Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Adetin kacinci gununde histeroskopi olmustun? Normal gununde mi geldi yine?
bende bekliyorumda adeti.gununde mi olurm acaba diye dusunuyorum. Birde kontrole ne zaman gidiliyor biliyormusun?

Ilaclariniz bitince adet oluyorsunuz ben ilaclarim bitince 3gun sonra adet olmustum adetinizin ilk gunu arayip randevu alin

Adetin kacinci gununde histeroskopi olmustun? Normal gununde mi geldi yine?
bende bekliyorumda adeti.gununde mi olurm acaba diye dusunuyorum. Birde kontrole ne zaman gidiliyor biliyormusun?

Adetin10. Gunu histereskopi oldum. Normal gününden 3 gun once oldum.

Ilaclariniz bitmeden mi adet oldunuz. Ilaclar bitince bi daha adet olcaksiniz ozaman. Benimde ilk adetim cok yogundu. Simdi ikinci adetimi oldum. Bugun 3. Gunum hala yogun geliyo

Evet daha 16. Gun ilaclari 28 gun kullanacagim.
Birdaha mi desene nerdeyse 35 gun kanama oluyor.
Doktorda soyledi zaten

Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor
Ben cuma günü endokrinoloji dr una gittim bana bu halimle hamile kalmamın zorluğunu anlattı kilom 48 ve tahlil sonuçlarına göre bazı değerlerim olması gerekenden yüksek bazı değerler hiç kalmamış. Zayıf hamile kalanlar var fakar bu bünye meselesi senin bünyen zayıf dedi. Pko olduğumdan dolayı adetlerim düzensiz ve bunu da çok zayıf olmama bağladı belli bir kiloya gelirsem adetlerim de düzene girermiş pko hafiflermiş hormonlarım düzene girermiş bir de geç uyuyup geç uyanıyordum onu da düzeltmemi istedi insülin direncim yüksek çıktı hareketin insülini düşürdüğünü söyledi her gün 45 dk yürüyüş yapmamı söyledi tabi bir de ilaç kullanıyorum bununla ilgili. Yani her sorunun kaynağını nerdeyse zayıf olmama bağladı. Senin bünyen şu an hamileliği kaldırmayacağı için sadece seni ayakta tutmaya seni yaşatmaya çalıştığı için hamile kalamıyorsun dedi. Boyuma göre 55 kilo olmam gerektiğini söyledi. Ama hep iştahsız biri olarak nasıl alıcam bu kiloyu bilmiyorum ama şu an ilk hedefe kendimi koydum bütün değerlerimin normale dönmesi ve kilo alarak kendime gelmek sonrasında doğal sürecinde inşallah olur her şey. Nasıl ki çok kilolularda adet düzeni bozulur yada hiç olmaz ve hamile kalmakta zorlanırsa çok zayıf olduğunda da böyle oluyırmuş arkadaşlar paylaşmak istedim

C
Canim bende zayif bi insanim bana tup bebek yapacaklarken bu kilo ile yapamayiz demislerdi. Ben israr edince boyumu kisa yazmisalrdi rapora. Senin boyun kac 55 kilo olmani istedi doktor. Bende kilo alamiyorum ama bunun etkisiin tamamen olacagini sanmiuroim. Bende gec uyur gec uyanirim. O kadar varki benim gibi olan kisielr hepsinin de cocugu var bilemiyorum

Canım boyum 160 dr 55 olmamı istedi dr da dedi zayıf olup hamile kalanlar var ama bu bünye meselesi dedi senin bünyen buna müsade etmiyo dedi zaten 45 dk nerdeyse kaldım dr un yanında tek tek anlattı bana bütün değerlerimi bana vücudun normal dengesini bulunca zaten doğal olur her şey dedi. Nasıl ki çok kilolu kişilerde adet düzensizliği yada adet görememe hamile kalamama ve düzensiz hormon oluyorsa çok zayıf olunca da aynen öyle etkiler görülüyomuş. İnsülinim çok yüksek çıktı bu normalde şeker hastalarında ve kilolu kişilerde olur ama çok zayıf olunca da aynı etkiyi gösteriyormuş. Benim uyku düzenimi değiştirmemi söyledi çünkü belli saatlerde salgılanıyormuş bazı hormonlar hepsi belli bir dengeyi sağlıyor benim gerçekten bozuktu bu şekilde kendine yetemiyorsun hamile kalsan daha kötü olur dedi. Ben bugün itibariyle başladım kendime liste yaptım unutmamak için her gün yemeyi unutmayacağım şeyler var 1 ay sonra tartılıcam kendime hedef koydum. İlk ay 3 kilo hedefimde ama 2 bile olsa güzel benim için :)

