyım diyorum netten ama güvenemiyorumArkadaşlar ben bugün regl oldum yumurta çatladıktan sonra 14. Günüm histeroskopiden sonra 2.reglim Mustafa beye sordum yumurta takibi yaptırayım mı ve pko olduğu için hormonlarla ilgili endokrinolojiye gözüksem mi diye o da iyi olur her ikisi de git dedi ben de gideceğim arkadaşlar cuma gününe randevu aldım her ikisinden de bu beklediğim süreçte en azından boş geçirmeden bekleyeyim diye hiçbir şey yapmadan beklemek çok yoruyor beni
canim 83 cikti..benim iki yildir hep yuksek vikiyor dostinek ile dusuyor belirti vermeden tekrar yukseliyir..endojrine gittim bu kez o da makroprolaktin diye bi test onerdi onu yaptiracam hafta sonuProlaktin kaç çıktı canım?
canim ben daha once almistim tekrar alicam laboguick marka guzeldicanım merhaba yumurtlama takibini nasıl yaptıracaksın? bende 50li ovulasyon testi alıyım diyorum netten ama güvenemiyorum
Hemen alıyorum o zaman yaa adet bitiminden başlayıp bi sonraki adete kadar takip etmek istiyorum. Geçen ay ki yumurtlamadan şüpheliyim çünkü.BENDE laboquıck kullanıorum vllahı cnm hıc sıkıntı ysmadım hatalı sonuc vermedı yanı bı kere yumurtlama gunumde koyu cııkıor dıger gunlerde sılık cıkıor bende memnunum ondan kullan sne cnm yaa venusu merak ettım
canim 83 cikti..benim iki yildir hep yuksek vikiyor dostinek ile dusuyor belirti vermeden tekrar yukseliyir..endojrine gittim bu kez o da makroprolaktin diye bi test onerdi onu yaptiracam hafta sonu
canim benim de aynı sorun var.dostinex i bıraktığım ay hemen geri yükseliyor. Benim de 40 larda genelde değerim. Ve Mr çektirdim bişey çıkmadı
canım merhaba yumurtlama takibini nasıl yaptıracaksın? bende 50li ovulasyon testi alıyım diyorum netten ama güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?