- 21 Kasım 2015
- 309
- 170
- 103
Bencede zaten o bişey yok diyenler bizi yıpratıyor malesef..Canım sen hiçbir sorun yok diyorsun o zaman rahimle alakalı bir problem olabilir şöyle ki ben gittiğimde rahim dar dedi ve bu şekilde hamile kalırsan ya düşük olur yada dış gebelik olur dedi bak sen de öyle diyorsun belki de rahim dardır ameliyat oldum çok şükür düzeldi ben hsg çektirdiğimde öyle bişey demediler ama mustafa hoca gördü o yüzden sen de bi düşük bi kimyasal gebelik deyince benim aklıma o geldi
Merhaba cnm memorielde sgk dan faydalanabiliyor musun
Canım benim de oyle çok bi tecrübem yok ama ☺öncelikle çalışıyo musun bilmiyorum benim çok yorucu bi isim var canım öğretmenim ben ve haftada 6 gün çalışıyorum bu gebeliğin ilk haftalarında sorun oluşturdu benim için ayakta çok duruyodum doktor iki hafta rapor vermişti bana uzandım bi iş yapmadım canim. O iki hafta çok zordu ama bulantilarim çok siddetliydi. Hiç bi şey yemiyodum sende de böyle bi şey varsa bunu problem yapma gebeliğin ilk ayları kilo kaybı normalmiş. Şimdi iyiyim çok şükür ama yine de bi işi yapmıyorum canim okula gidip geliyorum sadece esim sağolsun o yapıyo her şeyi dikkat ediyoruz canim ağır kaldirmiyorum bi şeye çok uzakta ise uzanmaya çalışmıyorum. Bi de uyumaya yakın canin bi şey ister mi bilmiyorum ama yememek daha iyi müthiş rahatsız ediyo. Bildiklerim yaşadıklarım böyle canimmAynen bizimde öyle oldu 13 14 15.günlerde oldu.aysen canım bana hamilelik tecrübelerini anlatırmısın.ben çok tedirginim bişey olacak diye.
Çok sagol canım.biz bu sene tedavi sürecinde oldugumuz için hiç işe başlamadım.evdeyim dinleniyorum.çok çabuk acıkma oluyo daha bulantı başlamadı ama inşallh çok olmaz bskalım.birde ben 5+5 şuan bugun kontrol vardı kese görmeye hidecektik ama yollar kapalı gidemedik haftaya kalp atışı duyulur mu.sen ne zaman duymuştun?Canım benim de oyle çok bi tecrübem yok ama ☺öncelikle çalışıyo musun bilmiyorum benim çok yorucu bi isim var canım öğretmenim ben ve haftada 6 gün çalışıyorum bu gebeliğin ilk haftalarında sorun oluşturdu benim için ayakta çok duruyodum doktor iki hafta rapor vermişti bana uzandım bi iş yapmadım canim. O iki hafta çok zordu ama bulantilarim çok siddetliydi. Hiç bi şey yemiyodum sende de böyle bi şey varsa bunu problem yapma gebeliğin ilk ayları kilo kaybı normalmiş. Şimdi iyiyim çok şükür ama yine de bi işi yapmıyorum canim okula gidip geliyorum sadece esim sağolsun o yapıyo her şeyi dikkat ediyoruz canim ağır kaldirmiyorum bi şeye çok uzakta ise uzanmaya çalışmıyorum. Bi de uyumaya yakın canin bi şey ister mi bilmiyorum ama yememek daha iyi müthiş rahatsız ediyo. Bildiklerim yaşadıklarım böyle canimm
Ben su anda 12. Haftadayim canim kalp atışlarıni 7+5 de duymuştum bulantilar bi iki haftaya başlayabilir ama inşallah hiç başlamaz canim benimmÇok sagol canım.biz bu sene tedavi sürecinde oldugumuz için hiç işe başlamadım.evdeyim dinleniyorum.çok çabuk acıkma oluyo daha bulantı başlamadı ama inşallh çok olmaz bskalım.birde ben 5+5 şuan bugun kontrol vardı kese görmeye hidecektik ama yollar kapalı gidemedik haftaya kalp atışı duyulur mu.sen ne zaman duymuştun?
Çook teşekkür ederim canım rabbim kucagımızada almayı nasip etsin inşallh.saglıklı olsunlarda inşallhBen su anda 12. Haftadayim canim kalp atışlarıni 7+5 de duymuştum bulantilar bi iki haftaya başlayabilir ama inşallah hiç başlamaz canim benimm
ben 24kasım da histeroskopi oldum 9 aralık da adet görmem gerekiyordu olduda zaten bir de haplarım bitince 24 aralık da adet gördüm şimdi de bu ayın 21 de olmam lazım kimbilir belki de olmam :)Arkadaşlar size bi şey sormak istiyorum histeroskopiden kac gun gun sonra adet oldunuz?
Ricaederim inşallah hepimizin hakkında hahırlısı ne ise o olsun.didim09 cvp verdiğin icin tesekkur ederim. En kisa zamanda iyi haberlerini alırız inşallah
Rabbim yardımcın olsun inşallh bu sefer olur ve tutar.kaç yumurtan vardıKızlar yarın yumurta toplamam var. İnş güzel sonuçlar alırım Bundan öncekinde transfer iptal edilmişti bakalım bu sefer ne olacak
Saol cnm. En son kontrolde 3 tane görünüyordu. Ugak tefeklerde varmış ama olar işe yarar mı bilemiyorum. İki ay önce transfer iptal olmuştu. Geçen ayda tedaviye başlayacak kadar yumurtam yoktu sadece bi taneydi. Hayırlısı olsun.Rabbim yardımcın olsun inşallh bu sefer olur ve tutar.kaç yumurtan vardı
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallahhh canımm, Rabbim yar ve yardımcın olsunSaol cnm. En son kontrolde 3 tane görünüyordu. Ugak tefeklerde varmış ama olar işe yarar mı bilemiyorum. İki ay önce transfer iptal olmuştu. Geçen ayda tedaviye başlayacak kadar yumurtam yoktu sadece bi taneydi. Hayırlısı olsun.
Allah razı olsun canım benim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşRabbim hayırlısını nasip etsin inşaallahhh canımm, Rabbim yar ve yardımcın olsun
hiç bi sorun olmuyor. zaten ilk randevuyu alırken de söyledikleri bişeydi sadece ilk randevuyu almak zormuş. ben ilaçlarım bitmeden bir gün önce aradım uygun güne veriyolar hemenKızlar histeroskopi sonrasi kontrol için randevu alan varmı kolay oluyormu kontrol randevusu almak
CNM 16.GUN SABAH KOYU CIKMIS YA 16.GUNU GUNDUZ YUMUSOUN CATLAMIS KI AKSAMA KADAR AZALMIS CUNKI HADI BAKALIM HAYIRLISI ARTIKKIZLAR ŞUNA BİR BAKABILIRMISINIZ SANIRIM DUN YUMURTLAMA OLMUŞ SABAH YAPTIĞIM DAHA KOYU 16 S YAZAN GECE BI DAHA YAPTIM SANKI RENGI ACILDI BU SABAH YAPTIĞIMDA OYLE BIRDE SIZ BAKABILIR MISINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?