dediğin gibi olacak canım o yüzden günde iki defa yapın diyolar.mesela sabah çok koyu idi akşam yaptığında silikleşmiş biraz,yumurta sabah ile akşam arası çatlamış demekBu testten sonra yumurtlayınca tekrar silikleşicekmi test yoksa böyle kalıcakmı
Anladım canım şuanda adet ağrısı gibi ağrım var inşallah gelmezCanım merhaba herkes tüp bebek yolunda değil aslında tam tersi hocanın amacı tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gebelik olması bu konudada gerçekten çok başarılı bazı hastalarıda eğer durumu çok ciddiyse kesinlikle tüp bebek oluyor. Benim durumumda seninkiyle aynı bana tüp bebeğe ihtiyacın yok senin dedi başka yerlerde hemen tüp dediler
Aynen öyle hiç acele etme bunun çok örneği var en basiti benim kardeşim 18 sene sonra kendiliğinden oldu annemin benden sonra 5-6 düşüğü olmuştur rahat. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olcak inşallah.Anladım canım şuanda adet ağrısı gibi ağrım var inşallah gelmezgelirse Mustafa hocadan randevu almak istiyorum. Sanırım çok yoğunmuş 2 ay sonra bulabiliyorum diyolardı. Bende hastanırsam alıcam randevu Tüp bebek şuanda düşünmüyorum zaten eğer olmazsa bir kaç yıl sonra deneriz diye düşünüyoruz
sen ne kadarlık evlisin.sorun ne canım?randevu alacak arkadaşlara şubatın son haftasından önce veremiyoruz demişler.o da nisan ayına veriyor randevuyu ama mustafa hocamdan şaşma derimAnladım canım şuanda adet ağrısı gibi ağrım var inşallah gelmezgelirse Mustafa hocadan randevu almak istiyorum. Sanırım çok yoğunmuş 2 ay sonra bulabiliyorum diyolardı. Bende hastanırsam alıcam randevu Tüp bebek şuanda düşünmüyorum zaten eğer olmazsa bir kaç yıl sonra deneriz diye düşünüyoruz
Canım hiiç strese girme rabbim ol dedikten sonra olur o.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy 3 4saat hiç kalkmaAynen öyle hiç acele etme bunun çok örneği var en basiti benim kardeşim 18 sene sonra kendiliğinden oldu annemin benden sonra 5-6 düşüğü olmuştur rahat. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olcak inşallah.
Ya geçen ay yumurtlamayla ilgili problemler yaşamıştım erken mi oldu olmadı mı derken şimdi bugün çift çizgiyi görünce çok mutlu oldum artık bunlara sevinir olduk :)Canım hiiç strese girme rabbim ol dedikten sonra olur o.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy 3 4saat hiç kalkma
OLur inşaallh canım ya inan ben sizden bekliyordum ama benim oldu tek tüpüm tıkalı olmasına ragmen .bunları size umut olsun diye diyorum şü dünyada olmayacak hiç bişey yok sadece sabredin iniallhYa geçen ay yumurtlamayla ilgili problemler yaşamıştım erken mi oldu olmadı mı derken şimdi bugün çift çizgiyi görünce çok mutlu oldum artık bunlara sevinir olduk :)
İLK İDRARIMDAN 3 SAAT SONRA YAPIYORUM CANIM 12-1 GİBİ İŞTE SIVIDA ALMIYORUMMERVE CNM ASLINDA DOGRU OLANI GUN ASIRI AMA BANA BAK SIMDI ESINLE ILISKI YASAYINCA ESIN HEMEN CIKMASIN ICINDE DURSUN KI SPERMLER AKMASIN DISARI ANLADIN MI CANM SEN DEVAM ET TETSTE SILIKLESECK O ZMAN CATLAMIS OLUOR ZATEN CM AMA ILK IDRARLA YAPMIORSN DIMI BUNU SABAH 11 GIBI FALAN YAP ILK IDRAR SAGLIKLI OLMAZMIS
hepimiz aynıyız canım:))Ya geçen ay yumurtlamayla ilgili problemler yaşamıştım erken mi oldu olmadı mı derken şimdi bugün çift çizgiyi görünce çok mutlu oldum artık bunlara sevinir olduk :)
eşim kaçırmamak için hem sabah hem akşam yapalım akşamdan duş alma hatta öyle kal diyo ama sperm azalır diyolar o zamanda. Ne yapacağımızı şaşırdık valla :)
YAA ÖYLEMİ DİYOSUN BENİM NE AKLIMA YATMIYO BILIYOMUSUN AYAĞA KALKTIĞIN ANDA SPERMLER DIREK CIKIYO BUNLAR NASIL TUTUNUCAKTA İÇERDE 48 SAAT YAŞIYACAKLAR YAA :) O YUZDEN SABAH AKŞAM BANADA MANTIKLI GELIYO AMA IŞTE O ZAMNDA SPERM AZALIYOR :) OF NE ZOR
Merhaba cnm memorielde sgk dan faydalanabiliyor musunben de mustafa hocaya bişey sormak istedim. Biraz ters cevapladı.açıkcası hoşuma gitmedi. Sanki gelip muayene olmassan bilgi vermem der gibiydi. Üstelik ben daha önce gitmiştim. Muayene oldum. bana evraklarını getir demişti. ikinci gittiğimde benden muayene parası istediler.Oradaki bayana izah ettim sadece evrak göstereceğimi muayene olmayacağımı. Yine de ücret ödemeniz lazım dedi. sonra da eşim de bırak ya, gidelim dedi. çıktık hastaneden. Şimdi de yeniden gitsemmi diye düşündüm. Mesajıma verdiği cevap hoşuma gitmedi.randevum 9 şubattaydı iptal etsemmi diyorum. Çünkü zaten memorialda tedavim olacak. sadece bir de mustafa hoca da şansımı deneyeyim demiştim. ama sanırım olmayacak.
