Canım Mr senin de temiz çıkar yüksek ihtimal.cunku beyinde sorun olsa çok daha yüksek oluyormuş değer. Beni de haberdar et canımBenim de 40 lardaydi hep iki kere 80 li cikti..makroprolaktin dite bi test dedi dr obu yaoturayim dr ne derse sana da derim..hic belirti vermeden yukseliyor benimde mr isteyebilirim sonuca gore dedi bana bakayim ne olcak..
ins. Caniimm ...kreatin degerine bakti o da etkiliyomus o normal anladigim kadari ile..haberdar ederum caniimmCanım Mr senin de temiz çıkar yüksek ihtimal.cunku beyinde sorun olsa çok daha yüksek oluyormuş değer. Beni de haberdar et canım
O zaman benim geçen ay yumurtlamayla ilgili problem oldu ya gecikti baya çünkü. Hayırlısı olsun canım. Allah büyüktür. Olmaz dersin olurKizlar ben bugun adet oldum merve demistin ya yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor diye benim tamda boyle oldu kontrole gittigimde adetin13.gunuydu mustafa hoca yumurtan catlamak uzere demisti ama tutmadi 14 gun sonra adet oldum. Onunuzdeki ayda olmaz diye dusunuyorum cunku esim atesli hastalik geciriyor agir grip oldu oyle olunca spermleri zayifliyor o yuzden cok uzgunum
Ne işe yarıyo canımKızlar aranızda soğan kürünü deneyen var mı? Tam olarak ne zaman başlanması gerekiyor?
Ne işe yarıyo canım
Ne işe yarıyo canım
http://m.sabah.com.tr/saglik/2014/10/22/prof-dr-ibrahim-saracoglunun-sogan-kuru-tarifi
Cnm linkte uzun uzun anlatılmış. Eksik bilgi vermemek için linki paylaştım.
Bende rezerv azlığı ve orta kalite yumurta sorunu var. Bu ay bunu deneyeceğim ama tam olarak ne zaman başlamam gerekiyor bilmiyorum. Kimi yerde regliyken yazmış kimisi regli bitince 2 gün sonra başlayın demiş.
Soğan kürünün bir çok şeye faydası varmış. Yumurtalar için soğandan sonra civan perçemi kürü ve sonrasında da incir kürü diyorlar. İnciri denemeyeceğim. İncir kürü prolaktin değerini arttırıyormuş riske atmak istemedim
İnş ne zaman başlanacağını bilen bi arkadaş vardır
ibrahim-saracogluProfesör Doktor İbrahim Saraçoğlu, uzun yıllar boyunca üzerinde çalıştığı “soğan suyu kürü” ve faydalarını tek tek açıkladı. “Soğan Suyu Kürü” Özellikle bayanlarda görülen; polykistik over sendromu, erken menopoz, küçük ve orta çaplı miyom, adet düzensizliği, kısırlık, sancılı ve ağrısı adet görme, ilişki esnasında ağrı görme, çikolata kisti, fazla miktarda adet görme, endometrioma gibi rahatsızlıklara karşı çok etkilidir.
1 adet orta boy kuru beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4 eşit parçaya bölün ve daha evvelden kaynatılmış olan 2 su bardağı kadar su (klorsuz olmak zorunda) içerisine koyup kapağı kapalı şekilde 5 dakikaya kadar kaynatın. İçerisine herhangi birşey eklemeden öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).
Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de uygulayabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.
Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.
Bu kürün 15 günden fazla uygulanması kesinlikle tavsiye edilmez!
“Soğan suyu kürü” adet düzensizliği ve polikistik over rahatsızlıkları için müthiş bir etkiye sahiptir. Yumurtalık kistini tamamen ortadan kaldırır.
ÖNEMLİ NOT: Mor ve kırmızı soğan değil, beyaz soğan kullanmalısınız. Kürü her kullandığınız da taze olarak hazırlamalısınız ve ılık içmelisiniz. Soğuk veya daha önceden hazırlanmış ve bekletilmiş kür uygulanmamalıdır.
kızlar merhaba,
İbrahim Saraçoğlunun kürlerini kullanan var mı?
Canim ben bu ay esime keciboynuzu kurune basladim. 4. Gun bugun. Son sperm testi oncekine gore bayagi dusmustu. Bakalim etkili olacak mi? Bu arada uroloji dr u vemax diye bir ilac verdi esime. Sperm kalitesini de etkileyecek demis. Esim baska bir sorun icin gitmisti. Onumuzdeki ay antibiyotik kullanacak. Korunmamiz gerekiyor. Ben de o boslukta sogan kurunu yapicam. Sogan kuru pko icin iyi diyorlar. Bende de pko var. Pkolu iseniz sogan kuru yapmadan incir kurunu yapmayin. Cunku yumurtalari fazla uyarabiliyormus. Once kistlerin temizlenmesi lazim. Aksi takdirde yumurtalar asiri buyuyup catlamadan kiste donusuyormus. 3 yil once bunu yasadim ben. 4 cm catlamamis bir yumurta var demisti dr. Yumurta bile degil yani artik kist olusmustu.Kızlar aranızda soğan kürünü deneyen var mı? Tam olarak ne zaman başlanması gerekiyor?
