Su son halina bakabilir misin canim 16. Gun hem sabah hem gece iliski oldu gece hic kalkmadim sabah kadar kaldim oyle dedigin gibi bide 16. Gun sabah testi yaparken o malum akintida geldiCNM 16.GUN SABAH KOYU CIKMIS YA 16.GUNU GUNDUZ YUMUSOUN CATLAMIS KI AKSAMA KADAR AZALMIS CUNKI HADI BAKALIM HAYIRLISI ARTIK
İnşallah canım yaaCnm bence ya on besinci aksami ya da on altinci sabahi yumutlama olmus bence
Lyl_trgy canım nasılsın geçen ay dediğin gibi yumurtlamada problem oldu sanırım bu ay yakaladık gibi çok merak ediyorum adetim 14 gün sonra mı olcak diye :) geçen aydan çok aklıma takıldı.
16 S yazan en koyusu 16 A yazan itibariyle açılma başlıyor gibi 16 S testini yaparken akıntı da geldi yumurta akı gibi uzayan.Bakalım nasıl olacak sanki çok fark yok gibi testlerde anlayamadım ben ya kafam karıştı
16 S yazan en koyusu 16 A yazan itibariyle açılma başlıyor gibi 16 S testini yaparken akıntı da geldi yumurta akı gibi uzayan.
ay valla sorma yaa 16sı sabah ve akşamı aynı gün 2 kere ilişki oldu. kıstımışımdır onları inşallah :)Hımm büyük ihtimalle o zaman çatladı zaten çatlama olayı 15-20 dk lık bi olaymış sonrasında da yumurtan 12 saat ila 24 saat canlı kalıyor bu kişiden kişiye değişiyormuş hadi hayırlısı tabi spermlerin yumurtaya ulaşması da 7 saati buluyormuş 15 i akşamı 16 sı sabahı ilişki olduysa büyük ihtimal karşılaşacaklar :) iyice paranoyak olduk her şeyi takip etmekten :)
ay valla sorma yaa 16sı sabah ve akşamı aynı gün 2 kere ilişki oldu. kıstımışımdır onları inşallah :)
Cnm benimde çok kanamam olmuştu. Normal sanırım korkulcak birşey yok. Rahim kendini 30/35 günde toplarmışkizlar merhaba 30 aralikta histerokopi olmustum ve son adetim 20 aralikti ve ameliyattan sonra 19 ocakta yani gunu gunune adet oldum ama cok sancili ve yogun kanamali herkezin boylemi oldu acaba, birazda icim tuhaf oldu, adet oldum diye sanki ilk aydan hemen hamile kalicm :) adetim biter bitmez ovusm testine baslicam insalllah hersey guzel olur
Canım beş gün sürmüştü çok ağrılı olmuştu hatta ilk kez okadar çok ağrı hissetmistimA aysennnn31 senin histereskopi sonrasi adetin nasıl olmuştu canım? Yoğunluk ,Ağrı filan
Günaydın cnm evet dün toplandı. Çok şükür 4 tane toplanmış. Bugun durumlarıyla ilgili bilgi alıcam. Aklım fikrim orda zaten. Dün çok ağrım oldu ilk defa yumurta toplamadan sonra ağrı yaşadım.Selin naaptin yumurtalarin toplandi mi canim
BEN İLK ADETİMDE ÖLÜYORUM SANDIM CANIM BEN KAN TESTİ BİLE YAPTIRMIŞTIM YANLIZ DEĞİLSİN YANİ :) EN GÜZELİ AKIŞINA BIRAKMAK AMA BIRAKAMIYO İNSAN İŞTE:)kizlar merhaba 30 aralikta histerokopi olmustum ve son adetim 20 aralikti ve ameliyattan sonra 19 ocakta yani gunu gunune adet oldum ama cok sancili ve yogun kanamali herkezin boylemi oldu acaba, birazda icim tuhaf oldu, adet oldum diye sanki ilk aydan hemen hamile kalicm :) adetim biter bitmez ovusm testine baslicam insalllah hersey guzel olur
selın cok sevındım hadı ınsss bu sefer olur ya rabbım gonlune gore versın mustafa hoca mı topluor yumurtaları cnm bende subat ıcın aradım adetın ılk gunu dırek gel dedıler benı korku heyecan sardı bıleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?