- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
CANIM İNŞALLAH DAHA FAZLA UĞRAŞMADAN GÖNLÜNE GÖRE SONUÇLANIRkızlar hasteneyle görüştüm. 4 tane toplanmıştı 3'ü döllenmiş. yarında bölünmeleri ile ilgili bilgi verecekler. yarın gelmez şimdi... çok merak ediyorum kaç tanesi bölünecek. beklemeside ayrı bir stres
Çok sevindim.İnşallh rabbim gönlüne göre versin canım.benimde yumurta toplamadan bi kaç saat sonra agrım olmuştu.olsun geçecek bu zamanlar inşallh canım rabbim yardımcınız olsunkızlar hasteneyle görüştüm. 4 tane toplanmıştı 3'ü döllenmiş. yarında bölünmeleri ile ilgili bilgi verecekler. yarın gelmez şimdi... çok merak ediyorum kaç tanesi bölünecek. beklemeside ayrı bir stres
kızlar hasteneyle görüştüm. 4 tane toplanmıştı 3'ü döllenmiş. yarında bölünmeleri ile ilgili bilgi verecekler. yarın gelmez şimdi... çok merak ediyorum kaç tanesi bölünecek. beklemeside ayrı bir stres
Az önce Mustafa hocamdan randevu almak için aradım asistanıyla konustum nisana kadar randevuler dolu martta arayın dedi nekadar uzun bi zaman nası gecerki
Suan devam eden bı surec vardıda doktoru bırakıcam sabırsızım anlayacagınİlk randevuda biraz bekleniyo ama sonrasında sorun olmuyor sabretmek zorundayız
İnş cnm hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.CANIM İNŞALLAH DAHA FAZLA UĞRAŞMADAN GÖNLÜNE GÖRE SONUÇLANIR
Çok sevindim.İnşallh rabbim gönlüne göre versin canım.benimde yumurta toplamadan bi kaç saat sonra agrım olmuştu.olsun geçecek bu zamanlar inşallh canım rabbim yardımcınız olsun
Bu sefer daha rahatım nedense artık alışkanlık mı oldu anlamadım. Hem rahatım hemde umutluyum. Hayırlısı olsun inş. Çok saol cnmİnşallah canım ya burada birbirimizin haberini duydukça mutlu oluyoruz inşallah bu ay olacak içini ferah tut olur mu
Cnm ben ekımde hıst oldum subatta tupe baslayachım hadı bana umut ol cnm olumlu sonuc aldaHikayelerimizin sonu mutlu bitsin razıyız artık ağrılara sancılara. Yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar yazılmış olsun cnm
Saol cnm benim Allah hepinizden razı olsun. Umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Umutsuz hayalsiz yaşanmıyor. İnanıyorum ki en yakın zamanda burda bunların yerine bebeklerin gazını, mamasını nasıl yapacağımızı konuşacağızSelin cnm gaz olmasi narkozdandir atarsan rahatlarsin. Bu sefer olacak cnm ims sende bebegine kavusacaksin.
Bende iyi diyelim iyi olalim cnm umutlar bi gidip bi geliyo iste.
Edaaa canim tup bebege karar verdin oylemi ay bende heyecanlandim bak simdi ya hayirli olsun haberdar et mutlaka ins gerek kalmaz ama
Tatlım bende haziranda olmuştum. İnş herşey yolunda gider ve dediğin gibi umut oluruz birbirimize.Cnm ben ekımde hıst oldum subatta tupe baslayachım hadı bana umut ol cnm olumlu sonuc alda
Suan devam eden bı surec vardıda doktoru bırakıcam sabırsızım anlayacagınsen suan mustafa beyde tedavı goruyorsun galıba cnm nası gıdıo
Haakkında hayırlısı olur insallah cnmEvet canım kasımda histeroskopi oldum bekliyorum ama endokrinoloji dr una gitmiştim bana çok zayıfsın kilo al dedi ben de kilo almaya çalışıyorum işte
Heyecandan daha çok merak ve endişe var cnm. Heyecanı öğlen hastaneyi ararken yaşadım Yolun daha başındayım yarını hayırlısıyla atlatabilirsem tam ortasına gelmiş olucam sanırımAy sen nasıl heyecanlsıındır sımdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?