- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Merhaba tatlım. Dün oldu çok şükür. İki tane minnoşumu aldım geldim yarıyorum. Çok ilginç birşey oldu. Benim normalde yumurtalarım bu zamana kadar hep orta kalitedeydi. Dün ikiside 1. Kaliteymiş. Aktardan bir karışım almıştım acaba o mu etkili oldu yoksa şansamı böyle oldu anlamadım.belkide mustafa hocamnın şifalı ellerinden kaynaklıdır. İnş sonu güzel olur. Pozitif sonucu görüp devamıda olur hayırlısıylaOldu nmu canım transfer
İlk iğnelere başlarken baktılar cnm. Ne zaman toplandı yumurtaların, kaç tane topladılar cnm?Transfer öncesi progesteron ve e2 falan bakıldımı? Benimde salı transfer var ama bakılmadı ilaç başladı.. Neye göre veriyor bu ilaçları??
İyiyim tatlişkom yatıyorum. İçimde birşey yokmuş gibi hissediyorum. Transferden sonra tuvalet ihtiyacımı sürgüyle yaptım sanki o arada akıp gitmiş gibi. Öyle olmadığını biliyorum ama ne bileyim şu günler bi geçse bi sonucu görsem rahatlıcam sanırım. Gıdama dikkat etmeye çalışıyorum. Özellikle tavsiye edebileceğiniz birşey var mı cnmCanım naptın nasıl oldun
Cnm ctesi medipoldemiydin? Bende ordaydım çook kalabalıktı çok fazla operasyonu vardı hocanın bi yandan da randevuları alıyordubu gün çok yorucuydu tam 5 saat muayene için sıra bekledim. berbat bir gündü
Donmuş embriyo transferi canım benim bakılmadı .. Transfer günü bakacaklarmış ama progestana falan başladımİlk iğnelere başlarken baktılar cnm. Ne zaman toplandı yumurtaların, kaç tane topladılar cnm?
Donmuşlarda bakmıyorlar demek ki. Sen içini ferah tut cnmDonmuş embriyo transferi canım benim bakılmadı .. Transfer günü bakacaklarmış ama progestana falan başladım
Nasil bi karisim canim ?[/QUOTE]OTE="karamsarsln, post: 44811253, member: 638398"]Merhaba tatlım. Dün oldu çok şükür. İki tane minnoşumu aldım geldim yarıyorum. Çok ilginç birşey oldu. Benim normalde yumurtalarım bu zamana kadar hep orta kalitedeydi. Dün ikiside 1. Kaliteymiş. Aktardan bir karışım almıştım acaba o mu etkili oldu yoksa şansamı böyle oldu anlamadım.belkide mustafa hocamnın şifalı ellerinden kaynaklıdır. İnş sonu güzel olur. Pozitif sonucu görüp devamıda olur hayırlısıyla
Insallah canim... Kac saat yattin Hastanede transfer den Sonra? Newer yapiyorsun nasil geciyor? Sirt ustumu yatiyorsun hep...Donmuşlarda bakmıyorlar demek ki. Sen içini ferah tut cnm
Insallah canim... Kac saat yattin Hastanede transfer den Sonra? Newer yapiyorsun nasil geciyor? Sirt ustumu yatiyorsun hep...
ben 2 gün sonra olmuştum
2-3-4 gün değişiyor
Şubat ta tüp bebek yapacağım demişsiniz benim elimde ilaçlar var uygun satabilirim hatta bütün ilaçlarımın tarihi Mayıs sonuna kadar sadece bir tane gonal- F Şubat sonuna kadar diğerlerinden al sana bir gonal F hediye edeyim özelden yazışalım istanbuldayımVenus cnm subatta yapacagım tupu bende cok heycanlıyım yaaa cnm benm ikş gundr benmde gaz oldukca var nedense adete uc gun var karnm şiş falan bakalım be olacak
Ben bu tüp tüp bebeğim de hocaya şey dedim benim elimde gonal F var ama siz hangisini kullanmak isterseniz onu kullanırım dedim aynı amaç aynı olduğu için elinde o varsa onu kullanalım dediCnm raporlu alacagım ınan bende de asılamdan kalanlar var ama onları bıle kullanır mıyım bilmiyorum onları goturup hocamı yonlendırmek ıstemıyorum ne aldırmak kactane aldırmak isterse ole almak istıyorum ki hoca goturunce yınlendırilmesin istıyorum ama oldukı eksık olursa aarım seni muaklka
İlaçların neler iğne varmı ilaçlarının arasında? Oda yapar ağrı.. Salı günüde benim transferim olacak arkandan geliyorum.. İnşallah arka arkaya güzel sonuçlarımızı verelim burdanBir saat yatırıp sonrasında hemşire odasında ilaç bilgisi verildikten sonra eve gönderiyorlar cnm. Ever ilk gün hep sırt üstü yattım ama gece sırtım çok ağrıdı minik minik sağa sola yatmaya başladım inş bi sakıncası yoktur. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
hamile kalırsan regl olmazsın günün geçince de gider test yaptırırsın.Peki kizlar simdi afedersiniz biz denemeler yaptigimiz icin bu ara surecte eger tuttu ve hamile kaldiysam yine de regl olur muyum ?
Evet canım cumartesi medipoldeydim bana 9 9:30 gibi burada olun dediler ben 9:10 da oradaydım ama saat 14:00 de aldılar muayeneye beklemek çok kötü. Belki de karşılaştık belki de önümden sedyeyle transfer odasına gidenlerden biri de sendin :)Cnm ctesi medipoldemiydin? Bende ordaydım çook kalabalıktı çok fazla operasyonu vardı hocanın bi yandan da randevuları alıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?