Merhaba sitesinde cep numarası var en azından vhatsaptan ulaşmayı deneyebilirsinizBebek uğruna mesafe bişey değil ama bi çok doktora gittim Trabzondan Prof gittim 3 kere klpmen 2 aşılama geçirdim herseferin biseyiniz yok denmesi bunaltti artık beni istanbula kadar gidip gene hadi biseyiniz yok dön geri denmesi artık bi kere daha bunalir beni zor gelen yol değil biseyimiz varmı yokmu onu bilmemek.
Canim ben bu ay esime keciboynuzu kurune basladim. 4. Gun bugun. Son sperm testi oncekine gore bayagi dusmustu. Bakalim etkili olacak mi? Bu arada uroloji dr u vemax diye bir ilac verdi esime. Sperm kalitesini de etkileyecek demis. Esim baska bir sorun icin gitmisti. Onumuzdeki ay antibiyotik kullanacak. Korunmamiz gerekiyor. Ben de o boslukta sogan kurunu yapicam. Sogan kuru pko icin iyi diyorlar. Bende de pko var. Pkolu iseniz sogan kuru yapmadan incir kurunu yapmayin. Cunku yumurtalari fazla uyarabiliyormus. Once kistlerin temizlenmesi lazim. Aksi takdirde yumurtalar asiri buyuyup catlamadan kiste donusuyormus. 3 yil once bunu yasadim ben. 4 cm catlamamis bir yumurta var demisti dr. Yumurta bile degil yani artik kist olusmustu.
Canim biz daha tup bebek asamasina gecmedik. 3 defa klomen catlatma ignesi kullandim. Olmadi. Cok yipranmistim dr a bile gitmek istemiyordum. Calismaya basladim. Bebek fikrinden uzaklasmaya calistim. Bebegi olanlardan uzak durdum. Kendimden yasca buyuk arkadaslar edindim hep. Ve ise girdikten 4 5 ay sonra kendiliginden hamile kaldim. Ama 7 haftalik kaybettim. Agustosta da histereskopi oldum. Mustafa bey 3 ay daha klomen kullanabilirsin demisti. Ama gittigim dr um klomen kullandigim icin onun yerine femara verdi. Femara da 2. Ayim. Suan kullaniyorum. 3 kez denicez. Eger olmazsa yaza tup bebek dusunuyoruz artik. Sabrim kalmadi cunku.Merhaba cnm,
Benim rezervlerim az ve kalitesi iyi değil. İlk iki tüp bebekte 5'er tane toplandı. Üçüncüde 2 tane ama bölünme olmadığı için transfer iptal edildi. Geçen ay tedaviye bile başlayamadık. Bu ay soğanı deniyeyim dedim belki işe yarar.
İnş eşinin kullandıkları fayda sağlar cnm. Sizin kaçıncı denemeniz?
Canim biz daha tup bebek asamasina gecmedik. 3 defa klomen catlatma ignesi kullandim. Olmadi. Cok yipranmistim dr a bile gitmek istemiyordum. Calismaya basladim. Bebek fikrinden uzaklasmaya calistim. Bebegi olanlardan uzak durdum. Kendimden yasca buyuk arkadaslar edindim hep. Ve ise girdikten 4 5 ay sonra kendiliginden hamile kaldim. Ama 7 haftalik kaybettim. Agustosta da histereskopi oldum. Mustafa bey 3 ay daha klomen kullanabilirsin demisti. Ama gittigim dr um klomen kullandigim icin onun yerine femara verdi. Femara da 2. Ayim. Suan kullaniyorum. 3 kez denicez. Eger olmazsa yaza tup bebek dusunuyoruz artik. Sabrim kalmadi cunku.
Sana da sifa olur ins canim kullanacagin kurler. Rezervin azsa mutlaka incir kurunu ve bal tarcin corek otu karisimini kullan. Ama ikisini bir arada yapma.
Dogal yolla hamile kalinca ben de cok umutlandim arkasi gelir diye ama olmadi bir daha. Bir dr bana pko hastalari her an hamile kalabilir demisti. Dedigi gibi oldu. Rahimde sekil bozuklugu var dedi mustafa bey. Esimde bir sıkıntı yok. Mustafa bey 3 4 ay bekleyelim olmazsa asilamaya gerek yok direk tup bebege geceriz dedi. Sebepsiz olunca mustafa bey direk tup bebege yonlendiriyor.cnm bende ilk tedaviye başlarken ilk doktorum 3 ay klomen tedavisi uyguladı. ne heveslerle başlamıştım ilaçlara. diğer tedavilerin yanında klomen çok masum gibi görünüyor ama çok yıpratıcı bir süreç. seni çok iyi anlayabiliyorum.
ne güzel doğal yollar hamile kalabilmişsin. peki sorun neymiş? histeroskopi olduğuna göre rahimde darlık falan mı vardı? inşallah yine doğal yollarla hamile kalırsın cnm. hiç gerek kalmaz tüpe hayırlısıyla. doktor aşılama ile ilgili birşey demedi mi? eşinde sorun var mı?
Kizlar selam
Benim histereskopi sonrasi 15. Gunum.
Dun adet oldum ve inanilmaz yogun geciyor.
Sizde de boyle oldu mu ?
Kizlar selam
Benim histereskopi sonrasi 15. Gunum.
Dun adet oldum ve inanilmaz yogun geciyor.
Sizde de boyle oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?