Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Olacak cnm bu sefer allahın ıznıylr ıns duam senınle sende dua et cuma gunu hurmetıne ıns cnm

kızlaaar hastaneyle görüştüm,
3'de bölünmüş. 1 tanesi 2 hücreli diğer 2'de 4 hücreliymiş. yarına kadar bir aksilik çıkmazsa transferim vaar :)
ben bu hücre işinden birşey anlamıyorum. çok hücreli olması daha iyi demek sanırım. şansım az mı acaba?

OLACAK CNM OLACAKKK INSS

şimdi netten baktım cnm
2 hücreyle hamile kalan arkadaşlar var. gerçi düşük tehlikeside yaşamış.
6-8 hücreliler daha iyi oluyormuş sanırım
olsun bunada şükür. Allah'ım nasip etmişse her türlü olur etmemişse elden birşey gelmez. yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmiş olsun

Canım üçünü de transfer edecekler mi yani bölünmeye başlamış canım ilk başta döllenip tek hücreyken 2 sonra 4 sonra 8 sonra 16 böyle çoğalıp normalde tüplerde bu şekilde çoğalıp sonra tüplerden atılıp rahim duvarına tutunup oraya yerleşiyo o şekilde düşün hadi hayırlısı canım merakla bekliyoruz :)

Saol cnm benim
ne güzel anlatmişsin gerçekten çok teşekkür ederim

bu arada yarın benim doğum günüm ve transferim bir aksilik olmazsa yarın olacak :) doğum günüme denk gelmesi beni ayrıca mutlu ediyor

Merhaba kızlar bol bebişli günler diliyorum tüm bebek hasreti çekenlere;
Anne olmak isteyip galiba uzman bir doktroun yardımı olmadan olamayacaklardanım ben de.... Henüz bir buçuk yıllık evliyim çok telaşlı olunacak bir zaman dilimi değil ama malesef yaş denen illetten dolayı fazlası ile acele etmem gereken bir dönemdeyim. Yaşım 35 Evliliğimin ilk aylarında hemen çocuk istiyorduk zaten eşimle, isteyince olmadığından, varikosel denen şeyden,sperm sayısının ve morfolojisinden, tüplerden vs bi haber olduğum için isteyince ilk değil ikinci o da değil üçüncü ayda olur diye düşünüyordum. İnsan ancak yokluğunda anlıyor bazı şeylerin değerini. Etrafıma baktığımda insanlar plan yapıyor, diğer aya korunmayacağım çoçcuk istiyoruz diyorlar ve oluveriyor, yada tam tersi hiç istemiyorduk ama oldu diyorlar. İlk başlarda çok zoruma gidiyordu üçüncü bir kişiye ki bu doktor bile olsa ihtiyaç duymak zorunda kalmam, karşısına geçip muayene olmam, çocuk istiyorum ama beceremiyoruz bakışları vs...
ilk olarak hormonlara vs baktırdık sorun çıkmadı, hafif tsh yüksek çıktı ama ilaç bile verme gereği görmemişti doktor. Sonrasında hgs çektirdim ki müthiş acı çektim.Onda da tek tüp kapalı dendi. Ama yinede çocuk olabilirdi diğeri açıktı çünkü. Sonrasında eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu üç ay önce. Zaman geçiyor ve her geçen gün aleyhimize işliyor. Biraz araştırma yaptıktan sonra tüp bebekte karar kıldım.Şimdiye kadar ertelemiştim bunu sanki normal yolla olursa daha sağlıklı olacaktı. Tüp bebek beni endişelendiriyordu ki halada devam ediyor endişelerim. Çünkü sonuçta insan eli değiyor döllenme sırasında, artı bir sürü hormonal ilaçlar vs. Ama malesef artık mecburuz.Mustafa Acet doktorun ismini çok duydum ve ona rahim filmini gönderdim whatsapp üzerinden. O da bana sorunların arasına yeni bir sorun katacak bir şey söyledi. HİSTERESKOPİ ilk kez duydum araştırdımda netten ama bilmiyorum. Biraz düşündükten sonra endişeli ve korku içinde randevumu aldım.27 Ocakta hestereskopi olacağım. Korkuyorum fazlasıyla, çünkü ben hgs filminde etrafıma sorduğumda ya adet acısı gibi, hatta daha az vs demişlerdi. Normalde benim adetim sancılı geçer ama bu hgs o en sancılı adet ağrımın bile 100 katı ağrılıydı. Bayılacaktım, midem bulandı, yarım saat yürümedim yattım, o çekildiği anları hatırlamak bile istemiyorum. Hal böyle iken histereskopi için basit, hemen kalkıyorsun vs cümleler beni tatmin etmiyor Adet dönemleri ağrılı, hgs filmide aynı şekilde ağrılı geçenlerden histeroskopi olanlar var ise eğer onların yorumu ama benim için önemli.

Cnm ben elime İğne batsa yaygarayı koparan cinslerdeyim. 2 defa hisreroskopi oldum. Bayıltıyorlar zaten hiç birşey hissetmiyorsun. O gün dinlendikten sonra ertesi günü işe gitmiştim. Benim ağrısız geçti sonrasıda. İnş seninde öyle olur

Selin cnm cok sevindim ins bu sefer hayirlisi ile guzel seyler olacak.
Bu arada sen neden 2 kez histereskopi oldun cnm

Selin cnm cok sevindim ins bu sefer hayirlisi ile guzel seyler olacak.
Bu arada sen neden 2 kez histereskopi oldun cnm

Günaydın cnm
İlk tüp bebeği başka bir doktorda yaptırmıştım. Ne yazık ki mustafa hocayla henüz tanışmamıştım. İlk Tüp bebekte negatifi gördükte sonra rahimde polip var histeroskopi yapıcam dedi. O zamanlar tam olarak neyin ne olduğunu bilmiyordum. Ve yaptılar.
İkinci tedaviye başlamadan önce doktor arayışına girdim ve çok tesadüf bir şekilde mustafa hocadan haberim oldu, yola onla devam ettik. Hocayla yaptığımız ilk denemede tuttu ama kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında da hocam 'bide ben rahimi görmek istiyorum. Rahimle ilgili tüm sorunları ortadan kaldıralım dedi, yine oldum. Mustafa hoca iyikide yapmış. Miyomlarım varmış ve rahimi genişleşti. İnşallah bi daha gerek kalmaz İnşallah bir daha hiç bir şeye gerek kalmaz hepimiz için.

Canim oncelikle gecmis olsuun..benum adetimin ilk gunu cok agrili gecer. Bende mustafa beyde hustereskopi oldum ..narkozdan uyanmak cok kotu idi bide sonrasi karnim agrudi benim ana 1 saat icinde hicbirseyim kalmadi yuruyerek ciktik esimle...ve su an ikinci adeti oldum adet agrim gecti dun ilk gunumdu ben temizlik yapip misafir bile agirladiim...rahim filmi de cekilmustim 2 defa ilkinde hic bisey hissetmemistim ikinci de iskem sirasinda cok canim yandi sonradinda da mudem bulandi karnim agridi ..merkezden merjeze fark var caniiim ondan kaynakluda olabilir

Oldu nmu canım transfer

Transfer öncesi progesteron ve e2 falan bakıldımı? Benimde salı transfer var ama bakılmadı ilaç başladı.. Neye göre veriyor bu ilaçları??

Canım naptın nasıl oldun

bu gün çok yorucuydu tam 5 saat muayene için sıra bekledim. berbat bir gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…