Progestan iğne kaç günde bir yaptırıyorsun canım? Bakalım bana aynı ilaçlarımı verecek mustafa hocam.. Ayyy inş canım yaa bu son olsun inşş Allah yüzümüzü güldürsün..Cnm bana iğne olarak clexane ve progestan verdiler. Kanda pıhtılaşma varmış onun için clexane. Birde coraspin ve folikasit içiyorum. Daha önceki tedavide progestan iğnede mafolmuştum ama nedense bu sefer ağrım falan eskiye göre çok az.
Ayy cnm inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Beklemekte çok stresli. Sonuçtan sonra kalp atışlarını duyana kadar geçen süreçte zor oluyor. Hepimiz için herşey güzel olur hayırlısıyla inşallah
Transferden sonra bizede haber ver cnm. Sana bol şans. Hadi al yumoşlarınıda dinlen sonra
Cnm sı tunurtan catlamıs kı dır kan testı varya ondan yaptıraana bakalım senın ovılasyon oluyor mu bılemedım kı once koyulugu gıtmesı lazım ama senın hıc gıtmemıs gıbıE eda111 MERHABA CANIM YA BEN HERGUN AYNI SAATTE OVU TESTI YAPIYORUM 16.GÜN YUMURTLAMA OLDUĞUNDAN BERİ TESTLER RESİMDEKİ GİBİ HEP KOYU YUMURTLAMA OLDUKTAN SONRA TEKRAR 11 12 13 GÜNLERDEKİ GİBİ SİLİKLEŞMESİ Mİ GEREKİYOR YOKSA BU ŞEKİLDE Mİ OLMASI GEREKİYOR BİR YER ÇİZGİLER HEP BELİRGİN OLURSA GEBELİK OLABİLİR DİYE OKUDUMDA BİR BAKABILIR MISIN FTOYA
Canim eger yine 32 gunde 1 olursam 3 subat ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor diyolar o zamanda 1 subatta olmam gerekiyor cok karisik cok :))Merve canim senin ne zmaan adet tarihin? Ben bi dahaki ay yumurta takibine gitmeyi dusunuyorum
Canim benim 15 16 koyuydu 16 sabahi akintida geldi sonra 16. Aksam bi daha test yaptim o siliklesti 17 yine koyu gibi oldu fotosunda gorebilirsinCnm sı tunurtan catlamıs kı dır kan testı varya ondan yaptıraana bakalım senın ovılasyon oluyor mu bılemedım kı once koyulugu gıtmesı lazım ama senın hıc gıtmemıs gıbı
canım Mustafa bey bize tüp bebek önerdi ama bu ay da yapmayalım dedi bir ay daha deneyin dedi ben 24 kasım da histeroskopi olmuştum hayırlısı hakkımızda inşallah senin de pozitif olur sonuç.Canımmm biz aynı saatlerde ordaymışız9 da olun demişlerdi biz 8:00 de ordaydık. Transfer için içeriye saat 10 da aldılar. Birbirimizi kesin görmüşüzdür Yürüyerek içeri girdim ama sedyeyle odaya götürüldüm. Muayenen nasıl geçti cnm? Ne dedi hoca?
canım raporlu ne kadar pekiCnm ben ilaçlarımı raporlu fiyattan aldım fakat eczacıya bunlar raporsuz ne kadar tutuyor diye sormuştum 2700 tl demişti
Ben bu numaradan aradım öyle randevu aldım 0212 460 77 77Iyi aksamlar arkadaslar..biraz yazilanlari okudum da rabbim hepinizin yardimci olsun..bende mustafa hocaya gitmeyi düşünüyorum ama sizinde tahmin edebileceginiz gibi randevu alamiyorum..elimde bu numarq var 460 77 51 _52 ariyorum ama acan hic bir sekilde yok ulasabilecegim baska tel varmi yada hastaneye gitsem alabilirmiyim yardimci oluraniz cok sevinirim tesekkurler simdiden
Tesekkur ederim yarin bu numarayida denicemBen bu numaradan aradım öyle randevu aldım 0212 460 77 77
4 şubatta test günüm cnm hayırlısıyla ama o günle iş bitmiyor. Geçen sefer iki günde bir test yaptım değerlerim hep çok yüksekte ama sonu güzel olmadı. Bebeğimin kalp atışı olmadı. Hayırlısıyla inş bu sefer herşey güzel olur hepimiz için
Kaç kilosun tatlım? Zatıflıkta mı sorun oluyormuş? Kilo almak için mi uğraşıyorsun şimdi
İnş cnm ya sıfa bize gelsin hadi ama yaa kuzum ben bugun adet olmam lazım korkuyorumm ama az da olsa leke gelırdi bigun oncesi gelmedi aama dun aksam idrr testi yaptım cıkmadı olsa cıkardı dımı tam olarak bugun adet gunum amaEdaaa canim 5 ekimde histereskopi olan bi kisi daha gebe kalmis yaa ne guzelll ekim ayi baya bereketli gibi :)
Günaydın cnm. Progestan iğneyi her gün iki ampül yaptırıyorumProgestan iğne kaç günde bir yaptırıyorsun canım? Bakalım bana aynı ilaçlarımı verecek mustafa hocam.. Ayyy inş canım yaa bu son olsun inşş Allah yüzümüzü güldürsün..
İnşallaaahhhhh doğal yollarla sahip olursun evladınacanım Mustafa bey bize tüp bebek önerdi ama bu ay da yapmayalım dedi bir ay daha deneyin dedi ben 24 kasım da histeroskopi olmuştum hayırlısı hakkımızda inşallah senin de pozitif olur sonuç.
canım raporlu ne kadar peki
Sabırsızlıkla o günü bekliyoruz :) ya bilmiyorum ki canım endokrinolojiye gittim o dr bana çok zayıfsın dedi 48 kiloyum 55 kilo olman gerekiyor dedi sen kilo al her şey doğal sürecinde olur adet gecikmelerin de düzelir dedi[/QUOTE
Belkide değerleri etkiliyordur zayiflık. İnş hemencecik kilo alırsın ve evladına kavuşursun cnm. Balık yağı kilo aldırıyor diye biliyorum ama sen yinede araştır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?