Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

tüp bebek ilaçları ne kadar tutuyorki

Canım bilmiyorum ki benim o konuda kendime faydam yok :) dr zayıfsın diye fırçaladı ama sağlıklı beslen güzel kahvaltı yap bol meyve ye tatlıdan uzak dur çok çay kahve tüketme hAni hep bilinen şeyler işte risk yoksa yürüyüş yap hayırlı olur inşallah bu sefer tutar canım inşallah tutunurlar sıkıca şimdi ne zamana kadar beklicen canım

Puregon bende bes kutu varya digerınde cok az kullandım hemen yumurtalar hareketlendı yunurta catlamasın dıe olandan da bi tane var

Cnm hafı gozun aydın ıns tutacak aşlahın ıznıyle cnm hu arada mustafa hoca ne deıdı sonucu gorene kaat yat ytama uzan kalkma falan dedı mı yanı hani tupten sonra onıkı gun kalkmazlar ya

Canim benim daha cok var 15 gun falan artik histereskopiden sonra 3-4 gun gecikmeli oluyo adetim niye bilmiyorum.
Senin ne zaman cnm adet tatihin hadi guzel haberler verde umut ol bana da
Benimde öyle oldu canım 28 günde bir olurum 31 gün oldu

Histereskopinin 29. Gunu ilaclar bitince adet oldum bugun.
Bu aradaki calismalar boşa gitti yani.
Cok stres yapiyorum her ay olacak mi diye yiyip bitiriyor bu beni.

Nasil bi karisim canim ?

Cnm içinde karabiber, tarçın, kebabiye, havuç tohumu, arı sütü, polen, çörek otu, çam sakızı, propolis vs daha bir sürü şey kattı balın içine cnm. Aktar mecidiyeköyde isterseniz numarasını bulup veririm. Rezervi az olanlar için istemiştim.[/QUOTE]
Bn siirte yim teşekkür ederim. Bu ay bal polen ari sütü denicem inşallah

En az 1.750 veya 2000 den fazla tutar bir kutu 300 ml puregon 333 tl sen hesap et yumurta çatlamasın diye de cetroide de en az beş kutuda o sen hesap et
oooo ne kadar çok bu tüp bebek olayı total de ne tutarki baya sağlam para harcanacak anlaşılan sıkıntı çok büyük Allah yardımcımız olsun

Cnm hoca bana hep gonal-f verdi. İlkini başka hastanede yaptırmıştım o doktorda gonal-f vermişti.her tedavide aynı ilacı kullandım tatlım. Ne zaman gidiyosun tatlım? Hadi hayırlısı olsun inş hepimiz güzel haberler alırız

İlaçların neler iğne varmı ilaçlarının arasında? Oda yapar ağrı.. Salı günüde benim transferim olacak arkandan geliyorum.. İnşallah arka arkaya güzel sonuçlarımızı verelim burdan
Cnm bana iğne olarak clexane ve progestan verdiler. Kanda pıhtılaşma varmış onun için clexane. Birde coraspin ve folikasit içiyorum. Daha önceki tedavide progestan iğnede mafolmuştum ama nedense bu sefer ağrım falan eskiye göre çok az.
Ayy cnm inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Beklemekte çok stresli. Sonuçtan sonra kalp atışlarını duyana kadar geçen süreçte zor oluyor. Hepimiz için herşey güzel olur hayırlısıyla inşallah

Transferden sonra bizede haber ver cnm. Sana bol şans. Hadi al yumoşlarınıda dinlen sonra

Canımmm biz aynı saatlerde ordaymışız 9 da olun demişlerdi biz 8:00 de ordaydık. Transfer için içeriye saat 10 da aldılar. Birbirimizi kesin görmüşüzdür Yürüyerek içeri girdim ama sedyeyle odaya götürüldüm. Muayenen nasıl geçti cnm? Ne dedi hoca?

Bn siirte yim teşekkür ederim. Bu ay bal polen ari sütü denicem inşallah[/QUOTE]
Şifa olsun cnm inşallah iyi gelir

oooo ne kadar çok bu tüp bebek olayı total de ne tutarki baya sağlam para harcanacak anlaşılan sıkıntı çok büyük Allah yardımcımız olsun
Cnm ben ilaçlarımı raporlu fiyattan aldım fakat eczacıya bunlar raporsuz ne kadar tutuyor diye sormuştum 2700 tl demişti

4 şubatta test günüm cnm hayırlısıyla ama o günle iş bitmiyor. Geçen sefer iki günde bir test yaptım değerlerim hep çok yüksekte ama sonu güzel olmadı. Bebeğimin kalp atışı olmadı. Hayırlısıyla inş bu sefer herşey güzel olur hepimiz için
Kaç kilosun tatlım? Zatıflıkta mı sorun oluyormuş? Kilo almak için mi uğraşıyorsun şimdi

Cnm hafı gozun aydın ıns tutacak aşlahın ıznıyle cnm hu arada mustafa hoca ne deıdı sonucu gorene kaat yat ytama uzan kalkma falan dedı mı yanı hani tupten sonra onıkı gun kalkmazlar ya
Edacım konuyla ilgili açıklamayı hemşireler yapıyor. İlk üç gün dikkat et dinlen ev işi, kendini zorlicak şeyler yapma dediler. Tam çıkarken hocayla karşılaştık 'selin hanım artık dinlenme zamanı' dedi
Bir hafta rapor aldım ama ben kendim istedim o kadar uzun raporu çünkü evimle işim arası hem uzak hemde metrobüs kullanıyorum. O itiş kakışa girmek istemedim, havalarda soğuk üşütüp hasta olmaktan korktum. Ctesiden beri yatıyorum, arada bir kalkıp evin içinde dolanıyorum, hiç bi ev işi yapmıyorum. Bunlar benim tercihim sonuçta o kadar işlemden geçiyoruz hem maddi hem manevi hemde psikolojik sıkıntılara giriyoruz bu sebepten bu kadar uzun yatmayı tercih ettim riske atmak istemedim cnm. Hep yatanda var hiç yatmayanda var. İlk tedavide 12 gün boyunca hiç kalmadım ama sonuç negatifti. Allah nasip etmemişse istediğimiz kadar yatalım yinede olmuyor

Iyi aksamlar arkadaslar..biraz yazilanlari okudum da rabbim hepinizin yardimci olsun..bende mustafa hocaya gitmeyi düşünüyorum ama sizinde tahmin edebileceginiz gibi randevu alamiyorum..elimde bu numarq var 460 77 51 _52 ariyorum ama acan hic bir sekilde yok ulasabilecegim baska tel varmi yada hastaneye gitsem alabilirmiyim yardimci oluraniz cok sevinirim tesekkurler simdiden

E eda111 MERHABA CANIM YA BEN HERGUN AYNI SAATTE OVU TESTI YAPIYORUM 16.GÜN YUMURTLAMA OLDUĞUNDAN BERİ TESTLER RESİMDEKİ GİBİ HEP KOYU YUMURTLAMA OLDUKTAN SONRA TEKRAR 11 12 13 GÜNLERDEKİ GİBİ SİLİKLEŞMESİ Mİ GEREKİYOR YOKSA BU ŞEKİLDE Mİ OLMASI GEREKİYOR BİR YER ÇİZGİLER HEP BELİRGİN OLURSA GEBELİK OLABİLİR DİYE OKUDUMDA BİR BAKABILIR MISIN FTOYA

Eklentiler

• image (1).webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…