Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım benimde en son dış gebelik oldu rahim hem dar hemde şekil bozukluğu varmış ve bunu çoğu doktor anlayamıyor.

Rahim darlığı olabilir çünkü mustafa bey benim rahmim dardı bu şekilde hamile kalsan ya dış gebelik ya düşük olur demişti

Canım bence sen orda iyi bir hastanede hsg çektir öncelikle hem hoca soruyo rahim filmini istiyo o elinde dursun hem yapışıklık yada tıkanıklık var mı anlaşılır rahim filmini mustafa hocaya faceden gönder rahim filmini yorumluyor sıkıntı olup olmadığını söylüyor sonrasında randevunu alırsın canım

Peki rahim darligini hsg ile mi anladi cocugun oldu mu tedavisi ne peki

Hsg çektirdim rahim darlığı ile ilgili bişi demediler iyi denildi mustafa beye gittiğimde rahimağzı darlığı dedi ve ameliyat oldum daha yeni oldum zaten kasımda mustafa hoca bekle 3-4 ay dedi ama şu varki burdaki çoğu kişide bunu diyor ameliyattan sonra eşimle beraberliğimizde çok acı ve ağrı hissederdim bu ortadan kalktı

Benim de agrim oluyor bende de darlik olabilir yani o zman,hsg cekilmekten korkuyorum canim cok yaniyor cunku normal vajinal ultrasonda bile

Canım kontrol ilaçlar bittikten sonra 12. Gün oluyor o güne randevu veriyorlar sıkıntı yapmayın ilk randevu da bekliyoruz sadece

teşekkür ederim canım.Bana dr ilaçlar bitince gel demişti de kafam karıştı..Neyse ilaçlar bitmeye yakın ararım netleşir

Kontrol randevusu almak icin hangi numarayi ariyorsunuz? Asistanina bagliyorlar acan yok. Direk no sunu aldim asistaninin 460 77 51 verdiler.kimse acmiyor.baska numara varmi bilen var mi?

Benim de agrim oluyor bende de darlik olabilir yani o zman,hsg cekilmekten korkuyorum canim cok yaniyor cunku normal vajinal ultrasonda bile

Ama hsg de önemli 2 dk lık bi işlem korkarım diyorsan narkoz alıp öyle yaptır hiç anlamazsın ben narkozsuz çektirmiştim çok az ağrı hissettim sadece ilaç verilirken regl ağrısı oluyo ya şiddetli 2-3 sn lik öyle bir ağrı oluyor o kadar

Haplar bitene kadar ara vermeden iç adetli olsan da olmasan da iç haplar bitince 2-3 gün sonra yine kanama olacak zaten
Ben 3 gün ara verdim mavi hapa cuma cumartesi pazar geciktirici içtim bugün adet oldum ama az az dünden bu yana hapı alıyorum yarından progestan başlıcam mavi hap bide progestan aynı anda bitiyor sanırım geciktiriciyle mecbur aldim umrede adet olmak istemedim canım ya

Cok tsk ederim mustafa bey mi cekti hsgni bakalim ben de ista geldigimde cektrmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…