Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bu testten sonra yumurtlayınca tekrar silikleşicekmi test yoksa böyle kalıcakmı
dediğin gibi olacak canım o yüzden günde iki defa yapın diyolar.mesela sabah çok koyu idi akşam yaptığında silikleşmiş biraz,yumurta sabah ile akşam arası çatlamış demek

Anladım canım şuanda adet ağrısı gibi ağrım var inşallah gelmez gelirse Mustafa hocadan randevu almak istiyorum. Sanırım çok yoğunmuş 2 ay sonra bulabiliyorum diyolardı. Bende hastanırsam alıcam randevuTüp bebek şuanda düşünmüyorum zaten eğer olmazsa bir kaç yıl sonra deneriz diye düşünüyoruz

Aynen öyle hiç acele etme bunun çok örneği var en basiti benim kardeşim 18 sene sonra kendiliğinden oldu annemin benden sonra 5-6 düşüğü olmuştur rahat. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olcak inşallah.

sen ne kadarlık evlisin.sorun ne canım?randevu alacak arkadaşlara şubatın son haftasından önce veremiyoruz demişler.o da nisan ayına veriyor randevuyu ama mustafa hocamdan şaşma derim

Aynen öyle hiç acele etme bunun çok örneği var en basiti benim kardeşim 18 sene sonra kendiliğinden oldu annemin benden sonra 5-6 düşüğü olmuştur rahat. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olcak inşallah.
Canım hiiç strese girme rabbim ol dedikten sonra olur o.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy 3 4saat hiç kalkma

Canım hiiç strese girme rabbim ol dedikten sonra olur o.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy 3 4saat hiç kalkma
Ya geçen ay yumurtlamayla ilgili problemler yaşamıştım erken mi oldu olmadı mı derken şimdi bugün çift çizgiyi görünce çok mutlu oldum artık bunlara sevinir olduk :)

Ya geçen ay yumurtlamayla ilgili problemler yaşamıştım erken mi oldu olmadı mı derken şimdi bugün çift çizgiyi görünce çok mutlu oldum artık bunlara sevinir olduk :)
OLur inşaallh canım ya inan ben sizden bekliyordum ama benim oldu tek tüpüm tıkalı olmasına ragmen .bunları size umut olsun diye diyorum şü dünyada olmayacak hiç bişey yok sadece sabredin iniallh

MERVE CNM ASLINDA DOGRU OLANI GUN ASIRI AMA BANA BAK SIMDI ESINLE ILISKI YASAYINCA ESIN HEMEN CIKMASIN ICINDE DURSUN KI SPERMLER AKMASIN DISARI ANLADIN MI CANM SEN DEVAM ET TETSTE SILIKLESECK O ZMAN CATLAMIS OLUOR ZATEN CM AMA ILK IDRARLA YAPMIORSN DIMI BUNU SABAH 11 GIBI FALAN YAP ILK IDRAR SAGLIKLI OLMAZMIS

İLK İDRARIMDAN 3 SAAT SONRA YAPIYORUM CANIM 12-1 GİBİ İŞTE SIVIDA ALMIYORUM

eşim kaçırmamak için hem sabah hem akşam yapalım akşamdan duş alma hatta öyle kal diyo ama sperm azalır diyolar o zamanda. Ne yapacağımızı şaşırdık valla :)

o kadar da sık gerek yok bence canım. 2 günde bir olsa daha iyi ama yine de kaçırmamk için yumurtlama dönemi hergün yapın.geceden sabaha kadar kalmazsın olur biter. yumurta ve sperm de sorun yoksa kesin tutar. ben çok ovi testi yaptım da bizde sperm ve yumurta sorunlu tam yumurtlama günü yaptık yine tutmadı. :)

ben bir yerde okumuştum mesela sperm 300 milyonsa bunun 30 milyonu geçiyormuş. tabiki biraz yatmak daha iyi diye düşünüyorum. ama benim kardeşim hemen hamile kalmış kalktığı halde. zor hamile kalan için önemli.

Merhaba cnm memorielde sgk dan faydalanabiliyor musun

Ben regl oldum canım bana da göründü mustafa hocanın yolları tahliler filan pahalı oluyor mu hadi muayene neyse de
sen ne kadarlık evlisin.sorun ne canım?randevu alacak arkadaşlara şubatın son haftasından önce veremiyoruz demişler.o da nisan ayına veriyor randevuyu ama mustafa hocamdan şaşma derim
Benim nisanda 2 yıl olacak evliliğim 1.5 yıl gibi bişeydir istiyoruz 2 kimyasal gebeliğim oldu. 3. Gün hormon testlerimde bi sorun görmedi dr eşimde de yok yumurtlama da da sorun yok bilmiyorum yani neden nedir. Şimdi ben arasam tandevu vermiyolar mı nisana da olsa
canım ne yastık ne bişey amuda bile kalkıyorum Allah vermedikten sonra olmuyo işte. Millet tek gecelik kaçamağından hamile kalıyo bizim olmuyo

Bende histeroskopi oldum ondan önce hiç gebeligim olmadı sma ameliyattan sınraki ay oldu çok şükür 5+4olduk yarın kese götmeye gidecdgiz inşallh.buna vesile olanda mustafa hocadır çok sagolsun

Bende histeroskopi oldum ondan önce hiç gebeligim olmadı sma ameliyattan sınraki ay oldu çok şükür 5+4olduk yarın kese götmeye gidecdgiz inşallh.buna vesile olanda mustafa hocadır çok sagolsun
O ney canım bilmiyorum pek.. senin bilinen bir sorunun varmıydı mustafa hocadan önce nasıl karar verdi o dediğini yapmaya

Ayy maşallah arkadaşımm,inşallah istediğin gibi olur hersey peki hamile kaldıgin ay neler yaptın canım .ilişkiden sonra ne kadar yattin. Ayaklarını kaldırdın mi filan
Canım ben hiç bi şey yapmadım nasıl oldu anlamadim zaten hiç unursamadim uzanip beklemedimm hemen ayağa kalkmistim bi de verimli günlerde 3 kez yapmıştık eskiden daha günü gününe yapardım allah nasip etti oldu darısı başınıza canimm

O ney canım bilmiyorum pek.. senin bilinen bir sorunun varmıydı mustafa hocadan önce nasıl karar verdi o dediğini yapmaya

Canım sen hiçbir sorun yok diyorsun o zaman rahimle alakalı bir problem olabilir şöyle ki ben gittiğimde rahim dar dedi ve bu şekilde hamile kalırsan ya düşük olur yada dış gebelik olur dedi bak sen de öyle diyorsun belki de rahim dardır ameliyat oldum çok şükür düzeldi ben hsg çektirdiğimde öyle bişey demediler ama mustafa hoca gördü o yüzden sen de bi düşük bi kimyasal gebelik deyince benim aklıma o geldi

Aynen bizimde öyle oldu 13 14 15.günlerde oldu.aysen canım bana hamilelik tecrübelerini anlatırmısın.ben çok tedirginim bişey olacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…