Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

kızlar hasteneyle görüştüm. 4 tane toplanmıştı 3'ü döllenmiş. yarında bölünmeleri ile ilgili bilgi verecekler. yarın gelmez şimdi... çok merak ediyorum kaç tanesi bölünecek. beklemeside ayrı bir stres

CANIM İNŞALLAH DAHA FAZLA UĞRAŞMADAN GÖNLÜNE GÖRE SONUÇLANIR

Çok sevindim.İnşallh rabbim gönlüne göre versin canım.benimde yumurta toplamadan bi kaç saat sonra agrım olmuştu.olsun geçecek bu zamanlar inşallh canım rabbim yardımcınız olsun

İnşallah canım ya burada birbirimizin haberini duydukça mutlu oluyoruz inşallah bu ay olacak içini ferah tut olur mu

Az önce Mustafa hocamdan randevu almak için aradım asistanıyla konustum nisana kadar randevuler dolu martta arayın dedi nekadar uzun bi zaman nası gecerki

Çok sevindim.İnşallh rabbim gönlüne göre versin canım.benimde yumurta toplamadan bi kaç saat sonra agrım olmuştu.olsun geçecek bu zamanlar inşallh canım rabbim yardımcınız olsun

Hikayelerimizin sonu mutlu bitsin razıyız artık ağrılara sancılara. Yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar yazılmış olsun cnm

İnşallah canım ya burada birbirimizin haberini duydukça mutlu oluyoruz inşallah bu ay olacak içini ferah tut olur mu
Bu sefer daha rahatım nedense artık alışkanlık mı oldu anlamadım. Hem rahatım hemde umutluyum. Hayırlısı olsun inş. Çok saol cnm

Kızlar size birşey sorucam. Yumurta toplamadan sonra çok afedersiniz karnımda şişkinlık ve gaz var normal mi? Daha öncekilerde hiç böyle birşey olmamıştı.

Selin cnm gaz olmasi narkozdandir atarsan rahatlarsin. Bu sefer olacak cnm ims sende bebegine kavusacaksin.
Bende iyi diyelim iyi olalim cnm umutlar bi gidip bi geliyo iste.
Edaaa canim tup bebege karar verdin oylemi ay bende heyecanlandim bak simdi ya hayirli olsun haberdar et mutlaka ins gerek kalmaz ama

Venus cnm subatta yapacagım tupu bende cok heycanlıyım yaaa cnm benm ikş gundr benmde gaz oldukca var nedense adete uc gun var karnm şiş falan bakalım be olacak

Saol cnm benim Allah hepinizden razı olsun. Umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Umutsuz hayalsiz yaşanmıyor. İnanıyorum ki en yakın zamanda burda bunların yerine bebeklerin gazını, mamasını nasıl yapacağımızı konuşacağız

Suan devam eden bı surec vardıda doktoru bırakıcam sabırsızım anlayacagın sen suan mustafa beyde tedavı goruyorsun galıba cnm nası gıdıo

Evet canım kasımda histeroskopi oldum bekliyorum ama endokrinoloji dr una gitmiştim bana çok zayıfsın kilo al dedi ben de kilo almaya çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…