Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ben de 2 aydan fazla oldu mustafa beye msj attim durumumu anlattim ama hala cevap vermedi yogun sanirik epey ya da sadece kendi hastalarina mi cvp veriyor

Canim banada soylemedi.rahim filmini yolla dedi.faceden msj attim. Sorunlu gorunuyor dedi. Nedir sorun diye sordum burdan soyleyemem dedi. Bende yurtdisindayim burdan kalkip gittim. Darlik varmis rahimde onun haricinde herhangi bisey cikmadi.[/QUOTE]
Anladım canım hayırlısı olsun ne diyelim
Rabbim ne taraf hayırlı ise o tarafa yönlendirsin
Siz histeroskopi oldunuz mu
Benim eşim de proplem olduğu için biraz ağırdan alıyorum.en son tüp bebek de kimyasal gebelik oldu.ben hamile kalabiliyorum
Sadece esim de ameliyatla bulunan spermler zayıf olduğu için bana tutunamadi sağlıksız gebelik yani
Eger bende bi sorun olsaydı kimyasal bile olmazdı diye düşünüyorum
Yine tüp denersek eşim tekrar ameliyat olcak

A aysennnn31 nerdesin arkadaşım hamilelik nasıl gidiyor.zor mu geçiyor göremiyoruz seni artık
Canım iyiyim çok şükür sürekli girip yazılarınızı okuyorum hamilelik iyi çok sukur allah en kisa zamanda size nasip etsin inşallah haftaya kontrol var küçük bi ihtimal bebis kendini gösterebilir cinsiyeti☺☺

Kızlar mustafa bey çok yoğun bi arkadaşım var Mersin den iki aydır randevu için uğraştı ancak subayın 7 sine vermişler sadece kendi hastalarına bakmiyo yani tatlim fırsat buldukça herkese yetişmeye çalışıyo

Cnm senı melegın bekletmeden hemn geşdı bn adet oldukca umudum kalmıor. Onumuzdrkı ay tup bebek ııcn basvuru yapmayı dusunuorum

Kizlar ben Mustafa beye gitmeden once birkac.defa facebooktan soru sormustum gecte olsa cevap vermisti yogunluktan gozunden kacmistir bence yoksa mutlaka cevap verir.

Mustafa beyin sekreterinden aliyormusuz randevuyu direk ulasabilecegimiz bi numarasi var mi

Valla ben persembe cuma aradim hastane numarasini . Aktariyolar ama bekle allah bekle acan yok.randevu almam lazim.aktariyosunuz ama kimse acmiyor dedim. Bi numara verdiler ama yine acan yok. 0212 460 77 51. Asistaninin numarasiymis guya. Bilen varsa banada soylesin telefon numarasi.

Tsk ederim cnm tanidik olsa aslinda ne guzel kisa yoldan halledilir .bende yarin ulasmaya calisicam sen basladin mi tedaviye yoksa on gorusme mi

Kızlar sonu 51 li numarayı defalarca aradım açmadılar sonra bir ara yanlışlıkla açıldı dinledim biraz iki üç bayan sohbet ediyor kapattım hastaneyi aradım durumu anlattım hasta ilişkilerine bağladılar onada söyledim numaramı aldı kapattı aradı beni daha sonra dedi ki asistanın cep telefonunu aradım demiş ki nisana kadar doluymuş randevular martın ilk haftası arayın nisana randevu verecekler o yüzden açmıyorlarmış yani hasta ilişkilerine bağlanıp durumunuzu izah edebilirsiniz yardımcı oluyorlar

Öyle saçmalık mı olurmuş ya o ne demek o zaman her arayana izah etsinler çok mu zormuş acaba telde bunu söylemek kontrolü olan var onlar da mı nisanı bekleyecek tedavi görüp bu süreçte ters giden bir şeyler olup araması gerekenler olabilir telefonu açmamak ne demekmiş

Hocanın sitede numarası var ordan yardımcı oluyor biraz aksi durumda direk ulaşılabilir belki tüm bunlardan önce ben hastaneye ulaşamıyınca hocay A yazdım uzaktan geldim bilmiyordum randevu durumunu boş dönmeyeyim diye rica ettim bana numarasını verdi beni arayın dedi sonra rahim filmimi istedi histeroskopi istedi tamam dedim ne Zaman isterseniz geleyim dedim vaktim azaldı bu sefer yine randevuları klinik ayarlıyor dedi en başa döndük ortada kaldım durumu izah edebileceğim bir asistan yok ki direk hastaneye başvurursam bir şey halledemez miyim yoksa geri mi döneyim yaşadığım şehre tekrar aşılama denemeyi düşünüyorum ama histeroskopi Deyincede aklımda şüpheler oluştu

O kadar yogunlar ki bir arkadasim da kasımda aramisti aralık sonu ocak başında arayın derken şubat sonuna alabildi randevu.. Bu yoğunluğa uygun bi randevu çözümü bulanmali aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…