Mustafa hocanin muayene ucreti ne kadar
Canım benimde en son dış gebelik oldu rahim hem dar hemde şekil bozukluğu varmış ve bunu çoğu doktor anlayamıyor.Arkadaslar merhaba ben 1.5 senelik evliyim evlendigim ilk ay hamile kaldim dis gebelikti ic kanama gecirdim ve acik amelyat oldum tupum alinmadi 11 ay sonra tekrar hamile kaldim yine dis gebelik oldu kurtaj ve igneyle sonlandirildi rahim filmi cektireyimmi diye sordum doktora gerek olmadigini soyledi problemin ne oldugunu anlamadilar sizce problem ne olabilir benimle ayni durumu yasayan var mi
Tesekkur ederimsgklıya 170 tl cnm
Hsg ile mi anlasildi pekiCanım benimde en son dış gebelik oldu rahim hem dar hemde şekil bozukluğu varmış ve bunu çoğu doktor anlayamıyor.
Arkadaslar merhaba ben 1.5 senelik evliyim evlendigim ilk ay hamile kaldim dis gebelikti ic kanama gecirdim ve acik amelyat oldum tupum alinmadi 11 ay sonra tekrar hamile kaldim yine dis gebelik oldu kurtaj ve igneyle sonlandirildi rahim filmi cektireyimmi diye sordum doktora gerek olmadigini soyledi problemin ne oldugunu anlamadilar sizce problem ne olabilir benimle ayni durumu yasayan var mi
Peki rahim darligini hsg ile mi anladi cocugun oldu mu tedavisi ne pekiRahim darlığı olabilir çünkü mustafa bey benim rahmim dardı bu şekilde hamile kalsan ya dış gebelik ya düşük olur demişti
Anladim ins uygun bi zamanda gtmeyi dusunuyorum ben gorevden dolayi vanda yasiyorum su an her zaman ista gidemiyorum cok yogunmus doktor bey kendisine facebook hesabindan mesaj yazmistim cvp vermedi yogunluktan sanirim ben de tuplerde yapisiklik da olabilir diye dusunuyorum
Peki rahim darligini hsg ile mi anladi cocugun oldu mu tedavisi ne peki
bende merak ediyorum.Randevü için 2 ay beklemiştim kontrol için sanırım araya sıkıştırırlar diye düşünüyorum
Arkadaşlar adet oldum bu hapları aderliyken de iciyormuyuz ki
Benim de agrim oluyor bende de darlik olabilir yani o zman,hsg cekilmekten korkuyorum canim cok yaniyor cunku normal vajinal ultrasonda bileHsg çektirdim rahim darlığı ile ilgili bişi demediler iyi denildi mustafa beye gittiğimde rahimağzı darlığı dedi ve ameliyat oldum daha yeni oldum zaten kasımda mustafa hoca bekle 3-4 ay dedi ama şu varki burdaki çoğu kişide bunu diyor ameliyattan sonra eşimle beraberliğimizde çok acı ve ağrı hissederdim bu ortadan kalktı
Canım kontrol ilaçlar bittikten sonra 12. Gün oluyor o güne randevu veriyorlar sıkıntı yapmayın ilk randevu da bekliyoruz sadece
teşekkür ederim canım.Bana dr ilaçlar bitince gel demişti de kafam karıştı..Neyse ilaçlar bitmeye yakın ararım netleşir
Benim de agrim oluyor bende de darlik olabilir yani o zman,hsg cekilmekten korkuyorum canim cok yaniyor cunku normal vajinal ultrasonda bile
İlaçlar bittiğinde arıyorsun 12 gün sonraya veriyorlar
Ben 3 gün ara verdim mavi hapa cuma cumartesi pazar geciktirici içtim bugün adet oldum ama az az dünden bu yana hapı alıyorum yarından progestan başlıcam mavi hap bide progestan aynı anda bitiyor sanırım geciktiriciyle mecbur aldimHaplar bitene kadar ara vermeden iç adetli olsan da olmasan da iç haplar bitince 2-3 gün sonra yine kanama olacak zaten
Cok tsk ederim mustafa bey mi cekti hsgni bakalim ben de ista geldigimde cektrmek istiyorumAma hsg de önemli 2 dk lık bi işlem korkarım diyorsan narkoz alıp öyle yaptır hiç anlamazsın ben narkozsuz çektirmiştim çok az ağrı hissettim sadece ilaç verilirken regl ağrısı oluyo ya şiddetli 2-3 sn lik öyle bir ağrı oluyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?