CNM BENM COK OLMUSTU GECEN AYDA BAKALIM BU AY NELER OLACAK BILMIORUM VALLA CNM BENMDE BUGUN FALAN CATLAYCK BAKALIM INS DOLLENIR YAA BU SEFER RABBIM NE DEMIS O OLUR INS BIZEDE NASIP EDER BU GECE OLE BI RUYA GORDUM KI VENUS CNM YAAA ICIM TITREDI KALKINCA BI KIZIM OLUORMUS AMA NASIL DESEM GORURDUM DE BU KADR GERCEKCI OLMAZDI DUNYA GUZELI TOMBUL BEMBEYAZ BI KIZZ NASIL SEVIYORUM NASIL ICIME SOKUORUM KOKUSUNU CEKIORUM NE OLUR RABBIM BIZEDE NASIP EDSE YA

sen benm yorumumu mu begendınn yerım senııı cadııı :) aysgeul sıteye bıle gıresım yok valla kuuzumm ya artık beklemek acı verıoo bana bılıorsun belkı kızıorsundr eskısı gıbı sohbet edemıoruz ama yıprandım be cnmm hıcbırsey yapmak ıstemıorum valla ofıste ıslerı zor yurturuorum kı allahtan ofs var yoksaa cıldırırdım sanırım kafam dagılıor en azından

bende bu ay hiç takmıycam buralarada bakmıycam yumurtlama takibide yapmıycam bide öyle deniyim bakıyım. Çok fazla odaklanıyoruz psikopatmıyız neyiz

Sabah takmıcam dedim öğleden sonra en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim hemde istememelerine rağmen. Kalbime bişey oturdu sanki. Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda daha fazla bekletmeden nasip etsin inşallah.

Kızlar bana fikir verir misiniz?
Kısmetse bu akşam tedaviye yeniden başlıcam. Bendeki sorun az yumurta çıkması ve kalitesinin orta olması. Tüp bebek iğnelerini yaparken aynı zamanda çörek otu bal karışımını kullansam sorun olur mu acaba?

Kizlar facebook'ta gordunuz mu?
Mustafa Acette 15 kasımda histeroskopi olmus birisu hamileymis.
Ben anlamadim ne ara calisiyolarlar?
Ben 17. Gunumdeyim ve 17 gundur kanama var hiç calisamadik. :)))

2 ay olmuş demek ki ilaçlardan sonra ki adetten sonra ikinciyi olamadan gebe kalmış .. darısı biz bekleyenlere

Bende öyle hamile kaldım canım 7 kasim da olmuştum histereskopi calismaya başladığım ay hamile kaldım allah size de tez zaman da nasip etsin canim

17 gundur surekli kanaman mi var? Benimde 13.gun bugun. bir ara durdu son 3gundur az az yine geldi.adetmi oluyorum anlamadim.bu aralar normalde regl gunum. Ama ilaclardan sonra olunuyormus heralde. Benimde hatlar karisti.

17 gundur surekli kanaman mi var? Benimde 13.gun bugun. bir ara durdu son 3gundur az az yine geldi.adetmi oluyorum anlamadim.bu aralar normalde regl gunum. Ama ilaclardan sonra olunuyormus heralde. Benimde hatlar karisti.

Canim ilk 4 gün kanama oldu sonra birkac gün cok az geldi sonra 2 gun kesildi sonra tekrar simdi de 4 gundur cok yogun adet kanamam var, adet tarihimden 3 gun once oldum.

Ovulasyon testi siparis verdim yarin geliyor, yumurtlama günümü takip edecegim artik. Ama ilaç bitince yine regl olacakmisim, nasil olacak hic anlamıyorum.

Merhaba arkadaşlar bende mustafa beyde laparoskopi ameliyatı olacağım ücret hakkında herhangi birşey denmedi pahalı bir ameliyat galiba. Olan arkadaşlar ne kadar maliyeti olduğunu yazabilirler mi Histereskopi gibi mi ücreti

bende laporoskopi ve histereskopi olucam ikisi 7000 dediler.laporoskopi tek yapilirsa 5000 lira histereskopi ile birlikte olursa 4000 lira olur dediler.yarinda.olucam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…