Progestan mi canimİyi geceler hanımlar bende ameliyattan sonra ağızdan mi vajinal mi bilemedim diğer ameliyat olanlara da sormustum sonra mustafa hocaya gidince sordum kanama yoksa vajinal alınması daha uygun demisti
Hayırlı uğurlu olur inş birşey sorucam büyük ihtimalle Mustafa hoca yaptı tüp bebeği öncesinde histeroskopi yaptı mı acaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim teşhisim hipogonadotropik hipogonadizm ismide çok fiyakalı:) yani Fsh lh e2 değerlerimiz çok düşük sıfıra yakın ilaçsız yumurta büyümesi mümkün değil yani yumurta var fakat aktif değil bir tüp bebek bir aşılama iki ovulasyon takibi başarısız rahim filmime en az beş doktor baktı problem yok dedi neyse ikinci tüp bebek için Mustafa hocayı düşündüm rahim filmimi istedi histeroskopi önce dedi nedenini sordum uzun burdan yazmam dedi hocamızın başarısı tartışılmaz şüphesiz ama ben çok kararsız kaldım zaten benim temel sorunum hormonlar üstüne birde rahim çıktı çoğunluğu dinleyip yaptırmasam mı bilemedim ama içimede şüphe düşmedi değil ben ne yapıcam bir akıl verin lütfenKizlar cok heyecanlıyım yarın test günüm 4 ocakta transferim oldu 5.gün embriyosu inşallah güzel sonuçlar alirim
Hayırlı uğurlu olur inş birşey sorucam büyük ihtimalle Mustafa hoca yaptı tüp bebeği öncesinde histeroskopi yaptı mı acaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim teşhisim hipogonadotropik hipogonadizm ismide çok fiyakalı:) yani Fsh lh e2 değerlerimiz çok düşük sıfıra yakın ilaçsız yumurta büyümesi mümkün değil yani yumurta var fakat aktif değil bir tüp bebek bir aşılama iki ovulasyon takibi başarısız rahim filmime en az beş doktor baktı problem yok dedi neyse ikinci tüp bebek için Mustafa hocayı düşündüm rahim filmimi istedi histeroskopi önce dedi nedenini sordum uzun burdan yazmam dedi hocamızın başarısı tartışılmaz şüphesiz ama ben çok kararsız kaldım zaten benim temel sorunum hormonlar üstüne birde rahim çıktı çoğunluğu dinleyip yaptırmasam mı bilemedim ama içimede şüphe düşmedi değil ben ne yapıcam bir akıl verin lütfen
5. Gün 2 tane embriyo transfer edildi. 22 tane yumurta topladılar. İlk başta 9 tane kaliteli embriyom vardi. 2 gün sonra 8 transfer günü sadece 2 tane 1. Kalite embriyom kaldı malesef dondurulacak embriyom kalmadı.Bende iyiyim canim adetim bitti simdi yumurtamin catlamasini bekliyorum.
Bu arada hayirli olsun ins pozitif sonucu gorurusun hatice haberdar et kac embriyo transfer edildi
Merhaba cnm ben suanda mustafa hocanin hastasi degil faceden film mi yollasam sikinti varsa gorebilir mi birde sey sormak istiyorum genelde kadinlarin rahim.sikintisi olanlarin tedavileri cozuluyor erkekte ise sikinti gene mustafa hoca bu konuda ii mi bi bilgin varsa bilmek isterim cok tsk.ederim.Canım bence sen orda iyi bir hastanede hsg çektir öncelikle hem hoca soruyo rahim filmini istiyo o elinde dursun hem yapışıklık yada tıkanıklık var mı anlaşılır rahim filmini mustafa hocaya faceden gönder rahim filmini yorumluyor sıkıntı olup olmadığını söylüyor sonrasında randevunu alırsın canım
Cnm sonucu bızede bıldır ıns tutmusturKizlar cok heyecanlıyım yarın test günüm 4 ocakta transferim oldu 5.gün embriyosu inşallah güzel sonuçlar alirim
ac yadınfasın vnm ıkı tane emrıo kac yasından sonra koyuyorlar bende 26 yasındayım brnmde ıkı tane koydurcam tup brbrkte5. Gün 2 tane embriyo transfer edildi. 22 tane yumurta topladılar. İlk başta 9 tane kaliteli embriyom vardi. 2 gün sonra 8 transfer günü sadece 2 tane 1. Kalite embriyom kaldı malesef dondurulacak embriyom kalmadı.
Bana da aynısını dedi uzun buradan yazaMAM dediHayırlı uğurlu olur inş birşey sorucam büyük ihtimalle Mustafa hoca yaptı tüp bebeği öncesinde histeroskopi yaptı mı acaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim teşhisim hipogonadotropik hipogonadizm ismide çok fiyakalı:) yani Fsh lh e2 değerlerimiz çok düşük sıfıra yakın ilaçsız yumurta büyümesi mümkün değil yani yumurta var fakat aktif değil bir tüp bebek bir aşılama iki ovulasyon takibi başarısız rahim filmime en az beş doktor baktı problem yok dedi neyse ikinci tüp bebek için Mustafa hocayı düşündüm rahim filmimi istedi histeroskopi önce dedi nedenini sordum uzun burdan yazmam dedi hocamızın başarısı tartışılmaz şüphesiz ama ben çok kararsız kaldım zaten benim temel sorunum hormonlar üstüne birde rahim çıktı çoğunluğu dinleyip yaptırmasam mı bilemedim ama içimede şüphe düşmedi değil ben ne yapıcam bir akıl verin lütfen
Merhaba cnm ben suanda mustafa hocanin hastasi degil faceden film mi yollasam sikinti varsa gorebilir mi birde sey sormak istiyorum genelde kadinlarin rahim.sikintisi olanlarin tedavileri cozuluyor erkekte ise sikinti gene mustafa hoca bu konuda ii mi bi bilgin varsa bilmek isterim cok tsk.ederim.
Hic siry[/QUOTE][QUOsorun olmadigi nerden biliyorsun bana da hic sorun yok demistiler ama mustafa hoca on numara bi doktor gitip gitmemek seninkararin
cemile___, post: 44677710, member: 727334"]Bana da aynısını dedi uzun buradan yazaMAM dedi
Halbuki hiç bi sorun yoktu bende
En azından kısa bi bilgi verseydi içim daha rahat olacaktı ona göre giderdim
Ha deyince hemen gidilmiyor ki
Ben de öyle deyince vazgeçtim
Elbette ki benim kararım gidip gitmemekHic siry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?