Elbette ki benim kararım gidip gitmemek
Ama en azından bendeki sorunu ogrenseydim daha iyi olacaktı
Diğer mesaj atan arkadaslara sorunu yazmis da bana yazmak mi yorucu hale geliyor.ben ondan uzun bi cvp beklemedim ki Zaten maddi durumdan dolayi yerim den kipirdayamiyoruz bide uzak mesafe
Ben dr u çok beğeniyorum çok bilgili bi dr.ama Sadece bendeki sorunu öğrenmek istedim o kadar illaki yanına mi gitmek gerekiyor.zaten yoğun calisiyor.
Canım iyiyim çok şükür sürekli girip yazılarınızı okuyorum hamilelik iyi çok sukur allah en kisa zamanda size nasip etsin inşallah haftaya kontrol var küçük bi ihtimal bebis kendini gösterebilir cinsiyeti☺☺
Ediyorum canim benim biraz daha bekleyin olacak ben inaniyorum tüp bebek içim diyorum yani canim kendiliğinden olacak allahım izniyle Umudunuzu sakin yitirmeyin benim beklemediğim bi anda oldu sizinde mucizeniz yakında gelecek allahın izniyleAysen cnm bızede dua et yaaa
37 yasındayım 35 yaş üstü 2 embriyo transfer ediliyor 35 yaş altı tek diye biliyorumK
ac yadınfasın vnm ıkı tane emrıo kac yasından sonra koyuyorlar bende 26 yasındayım brnmde ıkı tane koydurcam tup brbrkte
Ben de oyle dusunuyorum cok yogundur sanirim neyse artik yazin ista gttigimde muayene olurumKizlar ben Mustafa beye gitmeden once birkac.defa facebooktan soru sormustum gecte olsa cevap vermisti yogunluktan gozunden kacmistir bence yoksa mutlaka cevap verir.
Ne kadar surdu cvp vermesiKizlar ben Mustafa beye gitmeden once birkac.defa facebooktan soru sormustum gecte olsa cevap vermisti yogunluktan gozunden kacmistir bence yoksa mutlaka cevap verir.
Mustafa beyin sekreterinden aliyormusuz randevuyu direk ulasabilecegimiz bi numarasi var mi
Tsk ederim cnm tanidik olsa aslinda ne guzel kisa yoldan halledilir .bende yarin ulasmaya calisicam sen basladin mi tedaviye yoksa on gorusme mi
Kızlar sonu 51 li numarayı defalarca aradım açmadılar sonra bir ara yanlışlıkla açıldı dinledim biraz iki üç bayan sohbet ediyor kapattım hastaneyi aradım durumu anlattım hasta ilişkilerine bağladılar onada söyledim numaramı aldı kapattı aradı beni daha sonra dedi ki asistanın cep telefonunu aradım demiş ki nisana kadar doluymuş randevular martın ilk haftası arayın nisana randevu verecekler o yüzden açmıyorlarmış yani hasta ilişkilerine bağlanıp durumunuzu izah edebilirsiniz yardımcı oluyorlar
Progestan mi canim
Hocanın sitede numarası var ordan yardımcı oluyor biraz aksi durumda direk ulaşılabilir belki tüm bunlardan önce ben hastaneye ulaşamıyınca hocay A yazdım uzaktan geldim bilmiyordum randevu durumunu boş dönmeyeyim diye rica ettim bana numarasını verdi beni arayın dedi sonra rahim filmimi istedi histeroskopi istedi tamam dedim ne Zaman isterseniz geleyim dedim vaktim azaldı bu sefer yine randevuları klinik ayarlıyor dedi en başa döndük ortada kaldım durumu izah edebileceğim bir asistan yok ki direk hastaneye başvurursam bir şey halledemez miyim yoksa geri mi döneyim yaşadığım şehre tekrar aşılama denemeyi düşünüyorum ama histeroskopi Deyincede aklımda şüpheler oluştuÖyle saçmalık mı olurmuş ya o ne demek o zaman her arayana izah etsinler çok mu zormuş acaba telde bunu söylemek kontrolü olan var onlar da mı nisanı bekleyecek tedavi görüp bu süreçte ters giden bir şeyler olup araması gerekenler olabilir telefonu açmamak ne demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?