Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ayy maşallah arkadaşımm,inşallah istediğin gibi olur hersey peki hamile kaldıgin ay neler yaptın canım .ilişkiden sonra ne kadar yattin. Ayaklarını kaldırdın mi filan

Merhaba arkdaslar bende bugun inatla aradim subatin sonunda ararsaniz nisan ayina randevu alabilirsiniz dediler.bu konuda dogru doktoru bulmakta zor anladigim kadariyla

Canım merhaba herkes tüp bebek yolunda değil aslında tam tersi hocanın amacı tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gebelik olması bu konudada gerçekten çok başarılı bazı hastalarıda eğer durumu çok ciddiyse kesinlikle tüp bebek oluyor. Benim durumumda seninkiyle aynı bana tüp bebeğe ihtiyacın yok senin dedi başka yerlerde hemen tüp dediler

ben de mustafa hocaya bişey sormak istedim. Biraz ters cevapladı.açıkcası hoşuma gitmedi. Sanki gelip muayene olmassan bilgi vermem der gibiydi. Üstelik ben daha önce gitmiştim. Muayene oldum. bana evraklarını getir demişti. ikinci gittiğimde benden muayene parası istediler.Oradaki bayana izah ettim sadece evrak göstereceğimi muayene olmayacağımı. Yine de ücret ödemeniz lazım dedi. sonra da eşim de bırak ya, gidelim dedi. çıktık hastaneden. Şimdi de yeniden gitsemmi diye düşündüm. Mesajıma verdiği cevap hoşuma gitmedi.randevum 9 şubattaydı iptal etsemmi diyorum. Çünkü zaten memorialda tedavim olacak. sadece bir de mustafa hoca da şansımı deneyeyim demiştim. ama sanırım olmayacak.

Elbette ki benim kararım gidip gitmemek
Ama en azından bendeki sorunu ogrenseydim daha iyi olacaktı
Diğer mesaj atan arkadaslara sorunu yazmis da bana yazmak mi yorucu hale geliyor.ben ondan uzun bi cvp beklemedim ki Zaten maddi durumdan dolayi yerim den kipirdayamiyoruz bide uzak mesafe
Ben dr u çok beğeniyorum çok bilgili bi dr.ama Sadece bendeki sorunu öğrenmek istedim o kadar illaki yanına mi gitmek gerekiyor.zaten yoğun calisiyor.[/QUOTE]

demekki benim durumumda olanlar da varmış :) benim de sadece sormak istediğim. rahim filmindeki sağ tüpteki sorun. açıkçası soruyu bile soramadım. :)))

aynen bende senin düşündüğün gibi düşündüm.
hayırlısı bakalım bunda da vardır bir hayır.
bende 2 kez memorial da tup yaptırdım
3. de memorial da olacak zaten
eğer bizde bi sorun olsaydı memorial merkezinin bunu atlayacağını sanmıyorum
bizdeki asıl sorun eşim azosperm.spermler ameliyatla bulundu ama tüp bebek tutmadı
2. tüp bebek kimyasal oldu ki bende önemli bi sorun olsaydı kimyasal bile olamazdı

Merhaba kızlar aranızda laboquick ovu testi kullananlar var diye hatırlıyorum 11.günden beri test yapıyorum sanırım o gün bugün bi ftoya bakabilir misiniz? Çift çizgi demek yumurtlama oldu demek mi olucak demek mi?

benim için hayırlı olan yer olsun diye çok dua ettim benim de 3.tedavim olacak.sırf kafam karışık diye erteliyorum. senin gibi olan bir arkadaşın da ilk gebeliği kimyasaldı. ikincisi donmuş embriyo ile tutundu. şimdi ilerliyor.İnşallah senin de 3.tedavinde öyle olur.

eşim kaçırmamak için hem sabah hem akşam yapalım akşamdan duş alma hatta öyle kal diyo ama sperm azalır diyolar o zamanda. Ne yapacağımızı şaşırdık valla :)
o şekilde verimsiz olur canım bence de.ama sabahları spermler daha kaliteli oluyormus bilginize:)ama sabah yapcaz derken de yumurtan gece serbest kalırsa geç olurbu işler ne zor böyle yaa mervecimbu ay hamiş olursun inşallah hatırlısı ile de

CNM MERVE O TESTI BEN KULLANDIM 16.GUNDEKI TAM GUNUN BUGUN YARIN CATLAR HADI INSS TUTAR CNM AMA BUGUN YAP MESELA SABAH YAPMAAA BIDAHA AKSAM YAP YINE

İnşallah canım yaa hepimiz en kısa zamanda oluruz :)

CNM MERVE O TESTI BEN KULLANDIM 16.GUNDEKI TAM GUNUN BUGUN YARIN CATLAR HADI INSS TUTAR CNM AMA BUGUN YAP MESELA SABAH YAPMAAA BIDAHA AKSAM YAP YINE
YAA ÖYLEMİ DİYOSUN BENİM NE AKLIMA YATMIYO BILIYOMUSUN AYAĞA KALKTIĞIN ANDA SPERMLER DIREK CIKIYO BUNLAR NASIL TUTUNUCAKTA İÇERDE 48 SAAT YAŞIYACAKLAR YAA :) O YUZDEN SABAH AKŞAM BANADA MANTIKLI GELIYO AMA IŞTE O ZAMNDA SPERM AZALIYOR :) OF NE ZOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…