Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

İyi geceler hanımlar bende ameliyattan sonra ağızdan mi vajinal mi bilemedim diğer ameliyat olanlara da sormustum sonra mustafa hocaya gidince sordum kanama yoksa vajinal alınması daha uygun demisti

Kizlar cok heyecanlıyım yarın test günüm 4 ocakta transferim oldu 5.gün embriyosu inşallah güzel sonuçlar alirim

Bende iyiyim canim adetim bitti simdi yumurtamin catlamasini bekliyorum.
Bu arada hayirli olsun ins pozitif sonucu gorurusun hatice haberdar et kac embriyo transfer edildi

Kizlar cok heyecanlıyım yarın test günüm 4 ocakta transferim oldu 5.gün embriyosu inşallah güzel sonuçlar alirim
Hayırlı uğurlu olur inş birşey sorucam büyük ihtimalle Mustafa hoca yaptı tüp bebeği öncesinde histeroskopi yaptı mı acaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim teşhisim hipogonadotropik hipogonadizm ismide çok fiyakalı:) yani Fsh lh e2 değerlerimiz çok düşük sıfıra yakın ilaçsız yumurta büyümesi mümkün değil yani yumurta var fakat aktif değil bir tüp bebek bir aşılama iki ovulasyon takibi başarısız rahim filmime en az beş doktor baktı problem yok dedi neyse ikinci tüp bebek için Mustafa hocayı düşündüm rahim filmimi istedi histeroskopi önce dedi nedenini sordum uzun burdan yazmam dedi hocamızın başarısı tartışılmaz şüphesiz ama ben çok kararsız kaldım zaten benim temel sorunum hormonlar üstüne birde rahim çıktı çoğunluğu dinleyip yaptırmasam mı bilemedim ama içimede şüphe düşmedi değil ben ne yapıcam bir akıl verin lütfen

Evet cnm doktorum mustafa bey ekim 21 de histeroskopi op. Oldum. Asıl sorun eşimdeydi sperm sayısı düşüktü mustafa beyle görüşmeye gittiğimizde tüp bebekten başka çare olamadığını söyledi. Muayenede çatı darlığı oldugunu bu halde hamile kalırsam bile bebeğin tutunması zor düşük olabileceği için ameliyata karar verdik.

Bende iyiyim canim adetim bitti simdi yumurtamin catlamasini bekliyorum.
Bu arada hayirli olsun ins pozitif sonucu gorurusun hatice haberdar et kac embriyo transfer edildi
5. Gün 2 tane embriyo transfer edildi. 22 tane yumurta topladılar. İlk başta 9 tane kaliteli embriyom vardi. 2 gün sonra 8 transfer günü sadece 2 tane 1. Kalite embriyom kaldı malesef dondurulacak embriyom kalmadı.

Selam kızlar bende 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyorum. 2 kimyasal gebeliğim oldu 3 dr gezdim ama bir nedeni yok öyle denk gelmiştir şeklinde yorumları oldu. 3. Gün testlerim yapıldı. 1 sene öncesinde ki testim de prl yüksekti dostinex kullandım düştü yeni yaptırdığım testte herşey normal eşimde sorun yok benm yumurtlama da sorun yok ama malesef hala bebrk sahibi olamadık. Ben iyi bir dr ararken M merve.b sağolsun bana mustafa acet i önerdi. Bende araştırmaya girdim ve kendisinin de bub topikte olduğunu gördüm. Selam olsun arkadaşım şimdi size bir sorum olacak. Topiğe baktığımda herkea tüp bebek yolunda. Bu dr sadece tüp bebek ile ilgili mi tedavi ediyor. Ben yaşadıklarımı anlatsam sorun nedir arar mı sadece tedavi olmak istiyorum bir problem varsa. Tüp bebek henüz düşünmüyorum. Eğer sorunum yoksa da sebepsiz Allah kısmet etmiyo diyip beklemeyi düşünüyorum. Çok yazdım ama eğer okuyup fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar

Merhaba cnm ben suanda mustafa hocanin hastasi degil faceden film mi yollasam sikinti varsa gorebilir mi birde sey sormak istiyorum genelde kadinlarin rahim.sikintisi olanlarin tedavileri cozuluyor erkekte ise sikinti gene mustafa hoca bu konuda ii mi bi bilgin varsa bilmek isterim cok tsk.ederim.

K
5. Gün 2 tane embriyo transfer edildi. 22 tane yumurta topladılar. İlk başta 9 tane kaliteli embriyom vardi. 2 gün sonra 8 transfer günü sadece 2 tane 1. Kalite embriyom kaldı malesef dondurulacak embriyom kalmadı.
ac yadınfasın vnm ıkı tane emrıo kac yasından sonra koyuyorlar bende 26 yasındayım brnmde ıkı tane koydurcam tup brbrkte

Bana da aynısını dedi uzun buradan yazaMAM dedi
Halbuki hiç bi sorun yoktu bende
En azından kısa bi bilgi verseydi içim daha rahat olacaktı ona göre giderdim
Ha deyince hemen gidilmiyor ki
Ben de öyle deyince vazgeçtim

[QUOsorun olmadigi nerden biliyorsun bana da hic sorun yok demistiler ama mustafa hoca on numara bi doktor gitip gitmemek seninkararin
cemile___, post: 44677710, member: 727334"]Bana da aynısını dedi uzun buradan yazaMAM dedi
Halbuki hiç bi sorun yoktu bende
En azından kısa bi bilgi verseydi içim daha rahat olacaktı ona göre giderdim
Ha deyince hemen gidilmiyor ki
Ben de öyle deyince vazgeçtim[/QUOTE]
Hic siry

Mustafa hocanın hastası olmadığını anladım canım yorumlarından. Sen hsg çektir sonucu gönder büyük ihtimal yorum yapar sen de ona göre kararını verirsin canım erkek infertilitesini de tedavi ediyor diye duydum ama o konu hakkında pek bilgim yok canım

Kontrol icin randevu alicam ama 2gundur aradim acan olmadi.hangi numaradan ulasiyorsunuz?

Hic siry[/QUOTE]
Elbette ki benim kararım gidip gitmemek
Ama en azından bendeki sorunu ogrenseydim daha iyi olacaktı
Diğer mesaj atan arkadaslara sorunu yazmis da bana yazmak mi yorucu hale geliyor.ben ondan uzun bi cvp beklemedim ki Zaten maddi durumdan dolayi yerim den kipirdayamiyoruz bide uzak mesafe
Ben dr u çok beğeniyorum çok bilgili bi dr.ama Sadece bendeki sorunu öğrenmek istedim o kadar illaki yanına mi gitmek gerekiyor.zaten yoğun calisiyor.

Elbette ki benim kararım gidip gitmemek
Ama en azından bendeki sorunu ogrenseydim daha iyi olacaktı
Diğer mesaj atan arkadaslara sorunu yazmis da bana yazmak mi yorucu hale geliyor.ben ondan uzun bi cvp beklemedim ki Zaten maddi durumdan dolayi yerim den kipirdayamiyoruz bide uzak mesafe
Ben dr u çok beğeniyorum çok bilgili bi dr.ama Sadece bendeki sorunu öğrenmek istedim o kadar illaki yanına mi gitmek gerekiyor.zaten yoğun calisiyor.[/QUOTE]

Canim banada soylemedi.rahim filmini yolla dedi.faceden msj attim. Sorunlu gorunuyor dedi. Nedir sorun diye sordum burdan soyleyemem dedi. Bende yurtdisindayim burdan kalkip gittim. Darlik varmis rahimde onun haricinde herhangi bisey cikmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…