Cok tsk ederim mustafa bey mi cekti hsgni bakalim ben de ista geldigimde cektrmek istiyorum
Mrb kizlarrhistereskopi sonrasi progestan i vajinal mi kullanıyoruz günde 1 tane?
Kafam karıştı benim de ya vajinal dedi hoca ama prospektus de ağızdan yazıyor.bilemedim şimdiAğızdan alıyıruz günde 1 tane
Hayır canım ağızdan alınıyor o hap histeroskopi olan hepimize veriliyor genellikle ben yumurta takibinde de kullanmistimMrb kizlarrhistereskopi sonrasi progestan i vajinal mi kullanıyoruz günde 1 tane?
Kafam karıştı benim de ya vajinal dedi hoca ama prospektus de ağızdan yazıyor.bilemedim şimdi
Sağol canımBilemiyorum bize öyle bişey dememişti istersen sen yine de bir dr a sor
Hocanın bana dediği kanaman olursa ağızdan alacaksın kanaman yoksa vajinal alacaksın ben vajinal aldım.Mrb kizlarrhistereskopi sonrasi progestan i vajinal mi kullanıyoruz günde 1 tane?
Hayırlı cumalar arkadaşımHayırlı cumalar kızlar
tamam canım hocanın dediğini yapayım.zaten kafamı karıştıran bu ilaç sadece ağızdan alınır dedi eczacıCnm hoca hastaya gore soluor bana dırek agızdan dedı ama vajınadan da alan bar snaa nasıl deıyse ole al sen
Aynı gün olduk operasyon bende bugün başladım progestan ama agizdanBana vajinal dedi bende bugunden itibaren basladim. Vajinal aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?