Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Tşk ler canım dikkat et kendine ağır işler yapma sağlıklı beslen :) ben çok zayıfım ben de kilo alma rejimine girdim dr un tavsiyesiyle :)

Tşk ler canım dikkat et kendine ağır işler yapma sağlıklı beslen :) ben çok zayıfım ben de kilo alma rejimine girdim dr un tavsiyesiyle :)
İnşallh canım.hepinize dua edicem.ediyordum da zaten.bu haberime bizden çok annem duygulandı agladı inanamadı.rabbim hepimizin kucagını doldursun inşaallh.doktor bey bana bi kaç ay bekle dedi ama olma ihtimali yok denecek kadardı.eşimle acaba ne zaman tüpbebek yapıcaz diye düşümüyorduk.canım sizlerde sakın ümitsiz olmayın rabbim mazlumun yanında o her daim sesimizi duyuyor.benim bu mucizenin de mucizesi oldu.

Sizin için nasıl mutluluk verici bir haber ne güzel dünyalar sizin olmuştur :)) tabi canım aslında bu şekilde anlattığın için hepimize umut olsun çünkü çok umutsuzluğa düşüyoruz . Sen günün geçtiğinde mi anladın yoksa belirtiler var mıydı şüphelendin mi ve ne gibi belirtiler oldu

Mutlu olmazmıyız canım helede bizden haber bekleyen büyükletimiz..belirtim oldu bir hafta önce sivilce çıktı sonra 1hafta dan beride gögüslerim şiş inmedi.ve çok duygusaldım herşeye hemen aglıyordum ama kızlar inanın hissetyim.ögrendigim günde ablam rüyasında tanıdıgımızı erkek bebeke hamile görmüş.ama çevremde herkez annem anneannem yattılar kalktılar dua ettiler en önemliside bu.sizlerde dua edin.dua bütün kapıları açar.

Benim adetle ilgili sıkıntım yok şükür çok düzenlidir.tüpbebek yaptıgımızda test gününden önce adet olmuştum
Canim sen daha once tup bebek yaptirmismiydin bende yaptirdim 1 kez ama olmado.sorna histesreskopi oldum. Sizin sorun neydi canim hikayeni paylasirmisin kac senedir olmuyordu? Ne gibi tedaviler oldun

cevabin icin cok tskr ederim. ozaman bende normal adet tarihimi beklicem dimi:) benim kafami karistiran ovu. testinin silik cikmasi birde aon birsey sorucm ovus. testi sabah ilk idrarlami yapiliyo:)

Hmmm sanki ilk idrarla yapilmamali diye biliyorum

Canim sen daha once tup bebek yaptirmismiydin bende yaptirdim 1 kez ama olmado.sorna histesreskopi oldum. Sizin sorun neydi canim hikayeni paylasirmisin kac senedir olmuyordu? Ne gibi tedaviler oldun
Canım biz 25mayıs2013de evlendik hiç korunmadık ilk 1sene doktora gittim ama 1yıl dolmayınca ayrınlılı bakmadılar.1sene doldu hemen özrl hastaneye gittik bütün tetkikler yapıldı eşiminde yapıldı sadece benim 1tüp tıkalı denildi ama olur denildi aynı doktorda yumurta takipi yaptık 3aşılama yaptık ama hiç biri olmadı.hiç pozitif görmedik.tabi 2yıl doldu bu süreçte.ve tüpbebege karar verdik hemen gittik direk biri tıkalı digeride geçiş zor dedi prof du bide hemen adette tüp bebek dedi yaptırfık 15yumurta toplandı 12döllendi ve ilerledi 2tane transfer edildi 6donduruldu ama yine negatif hani tüp teydi sıkıntı dimi.sonra yolumuz mustafa beyle kesişti çooook şükür 10kasımda ameliyat oldum 21aralıkta kontrele gittik rahim çook güzel olmuş dedi 1yumurta vardı tıkalı tüpte idi normal olacakmış gibi davranın dedi tıkalı tüpden digerine geçebilir dedi.eger adet olursa hsg çektir dedi bizde adet olup hsg zamanını düşünürken Rabbim nize mucizrninde mucizesini verdi inşallh herşey yolunda gider.uzun oldu k.bakmayın csnım

Arkadaslar merhaba ben 1.5 senelik evliyim evlendigim ilk ay hamile kaldim dis gebelikti ic kanama gecirdim ve acik amelyat oldum tupum alinmadi 11 ay sonra tekrar hamile kaldim yine dis gebelik oldu kurtaj ve igneyle sonlandirildi rahim filmi cektireyimmi diye sordum doktora gerek olmadigini soyledi problemin ne oldugunu anlamadilar sizce problem ne olabilir benimle ayni durumu yasayan var mi

Tesekkurler canim gercekten Rabbim daha ugrastirmadan vermis sukur ki. Allah kucagina almayi nasip etsin bizlere de versin hayirlsii ile yine yeserdi umutlarim :) canim ben de 6 asilama 1 tup bebek yaptirdik ama bana 1 tane embriyo transfer etmislerdi 2 tane yasakmis yasagi delemeyiz dediler senin 2 tane transfer yapmislar. Ben simdi yaptirirsam 2 tane istiyorum ama yine yapmazlar diye dusunuyorum. Ins gerek kalmaz Allah 'in izni ile..

Mustafa hoca dis gebeligin sebebinin rahim ile alakali olabilecegini soylemisti bence mustafa hocaya bi muayene olmalisin. En dogru bilgiyi verir emin ol. Rahimdeki sekil bozuklugu yani.

Mustafa hoca dis gebeligin sebebinin rahim ile alakali olabilecegini soylemisti bence mustafa hocaya bi muayene olmalisin. En dogru bilgiyi verir emin ol. Rahimdeki sekil bozuklugu yani.
Anladim ins uygun bi zamanda gtmeyi dusunuyorum ben gorevden dolayi vanda yasiyorum su an her zaman ista gidemiyorum cok yogunmus doktor bey kendisine facebook hesabindan mesaj yazmistim cvp vermedi yogunluktan sanirim ben de tuplerde yapisiklik da olabilir diye dusunuyorum

Merhaba arkadaşlar ne güzel haberler okudum hamile kalan arkadaslara tebrik ederim çok sevindim histeroskopi sonrasi kontrol için aradığımız da hemen gün veriyorlar mi acaba

Merhaba arkadaşlar ne güzel haberler okudum hamile kalan arkadaslara tebrik ederim çok sevindim histeroskopi sonrasi kontrol için aradığımız da hemen gün veriyorlar mi acaba

bende merak ediyorum.Randevü için 2 ay beklemiştim kontrol için sanırım araya sıkıştırırlar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…