Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım kan testi yap mutlaka geçen ay bende idrar testinde çift çizgiyi gördüm ama kan testi negatif çıktı. Mutlaka kanda da yap.
 
Geçen ayki bu karışıklıklar beni mahvetti bende 50 tane ovu testi aldım bakalım ne olcak ne zaman yumurtlama olcak yumurtlamadan kaç gün sonra adet olucam çok merak ediyorum..
 
merhabalar sizlere birsey sormak istiyorum adetin 11.gunu histeroskopi ameliyati oldum benim yumurtlamam nezaman olmustur normal duzenimdemi yoksa farkli zamandami. 20 aralik adet. 30 aralik ameliyat. Bugun (12 ocak) adetin 24.gunu, ameliyatin 13.gunu ovu. testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ne anlama geliyouzun yazdim ama yumurtlama zamanimi cok merak ediyrm birde normal adet tarihimdemi adet olucam.
 
Ne güzel peşpeşe hamilelik haberleri geliyor. Hepinizi tebrik ederim kızlar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla
 

İnşallah canımm ağzının duası olsun biz peşpeşe ameliyat olmuşuz inşallah biz de böyle sevinçle mutlulukla veririz bu haberi bize de dua et olur mu en iyi sen anlarsın halimizi
 

Selam. Bende 30unda olmustum 13.gunumdu. 18 aralik adet tarihim.dun adet oldum.bekledigimden bikac gun once geldi. Hatta oncesinde leke leke geldi bende olmaz genelde. Histerskopiyle ilgili mi diye dusundum biran. Ama megerse regl gunuymus. Yumurtlama tarihini bilemiyorum.genelde iki cizgi silik cikinca yumurtlama yakin diye biliyorm ama yanlis bisey de soylemek istemem.
 
Ne guzel haberler var maslalah ya ins boyle gider de bizde guzel haber veririz kizlar...
Edaaa canim ruyan hayir olsun ne guzel bi ruya gormussun ins bu ay kaliriz canim hayirlisi ile tabiiki..
 
cevabin icin cok tskr ederim. ozaman bende normal adet tarihimi beklicem dimi:) benim kafami karistiran ovu. testinin silik cikmasi birde aon birsey sorucm ovus. testi sabah ilk idrarlami yapiliyo:)
 
İnşallah canımm ağzının duası olsun biz peşpeşe ameliyat olmuşuz inşallah biz de böyle sevinçle mutlulukla veririz bu haberi bize de dua et olur mu en iyi sen anlarsın halimizi
İnşallh canım inan rabbim ol dedi.biz tedbir aldık rabbim takdir etti.inşallh hepinizin olr.sizleri çok iyi anlıyorum.ben yumurta çatlama zamanına kadar çörek otu yagı (kapsül degil)içtim.eşimde keçiboynuzu özü içti.tavsiye ederim.
 
Hayırlı olsun canım. Sen ne zaman histereskopi ameliyatı olmuştun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…