Ben regl oldum canım bana da göründü mustafa hocanın yolları tahliler filan pahalı oluyor mu hadi muayene neyse deAynen öyle hiç acele etme bunun çok örneği var en basiti benim kardeşim 18 sene sonra kendiliğinden oldu annemin benden sonra 5-6 düşüğü olmuştur rahat. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olcak inşallah.
Benim nisanda 2 yıl olacak evliliğim 1.5 yıl gibi bişeydir istiyoruz 2 kimyasal gebeliğim oldu. 3. Gün hormon testlerimde bi sorun görmedi dr eşimde de yok yumurtlama da da sorun yok bilmiyorum yani neden nedir. Şimdi ben arasam tandevu vermiyolar mı nisana da olsasen ne kadarlık evlisin.sorun ne canım?randevu alacak arkadaşlara şubatın son haftasından önce veremiyoruz demişler.o da nisan ayına veriyor randevuyu ama mustafa hocamdan şaşma derim
canım ne yastık ne bişey amuda bile kalkıyorum Allah vermedikten sonra olmuyo işte. Millet tek gecelik kaçamağından hamile kalıyo bizim olmuyoCanım hiiç strese girme rabbim ol dedikten sonra olur o.ilişkiden sonra belinin altına yastık koy 3 4saat hiç kalkma
Bende histeroskopi oldum ondan önce hiç gebeligim olmadı sma ameliyattan sınraki ay oldu çok şükür 5+4olduk yarın kese götmeye gidecdgiz inşallh.buna vesile olanda mustafa hocadır çok sagolsunBen regl oldum canım bana da göründü mustafa hocanın yolları tahliler filan pahalı oluyor mu hadi muayene neyse de
Benim nisanda 2 yıl olacak evliliğim 1.5 yıl gibi bişeydir istiyoruz 2 kimyasal gebeliğim oldu. 3. Gün hormon testlerimde bi sorun görmedi dr eşimde de yok yumurtlama da da sorun yok bilmiyorum yani neden nedir. Şimdi ben arasam tandevu vermiyolar mı nisana da olsa
canım ne yastık ne bişey amuda bile kalkıyorum Allah vermedikten sonra olmuyo işte. Millet tek gecelik kaçamağından hamile kalıyo bizim olmuyo
O ney canım bilmiyorum pek.. senin bilinen bir sorunun varmıydı mustafa hocadan önce nasıl karar verdi o dediğini yapmayaBende histeroskopi oldum ondan önce hiç gebeligim olmadı sma ameliyattan sınraki ay oldu çok şükür 5+4olduk yarın kese götmeye gidecdgiz inşallh.buna vesile olanda mustafa hocadır çok sagolsun
Canım ben hiç bi şey yapmadım nasıl oldu anlamadim zaten hiç unursamadim uzanip beklemedimm hemen ayağa kalkmistim bi de verimli günlerde 3 kez yapmıştık eskiden daha günü gününe yapardım allah nasip etti oldu darısı başınıza canimmAyy maşallah arkadaşımm,inşallah istediğin gibi olur herseypeki hamile kaldıgin ay neler yaptın canım .ilişkiden sonra ne kadar yattin. Ayaklarını kaldırdın mi filan
O ney canım bilmiyorum pek.. senin bilinen bir sorunun varmıydı mustafa hocadan önce nasıl karar verdi o dediğini yapmaya
Aynen bizimde öyle oldu 13 14 15.günlerde oldu.aysen canım bana hamilelik tecrübelerini anlatırmısın.ben çok tedirginim bişey olacak diye.Canım ben hiç bi şey yapmadım nasıl oldu anlamadim zaten hiç unursamadim uzanip beklemedimm hemen ayağa kalkmistim bi de verimli günlerde 3 kez yapmıştık eskiden daha günü gününe yapardım allah nasip etti oldu darısı başınıza canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?