Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Oldu nmu canım transfer
Merhaba tatlım. Dün oldu çok şükür. İki tane minnoşumu aldım geldim yarıyorum. Çok ilginç birşey oldu. Benim normalde yumurtalarım bu zamana kadar hep orta kalitedeydi. Dün ikiside 1. Kaliteymiş. Aktardan bir karışım almıştım acaba o mu etkili oldu yoksa şansamı böyle oldu anlamadım.belkide mustafa hocamnın şifalı ellerinden kaynaklıdır. İnş sonu güzel olur. Pozitif sonucu görüp devamıda olur hayırlısıyla

Canım naptın nasıl oldun
İyiyim tatlişkom yatıyorum. İçimde birşey yokmuş gibi hissediyorum. Transferden sonra tuvalet ihtiyacımı sürgüyle yaptım sanki o arada akıp gitmiş gibi. Öyle olmadığını biliyorum ama ne bileyim şu günler bi geçse bi sonucu görsem rahatlıcam sanırım. Gıdama dikkat etmeye çalışıyorum. Özellikle tavsiye edebileceğiniz birşey var mı cnm

OTE="karamsarsln, post: 44811253, member: 638398"]Merhaba tatlım. Dün oldu çok şükür. İki tane minnoşumu aldım geldim yarıyorum. Çok ilginç birşey oldu. Benim normalde yumurtalarım bu zamana kadar hep orta kalitedeydi. Dün ikiside 1. Kaliteymiş. Aktardan bir karışım almıştım acaba o mu etkili oldu yoksa şansamı böyle oldu anlamadım.belkide mustafa hocamnın şifalı ellerinden kaynaklıdır. İnş sonu güzel olur. Pozitif sonucu görüp devamıda olur hayırlısıyla[/QUOTE]
Nasil bi karisim canim ?

Nasil bi karisim canim ?[/QUOTE]

Cnm içinde karabiber, tarçın, kebabiye, havuç tohumu, arı sütü, polen, çörek otu, çam sakızı, propolis vs daha bir sürü şey kattı balın içine cnm. Aktar mecidiyeköyde isterseniz numarasını bulup veririm. Rezervi az olanlar için istemiştim.

Insallah canim... Kac saat yattin Hastanede transfer den Sonra? Newer yapiyorsun nasil geciyor? Sirt ustumu yatiyorsun hep...

Bir saat yatırıp sonrasında hemşire odasında ilaç bilgisi verildikten sonra eve gönderiyorlar cnm. Ever ilk gün hep sırt üstü yattım ama gece sırtım çok ağrıdı minik minik sağa sola yatmaya başladım inş bi sakıncası yoktur. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum

Venus cnm subatta yapacagım tupu bende cok heycanlıyım yaaa cnm benm ikş gundr benmde gaz oldukca var nedense adete uc gun var karnm şiş falan bakalım be olacak
Şubat ta tüp bebek yapacağım demişsiniz benim elimde ilaçlar var uygun satabilirim hatta bütün ilaçlarımın tarihi Mayıs sonuna kadar sadece bir tane gonal- F Şubat sonuna kadar diğerlerinden al sana bir gonal F hediye edeyim özelden yazışalım istanbuldayım

Cnm raporlu alacagım ınan bende de asılamdan kalanlar var ama onları bıle kullanır mıyım bilmiyorum onları goturup hocamı yonlendırmek ıstemıyorum ne aldırmak kactane aldırmak isterse ole almak istıyorum ki hoca goturunce yınlendırilmesin istıyorum ama oldukı eksık olursa aarım seni muaklka

Ben bu tüp tüp bebeğim de hocaya şey dedim benim elimde gonal F var ama siz hangisini kullanmak isterseniz onu kullanırım dedim aynı amaç aynı olduğu için elinde o varsa onu kullanalım dedi

Cnm ben gonalf hıc kullanmadım bakalım be onerecek ben puregon aldım cok cabuk buyuyor benm yumurtalar onun bıle hepsı bıtmemıstı bakalım ne verecek

Selin canim ya cok sevindim yumurtalarinin 1. Kalite olmasina. Bu sefer olacak ins kavusacaksin beebislerine..
Bende progon kullanmistim hala da dolapta var tup yaptirirsam hocaya soyliycem..
Bu arada selin sen hangi igneden vurmustun kendine hoca ne kullandiriyo genelde ?

İlaçların neler iğne varmı ilaçlarının arasında? Oda yapar ağrı.. Salı günüde benim transferim olacak arkandan geliyorum.. İnşallah arka arkaya güzel sonuçlarımızı verelim burdan

Cnm ctesi medipoldemiydin? Bende ordaydım çook kalabalıktı çok fazla operasyonu vardı hocanın bi yandan da randevuları alıyordu
Evet canım cumartesi medipoldeydim bana 9 9:30 gibi burada olun dediler ben 9:10 da oradaydım ama saat 14:00 de aldılar muayeneye beklemek çok kötü. Belki de karşılaştık belki de önümden sedyeyle transfer odasına gidenlerden biri de sendin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…