Şimdi kan verdim bekliyorum canım.günüm 5 gün geçmişti.inşallh olmuştur çok şaşkınımCanım kan testi yap mutlaka geçen ay bende idrar testinde çift çizgiyi gördüm ama kan testi negatif çıktı. Mutlaka kanda da yap.
İnşallah canım yaaa rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin. Haber ver mutlaka.Şimdi kan verdim bekliyorum canım.günüm 5 gün geçmişti.inşallh olmuştur çok şaşkınım
Şimdi kan verdim bekliyorum canım.günüm 5 gün geçmişti.inşallh olmuştur çok şaşkınım
Şimdi kan verdim bekliyorum canım.günüm 5 gün geçmişti.inşallh olmuştur çok şaşkınım
Degerim 1175rabbim herkese nasip etsin inşaallh
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah. 10 Kasımdı senin histeroskopin dimi?Degerim 1175rabbim herkese nasip etsin inşaallh
Cok sevindim hayirli ugurlu olsun.Degerim 1175rabbim herkese nasip etsin inşaallh
Evet 10 kasımdı:))Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah. 10 Kasımdı senin histeroskopin dimi?
2 gün sonra tekrar tahlil yapıcam inşallh devsm eder arkadaşlar.inanin bizim iöin mucize oldu.bi tüpüm tıkalu idi ve yumurtam ondaydı kesinlikle rabbim ol deyince oldu.sizlerde sakın ümitsiz olmayın hakkınızda hayırlısı olsun inşallh
merhabalar sizlere birsey sormak istiyorum adetin 11.gunu histeroskopi ameliyati oldum benim yumurtlamam nezaman olmustur normal duzenimdemi yoksa farkli zamandami. 20 aralik adet. 30 aralik ameliyat. Bugun (12 ocak) adetin 24.gunu, ameliyatin 13.gunu ovu. testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ne anlama geliyouzun yazdim ama yumurtlama zamanimi cok merak ediyrm birde normal adet tarihimdemi adet olucam.
cevabin icin cok tskr ederim. ozaman bende normal adet tarihimi beklicem dimi:) benim kafami karistiran ovu. testinin silik cikmasi birde aon birsey sorucm ovus. testi sabah ilk idrarlami yapiliyo:)Selam. Bende 30unda olmustum 13.gunumdu. 18 aralik adet tarihim.dun adet oldum.bekledigimden bikac gun once geldi. Hatta oncesinde leke leke geldi bende olmaz genelde. Histerskopiyle ilgili mi diye dusundum biran. Ama megerse regl gunuymus. Yumurtlama tarihini bilemiyorum.genelde iki cizgi silik cikinca yumurtlama yakin diye biliyorm ama yanlis bisey de soylemek istemem.
İnşallh canım inan rabbim ol dedi.biz tedbir aldık rabbim takdir etti.inşallh hepinizin olr.sizleri çok iyi anlıyorum.ben yumurta çatlama zamanına kadar çörek otu yagı (kapsül degil)içtim.eşimde keçiboynuzu özü içti.tavsiye ederim.İnşallah canımm ağzının duası olsun biz peşpeşe ameliyat olmuşuz inşallah biz de böyle sevinçle mutlulukla veririz bu haberi bize de dua et olur mu en iyi sen anlarsın halimizi
Hayırlı olsun canım. Sen ne zaman histereskopi ameliyatı olmuştun?İnşallh canım inan rabbim ol dedi.biz tedbir aldık rabbim takdir etti.inşallh hepinizin olr.sizleri çok iyi anlıyorum.ben yumurta çatlama zamanına kadar çörek otu yagı (kapsül degil)içtim.eşimde keçiboynuzu özü içti.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?