tüp bebek ilaçları ne kadar tutuyorkiŞubat ta tüp bebek yapacağım demişsiniz benim elimde ilaçlar var uygun satabilirim hatta bütün ilaçlarımın tarihi Mayıs sonuna kadar sadece bir tane gonal- F Şubat sonuna kadar diğerlerinden al sana bir gonal F hediye edeyim özelden yazışalım istanbuldayım
Canim benim daha cok var 15 gun falan artik histereskopiden sonra 3-4 gun gecikmeli oluyo adetim niye bilmiyorum.Venus cnm senın adet tarıhın ne zamandı
İyiyim tatlişkom yatıyorum. İçimde birşey yokmuş gibi hissediyorum. Transferden sonra tuvalet ihtiyacımı sürgüyle yaptım sanki o arada akıp gitmiş gibi. Öyle olmadığını biliyorum ama ne bileyim şu günler bi geçse bi sonucu görsem rahatlıcam sanırım. Gıdama dikkat etmeye çalışıyorum. Özellikle tavsiye edebileceğiniz birşey var mı cnm
Peki kizlar simdi afedersiniz biz denemeler yaptigimiz icin bu ara surecte eger tuttu ve hamile kaldiysam yine de regl olur muyum ?
En az 1.750 veya 2000 den fazla tutar bir kutu 300 ml puregon 333 tl sen hesap et yumurta çatlamasın diye de cetroide de en az beş kutuda o sen hesap ettüp bebek ilaçları ne kadar tutuyorki
Cnm hafı gozun aydın ıns tutacak aşlahın ıznıyle cnm hu arada mustafa hoca ne deıdı sonucu gorene kaat yat ytama uzan kalkma falan dedı mı yanı hani tupten sonra onıkı gun kalkmazlar yaMerhaba tatlım. Dün oldu çok şükür. İki tane minnoşumu aldım geldim yarıyorum. Çok ilginç birşey oldu. Benim normalde yumurtalarım bu zamana kadar hep orta kalitedeydi. Dün ikiside 1. Kaliteymiş. Aktardan bir karışım almıştım acaba o mu etkili oldu yoksa şansamı böyle oldu anlamadım.belkide mustafa hocamnın şifalı ellerinden kaynaklıdır. İnş sonu güzel olur. Pozitif sonucu görüp devamıda olur hayırlısıyla
Benimde öyle oldu canım 28 günde bir olurum 31 gün olduCanim benim daha cok var 15 gun falan artik histereskopiden sonra 3-4 gun gecikmeli oluyo adetim niye bilmiyorum.
Senin ne zaman cnm adet tatihin hadi guzel haberler verde umut ol bana da
Nasil bi karisim canim ?
oooo ne kadar çok bu tüp bebek olayı total de ne tutarki baya sağlam para harcanacak anlaşılan sıkıntı çok büyük Allah yardımcımız olsunEn az 1.750 veya 2000 den fazla tutar bir kutu 300 ml puregon 333 tl sen hesap et yumurta çatlamasın diye de cetroide de en az beş kutuda o sen hesap et
Cnm hoca bana hep gonal-f verdi. İlkini başka hastanede yaptırmıştım o doktorda gonal-f vermişti.her tedavide aynı ilacı kullandım tatlım. Ne zaman gidiyosun tatlım? Hadi hayırlısı olsun inş hepimiz güzel haberler alırızSelin canim ya cok sevindim yumurtalarinin 1. Kalite olmasina. Bu sefer olacak ins kavusacaksin beebislerine..
Bende progon kullanmistim hala da dolapta var tup yaptirirsam hocaya soyliycem..
Bu arada selin sen hangi igneden vurmustun kendine hoca ne kullandiriyo genelde ?
Cnm bana iğne olarak clexane ve progestan verdiler. Kanda pıhtılaşma varmış onun için clexane. Birde coraspin ve folikasit içiyorum. Daha önceki tedavide progestan iğnede mafolmuştum ama nedense bu sefer ağrım falan eskiye göre çok az.İlaçların neler iğne varmı ilaçlarının arasında? Oda yapar ağrı.. Salı günüde benim transferim olacak arkandan geliyorum.. İnşallah arka arkaya güzel sonuçlarımızı verelim burdan
Evet canım cumartesi medipoldeydim bana 9 9:30 gibi burada olun dediler ben 9:10 da oradaydım ama saat 14:00 de aldılar muayeneye beklemek çok kötü. Belki de karşılaştık belki de önümden sedyeyle transfer odasına gidenlerden biri de sendin :)
Bn siirte yim teşekkür ederim. Bu ay bal polen ari sütü denicem inşallah[/QUOTE]Cnm içinde karabiber, tarçın, kebabiye, havuç tohumu, arı sütü, polen, çörek otu, çam sakızı, propolis vs daha bir sürü şey kattı balın içine cnm. Aktar mecidiyeköyde isterseniz numarasını bulup veririm. Rezervi az olanlar için istemiştim.
Cnm ben ilaçlarımı raporlu fiyattan aldım fakat eczacıya bunlar raporsuz ne kadar tutuyor diye sormuştum 2700 tl demiştioooo ne kadar çok bu tüp bebek olayı total de ne tutarki baya sağlam para harcanacak anlaşılan sıkıntı çok büyük Allah yardımcımız olsun
Canım bilmiyorum ki benim o konuda kendime faydam yok :) dr zayıfsın diye fırçaladı ama sağlıklı beslen güzel kahvaltı yap bol meyve ye tatlıdan uzak dur çok çay kahve tüketme hAni hep bilinen şeyler işte risk yoksa yürüyüş yaphayırlı olur inşallah bu sefer tutar canım inşallah tutunurlar sıkıca şimdi ne zamana kadar beklicen canım
Edacım konuyla ilgili açıklamayı hemşireler yapıyor. İlk üç gün dikkat et dinlen ev işi, kendini zorlicak şeyler yapma dediler. Tam çıkarken hocayla karşılaştık 'selin hanım artık dinlenme zamanı' dediCnm hafı gozun aydın ıns tutacak aşlahın ıznıyle cnm hu arada mustafa hoca ne deıdı sonucu gorene kaat yat ytama uzan kalkma falan dedı mı yanı hani tupten sonra onıkı gun kalkmazlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?