Ben de ilaclar bitmeden adet olmustum rahat ol korkulacak bisey yok cnm.
kontrole ne zaman gitmiştin canım sen
merhaba canim bende histeroskopiden sonra tam gunumde adet oldum hemde cok sancili ve yogun, ilacinda 20.gunu falandi dun ilaclarim bitti ve randevu aldim bakalim artik hayirlisi hepimiz icin. buarada bende 30 aralikta ameliyat oldumKızlar bişi sorcam kafam çok karıştı benim histeroskopi sonrasi günü gününe yoğun kanamalı adet oldum 1 hafta oldu temizleneli şimdi yine adet olmuşum normalmı ki yoksa kötü bişi mi var
Olmadım beklıorum cnm bugun olmam şazımdı ama olurum yaa kesınEdaaa canim merak ediyorum seni naaptin
bende estrfoem kullanirken adet oldum hemde normal adet donemi tarihimde gunu gunune. dunde ilaclarim bitti bakalim artik hayirlisi olsunarkadaşlar merhaba 06/01/2016 tarihinde histereskopi oldum.Dr estrfoem içmemi söyledi bugun 21.günüm ama adet oldum.Ben ilaç adeti geciktirir diye biliyordum.Bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz
Merhaba canım bende 25 aralıkta oldum 10 gün sonra umreye gittim orda hasta olucak gibi hisettim 3 gün ılaclari bırakıp geciktirici içtim ve dondugumde gununde adet oldum dunde kontrol için aradım 8 Şubat a gün verdiler çünki ameliyat sonrası 1 ay d olunca 14 gün geçmesi gerekiyormuş kontrol için ve dün aksamda tekrar adet oldum demek onun için 14 gün sonrasına a gün veriolar mis benim ilk adetim sancısız ama yoğun olmuştu vucudumda kan kalmicaz sanmıştımmerhaba canim bende histeroskopiden sonra tam gunumde adet oldum hemde cok sancili ve yogun, ilacinda 20.gunu falandi dun ilaclarim bitti ve randevu aldim bakalim artik hayirlisi hepimiz icin. buarada bende 30 aralikta ameliyat oldum
İnş hayırlısıyla olmazsın cnmOlmadım beklıorum cnm bugun olmam şazımdı ama olurum yaa kesın
Ay canim olmassin ins ya bekle bakalim olmassa bi idrar testi yaparsinOlmadım beklıorum cnm bugun olmam şazımdı ama olurum yaa kesın
Keşke ama sanmam cnm olurum kesın umudum yok kiAy canim olmassin ins ya bekle bakalim olmassa bi idrar testi yaparsin
ben bugun tekrar adet oldum ilaclarim biteli 2 gun oldu bakalim bu nasil gececek yogun ve sancilimi. sanirimbu adetten sonra yumurtlamizi takip edebiliriz duzenli olarak merakla bekliyorum. dr 3 icinde gebelik bekliyorum demisti ama adet olmaktan firsat bulamadikki :)Merhaba canım bende 25 aralıkta oldum 10 gün sonra umreye gittim orda hasta olucak gibi hisettim 3 gün ılaclari bırakıp geciktirici içtim ve dondugumde gununde adet oldum dunde kontrol için aradım 8 Şubat a gün verdiler çünki ameliyat sonrası 1 ay d olunca 14 gün geçmesi gerekiyormuş kontrol için ve dün aksamda tekrar adet oldum demek onun için 14 gün sonrasına a gün veriolar mis benim ilk adetim sancısız ama yoğun olmuştu vucudumda kan kalmicaz sanmıştım
Evet canim sen nasilsin ne durumdasin ?Biz seninle aynı günde histereskopi olmuştuk diye hatırlıyorum 25 aralık canım dimi
ben bugun tekrar adet oldum ilaclarim biteli 2 gun oldu bakalim bu nasil gececek yogun ve sancilimi. sanirimbu adetten sonra yumurtlamizi takip edebiliriz duzenli olarak merakla bekliyorum. dr 3 icinde gebelik bekliyorum demisti ama adet olmaktan firsat bulamadikki :)
aynen benimde ameliyattan sonraki adet cok sanciliydi ve yogundu sanki icerde adam kesmissin oyle kanamam vardi. bu adetimde sancili ve yogun dedigin gibi iyice temizlenelim :)Bende ilaclarim bittikten 2 gun sonra oldum. 5 gun surdu. Ama inanilmaz sancili ve yogundu ped yetmedi. Sancidan agladim ama sabrettim sadece 1 tane majezik ictim.
Sende dayanmaya calis temizlensin iyice rahim, her seyi attim galiba oyle dusunuyorum. :)
Kızlar histereskopi öncesi kanamaniz nasıl oluyordu peki yoğunluk ve sancı bakımından
Cnm ne durumdasın?Keşke ama sanmam cnm olurum kesın umudum yok ki
sen nasılsn ınss senın tutmustur kac oldu bugunCnm ne durumdasın?
korkar bı sekılde beklıorum yaaa adet olmadım ne olacak merak ıcındeyım ben amaaaa olurum dımı yaa kalmamısımdır sanmıorum keske kalsam ama umıtlenmeyecgm subatta tup bebek yapacgım ben kalamam kı kalmıs mıyımdırrr kafammm allak bulllak ama kalmamımısımdır sankı yaaaa ben bugun adet olurum kesın dıe dusunuorum hahaha ıcımden gecenlerı yazdım bı durup okudum daaa neysee sılmeden gonderımm cok kotu durumdayız allahım yardıcmmz olsun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?