Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Merve canim senin ne zmaan adet tarihin? Ben bi dahaki ay yumurta takibine gitmeyi dusunuyorum

Progestan iğne kaç günde bir yaptırıyorsun canım? Bakalım bana aynı ilaçlarımı verecek mustafa hocam.. Ayyy inş canım yaa bu son olsun inşş Allah yüzümüzü güldürsün..

Cnm sı tunurtan catlamıs kı dır kan testı varya ondan yaptıraana bakalım senın ovılasyon oluyor mu bılemedım kı once koyulugu gıtmesı lazım ama senın hıc gıtmemıs gıbı

Merve canim senin ne zmaan adet tarihin? Ben bi dahaki ay yumurta takibine gitmeyi dusunuyorum
Canim eger yine 32 gunde 1 olursam 3 subat ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor diyolar o zamanda 1 subatta olmam gerekiyor cok karisik cok :))

Cnm sı tunurtan catlamıs kı dır kan testı varya ondan yaptıraana bakalım senın ovılasyon oluyor mu bılemedım kı once koyulugu gıtmesı lazım ama senın hıc gıtmemıs gıbı
Canim benim 15 16 koyuydu 16 sabahi akintida geldi sonra 16. Aksam bi daha test yaptim o siliklesti 17 yine koyu gibi oldu fotosunda gorebilirsin

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 52
canım Mustafa bey bize tüp bebek önerdi ama bu ay da yapmayalım dedi bir ay daha deneyin dedi ben 24 kasım da histeroskopi olmuştum hayırlısı hakkımızda inşallah senin de pozitif olur sonuç.

Edaaa canim 5 ekimde histereskopi olan bi kisi daha gebe kalmis yaa ne guzelll ekim ayi baya bereketli gibi :)

Ben bu numaradan aradım öyle randevu aldım 0212 460 77 77

Sabırsızlıkla o günü bekliyoruz :) ya bilmiyorum ki canım endokrinolojiye gittim o dr bana çok zayıfsın dedi 48 kiloyum 55 kilo olman gerekiyor dedi sen kilo al her şey doğal sürecinde olur adet gecikmelerin de düzelir dedi

Edaaa canim 5 ekimde histereskopi olan bi kisi daha gebe kalmis yaa ne guzelll ekim ayi baya bereketli gibi :)
İnş cnm ya sıfa bize gelsin hadi ama yaa kuzum ben bugun adet olmam lazım korkuyorumm ama az da olsa leke gelırdi bigun oncesi gelmedi aama dun aksam idrr testi yaptım cıkmadı olsa cıkardı dımı tam olarak bugun adet gunum ama

canım Mustafa bey bize tüp bebek önerdi ama bu ay da yapmayalım dedi bir ay daha deneyin dedi ben 24 kasım da histeroskopi olmuştum hayırlısı hakkımızda inşallah senin de pozitif olur sonuç.
İnşallaaahhhhh doğal yollarla sahip olursun evladına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…