Ayy maşallah arkadaşımm,inşallah istediğin gibi olur herseyCanım iyiyim çok şükür sürekli girip yazılarınızı okuyorum hamilelik iyi çok sukur allah en kisa zamanda size nasip etsin inşallah haftaya kontrol var küçük bi ihtimal bebis kendini gösterebilir cinsiyeti☺☺
Canım merhaba herkes tüp bebek yolunda değil aslında tam tersi hocanın amacı tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gebelik olması bu konudada gerçekten çok başarılı bazı hastalarıda eğer durumu çok ciddiyse kesinlikle tüp bebek oluyor. Benim durumumda seninkiyle aynı bana tüp bebeğe ihtiyacın yok senin dedi başka yerlerde hemen tüp dedilerSelam kızlar bende 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyorum. 2 kimyasal gebeliğim oldu 3 dr gezdim ama bir nedeni yok öyle denk gelmiştir şeklinde yorumları oldu. 3. Gün testlerim yapıldı. 1 sene öncesinde ki testim de prl yüksekti dostinex kullandım düştü yeni yaptırdığım testte herşey normal eşimde sorun yok benm yumurtlama da sorun yok ama malesef hala bebrk sahibi olamadık. Ben iyi bir dr ararken M merve.b sağolsun bana mustafa acet i önerdi. Bende araştırmaya girdim ve kendisinin de bub topikte olduğunu gördüm. Selam olsun arkadaşımşimdi size bir sorum olacak. Topiğe baktığımda herkea tüp bebek yolunda. Bu dr sadece tüp bebek ile ilgili mi tedavi ediyor. Ben yaşadıklarımı anlatsam sorun nedir arar mı sadece tedavi olmak istiyorum bir problem varsa. Tüp bebek henüz düşünmüyorum. Eğer sorunum yoksa da sebepsiz Allah kısmet etmiyo diyip beklemeyi düşünüyorum. Çok yazdım ama eğer okuyup fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar
Bana da aynısını dedi uzun buradan yazaMAM dedi
Halbuki hiç bi sorun yoktu bende
En azından kısa bi bilgi verseydi içim daha rahat olacaktı ona göre giderdim
Ha deyince hemen gidilmiyor ki
Ben de öyle deyince vazgeçtim
Elbette ki benim kararım gidip gitmemekHic siry
ben de mustafa hocaya bişey sormak istedim. Biraz ters cevapladı.açıkcası hoşuma gitmedi. Sanki gelip muayene olmassan bilgi vermem der gibiydi. Üstelik ben daha önce gitmiştim. Muayene oldum. bana evraklarını getir demişti. ikinci gittiğimde benden muayene parası istediler.Oradaki bayana izah ettim sadece evrak göstereceğimi muayene olmayacağımı. Yine de ücret ödemeniz lazım dedi. sonra da eşim de bırak ya, gidelim dedi. çıktık hastaneden. Şimdi de yeniden gitsemmi diye düşündüm. Mesajıma verdiği cevap hoşuma gitmedi.randevum 9 şubattaydı iptal etsemmi diyorum. Çünkü zaten memorialda tedavim olacak. sadece bir de mustafa hoca da şansımı deneyeyim demiştim. ama sanırım olmayacak.
bi bakabilir misiniz
aynen bende senin düşündüğün gibi düşündüm.
hayırlısı bakalım bunda da vardır bir hayır.
bende 2 kez memorial da tup yaptırdım
3. de memorial da olacak zaten
eğer bizde bi sorun olsaydı memorial merkezinin bunu atlayacağını sanmıyorum
bizdeki asıl sorun eşim azosperm.spermler ameliyatla bulundu ama tüp bebek tutmadı
2. tüp bebek kimyasal oldu ki bende önemli bi sorun olsaydı kimyasal bile olamazdı
Valla şuan bilemiyorum normalde 28-29 gün aslında ama geçen ay 32. gün regl oldum.24 veya 36 saat içinde yumurtlama olacak demek. adet döngün kaç gün ?
Valla şuan bilemiyorum normalde 28-29 gün aslında ama geçen ay 32. gün regl oldum.
eşim kaçırmamak için hem sabah hem akşam yapalım akşamdan duş alma hatta öyle kal diyo ama sperm azalır diyolar o zamanda. Ne yapacağımızı şaşırdık valla :)o zaman bugünde dahil bir kaç günü değerlendirin :)
bugünü ve sonraki iki günü iyi değerlendir arkadaşım.testin çok güzel çıkmışbi bakabilir misiniz
o şekilde verimsiz olur canım bence de.ama sabahları spermler daha kaliteli oluyormus bilginize:)ama sabah yapcaz derken de yumurtan gece serbest kalırsa geç olureşim kaçırmamak için hem sabah hem akşam yapalım akşamdan duş alma hatta öyle kal diyo ama sperm azalır diyolar o zamanda. Ne yapacağımızı şaşırdık valla :)
İnşallah canım yaa hepimiz en kısa zamanda oluruz :)o şekilde verimsiz olur canım bence de.ama sabahları spermler daha kaliteli oluyormus bilginize:)ama sabah yapcaz derken de yumurtan gece serbest kalırsa geç olurbu işler ne zor böyle yaa mervecim bu ay hamiş olursun inşallah hatırlısı ile de
YAA ÖYLEMİ DİYOSUN BENİM NE AKLIMA YATMIYO BILIYOMUSUN AYAĞA KALKTIĞIN ANDA SPERMLER DIREK CIKIYO BUNLAR NASIL TUTUNUCAKTA İÇERDE 48 SAAT YAŞIYACAKLAR YAA :) O YUZDEN SABAH AKŞAM BANADA MANTIKLI GELIYO AMA IŞTE O ZAMNDA SPERM AZALIYOR :) OF NE ZORCNM MERVE O TESTI BEN KULLANDIM 16.GUNDEKI TAM GUNUN BUGUN YARIN CATLAR HADI INSS TUTAR CNM AMA BUGUN YAP MESELA SABAH YAPMAAA BIDAHA AKSAM YAP YINE
Bu testten sonra yumurtlayınca tekrar silikleşicekmi test yoksa böyle kalıcakmıbugünü ve sonraki iki günü iyi değerlendir arkadaşım.testin çok güzel çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?