Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

hiç bi sorun olmuyor. zaten ilk randevuyu alırken de söyledikleri bişeydi sadece ilk randevuyu almak zormuş. ben ilaçlarım bitmeden bir gün önce aradım uygun güne veriyolar hemen
Canim sagol cevap için bende bugün aradım ilaç bittikten 14 gün geçmesi gerekiyormuş 8 Şubat randevu verildu

Kızlar bişi sorcam kafam çok karıştı benim histeroskopi sonrasi günü gününe yoğun kanamalı adet oldum 1 hafta oldu temizleneli şimdi yine adet olmuşum normalmı ki yoksa kötü bişi mi var

Histereskopinin 29. Gunu ilaclar bitince adet oldum bugun.
Bu aradaki calismalar boşa gitti yani.
Cok stres yapiyorum her ay olacak mi diye yiyip bitiriyor bu beni.
Biz seninle aynı günde histereskopi olmuştuk diye hatırlıyorum 25 aralık canım dimi

Ewet canım hakli çıktım:) bugün çok şükür atlattım histeroskopi olayını. Uyandigimda az karnın agridi,ağrı kesici yaptılar geçti. Şuanda kanama var,ilk adette de yoğun bir kanama olacak dedi doktor. Korktugum gibi bir ağrı yadamadim cokkk şükür... 45 gün sonra tüp bebek tedavisine baslayacagiz,rahimde bir sıkıntı cikmadi , sadece küçük rötuş lar yapmış doktor. Yumurta toplama ve transferi düşünüyorum simdi. Acaba onlarda da anestezi var mu? İşlem sonrası ağrı oluyor mu? Bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.

Kızlar bişi sorcam kafam çok karıştı benim histeroskopi sonrasi günü gününe yoğun kanamalı adet oldum 1 hafta oldu temizleneli şimdi yine adet olmuşum normalmı ki yoksa kötü bişi mi var
Ilaclarin bittigi gunun ertesi gunu adet olmustum bende gayet normal. Zaten 14 gun sonraya randevu verilmesinin nedeni de bu sanirim. Progestan a basladigim gun kesilen kanamam bittiginin ertesi gun tekrar baslamisti normal yani.

Ilaclarin bittigi gunun ertesi gunu adet olmustum bende gayet normal. Zaten 14 gun sonraya randevu verilmesinin nedeni de bu sanirim. Progestan a basladigim gun kesilen kanamam bittiginin ertesi gun tekrar baslamisti normal yani.
Sağol canım cevap için benimde kafam karıştı dedim 1 hafta önce temizlendim bu ne

Günaydın cnm bende de aynısı olmuştu. Hastaneyle görüşüp normal olduğunu öğrenince rahatlamıştım. Rahim kendini 30/35 günde toparlarmış

Günaydın cnm bende de aynısı olmuştu. Hastaneyle görüşüp normal olduğunu öğrenince rahatlamıştım. Rahim kendini 30/35 günde toparlarmış
Sağol canım keşke ameliyat sonrası ihtimaller olarak bu bilgiler bize verilse gecenin bi vakti Talasa kapılmaşak elim ayağım dolaştı sizler bilgi verince içime şu serpil di

Geçmiş olsun cnm. Yumurta toplamada da bayıltıldığın için hiç birşey hissetmiyorsun içini ferah tut. Teansfer işlemi bana göre tedavinin en keyifki kısmı. O sırada ayık oluyorsun ama yine bi ağrı sancı olmuyor. Normal bi muayene gibi oluyor.

Sağol canım keşke ameliyat sonrası ihtimaller olarak bu bilgiler bize verilse gecenin bi vakti Talasa kapılmaşak elim ayağım dolaştı sizler bilgi verince içime şu serpil di

Aslında söylüylar ama biz o heyecanla yada panikle tam algılayamıyoruz. Bana söylenmişti ama ben yinede panik olmuştum Kafana çok takılırsa tüp bebek bölümündeki hemşirelerden bilgi al istersen cnm. Ben öyle yapmıştım

arkadaşlar merhaba 06/01/2016 tarihinde histereskopi oldum.Dr estrfoem içmemi söyledi bugun 21.günüm ama adet oldum.Ben ilaç adeti geciktirir diye biliyordum.Bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar merhaba 06/01/2016 tarihinde histereskopi oldum.Dr estrfoem içmemi söyledi bugun 21.günüm ama adet oldum.Ben ilaç adeti geciktirir diye biliyordum.Bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz
Bünyeden bünyeye değişiyor canım ilaçlarını kullanmaya devam et.

Ben ameliyat sonrası dr la gorusemedik eşim gitti ben bekledim belkide ona söylemedi ama herkeste aynısı oluyor galiba allahım inşallah hepimizin kucağını doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…