inşallah canım. Peki rapor için hangi şartlar gerekli kaç defa rapor şansı varki inşallah gerek kalmaz da ben yinede hazır bu yollardan geçmiş bir arkadaş bulmuşken sorayım dedim :)İnşallaaahhhhh doğal yollarla sahip olursun evladına
Tşk ederim canım aminn araştırcam balık yağını canım bu raporlu raporsuz olayı nedir rapor nerden alınıyo kaç kere kullanılıyo ve ne işe yarıyor
Sağol canım.. Transferimi oldum.. Aldım geldim embriyolarımı.. İnşallah bu bekleyişin sonu güzel olur.. Senin nasıl gidiyor kaçıncı gündesin? Varmı belirtilerin?P Prenseslerim2 cnm bol şans. Bizide haberdar et. Allah yardımcın olsun
Ohh maşallah güzelce baksınlar sana cnm. 2 tane mi verdiler? Kaliteleri nasılmış? Kaç hücreliymiş? İnş pozitif sonucu hepimiz görürüz cnmSağol canım.. Transferimi oldum.. Aldım geldim embriyolarımı.. İnşallah bu bekleyişin sonu güzel olur.. Senin nasıl gidiyor kaçıncı gündesin? Varmı belirtilerin?
İnşallah canımm.. 2 tane . Kaç hücreli onunla ilgili birşey söylemediler 5. Gün embriyosu.. Estrofem, coraspin, progestan, folbiole devam dediler.. İlaçlarım aynı. Bana iğne vermediler..Ohh maşallah güzelce baksınlar sana cnm. 2 tane mi verdiler? Kaliteleri nasılmış? Kaç hücreliymiş? İnş pozitif sonucu hepimiz görürüz cnm
Bugun 3. Günüm cnm hiç bir belirti yok sadece arada sancı oluyor ama çok kısa sürüyor. İlaçların nedir?
İnşallah canımm.. 2 tane . Kaç hücreli onunla ilgili birşey söylemediler 5. Gün embriyosu.. Estrofem, coraspin, progestan, folbiole devam dediler.. İlaçlarım aynı. Bana iğne vermediler..
Transferden önce progesteronun kaç çıkmıştı canım..
Bilmiyorum esrofemede devam dedi.. Progesteron 38 çıktı benim transfer gününde.. İyimi bilemedim kaç olmalıNe güzel maşallah 5, gün embriyosu maşallah cnm. Estrofemi niçin verdiler. estrofem dışında ilaçlarımız aynı.
18 ocakta en son test yapılmış progesteron 0,466 çıkmış cnm. 23 ocaktada transferim oldu. Senin kaç çıktı?
Eda canim ne durumdasin ay ins olmassin adet cnm ya hadi guzel haberler ver ins..İnş cnm ya sıfa bize gelsin hadi ama yaa kuzum ben bugun adet olmam lazım korkuyorumm ama az da olsa leke gelırdi bigun oncesi gelmedi aama dun aksam idrr testi yaptım cıkmadı olsa cıkardı dımı tam olarak bugun adet gunum ama
Bilmiyorum esrofemede devam dedi.. Progesteron 38 çıktı benim transfer gününde.. İyimi bilemedim kaç olmalı
Merve cnm benim 2 aydir hep gec oldu bu ay da o yuzden 9-10 subatta anca olurum, ins olmayizzz tabii bizde seviiniriz ins
Eda canim ne durumdasin ay ins olmassin adet cnm ya hadi guzel haberler ver ins..
Bu arada embriyo transferi olan arkadaslarim 2 embriyo transfer ediyorlar mi devlette yasak diye biliyorum cunku benim tup beebkte 1 embriyo transfer etmslrdi ama devlet hastanesiydi. Ozelde bu yasagi deliyorlar mi ins oyledir o kadar cile cekiyoruz 2 tane koysunlar
Yok canım 14 gün sonra test günüm.. İnşallah canım.. Allahım yüzümüzü güldürsün ..Cnm değerlerden bende birşey anlamıyorum ama 5. Gün emriyosu olması çok güzel. İnş güzel sonuçlar alırız. Testin 12 gün sonramı?
35 yaş üstüne 2 tane canım..Eda canim ne durumdasin ay ins olmassin adet cnm ya hadi guzel haberler ver ins..
Bu arada embriyo transferi olan arkadaslarim 2 embriyo transfer ediyorlar mi devlette yasak diye biliyorum cunku benim tup beebkte 1 embriyo transfer etmslrdi ama devlet hastanesiydi. Ozelde bu yasagi deliyorlar mi ins oyledir o kadar cile cekiyoruz 2 tane koysunlar
Senin kaçıncı gün embriyosu? Test günün ne zamanCnm değerlerden bende birşey anlamıyorum ama 5. Gün emriyosu olması çok güzel. İnş güzel sonuçlar alırız. Testin 12 gün sonramı?
Aa sana 14 gün sonramı dediler? Ama hep 12 gün sonra olurYok canım 14 gün sonra test günüm.. İnşallah canım.. Allahım yüzümüzü güldürsün ..
Benim 3. Gün embriyosu ve 4 şubat test günüm. İşlem günü sayılmıyorSenin kaçıncı gün embriyosu? Test günün ne zaman
Dondurulmuş embriyo 14. Gün veriyorlar.. Ama neden bilmiyorum canımAa sana 14 gün sonramı dediler? Ama hep 12 gün sonra olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?