- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
sen nasılsn ınss senın tutmustur kac oldu bugun
Hadı bana umut ol yaa bende onmzdekı ay olunca yatmayı dusunuorum bakalım ne olacak ne zaman yapmayı dsuunuorsun test sende korkarsın şimdi
İdrar testiyle yapsak kaçıncı günde çıkar acaba en erken?? Sen bekleyecekmisin test gününğ? Benim bugün 2. Gün.. 12 gün sonra test günüm...Tatlım dur daha regli olmadın. İnş tedaviye gerek kalmaz
Eşim idrar testiyle yapsak çıkarmı demeye başladı bile Sanırım test gününe kadar beklicem. Hatta test tarihinden 2 gün sonra regli zamanım o günümü beklesem diyorum ama dayanamam sanırım. Dediğin gibi korkuyorum da Herşey güzel olur inş
Canim benim ameliyattan sonra 2. Adetim ama sancim olmadı gerçi ilinde de olmadı ama yoğun du bu seferki az azben bugun tekrar adet oldum ilaclarim biteli 2 gun oldu bakalim bu nasil gececek yogun ve sancilimi. sanirimbu adetten sonra yumurtlamizi takip edebiliriz duzenli olarak merakla bekliyorum. dr 3 icinde gebelik bekliyorum demisti ama adet olmaktan firsat bulamadikki :)
Ben iyiym canım 14 ocakta ilk adetim oldum ama sancim hiç olmadı fakat senin gibi inanılmaz kanamam oldu Ped yetisMedi nerdeyse dunde tekrar adet oldum ama bu seferki yoğun değil az banada 8 Şubat a verdiler kontrolü inşallah her şey güzel olur hepimizin açısından senin ilk adetim mi ameliyat sonrasıEvet canim sen nasilsin ne durumdasin ?
Bugun adetim bitti. Ama 4 gun cok fecigecti inanilmaz kanamali ve sancili her gun agladim acidan.
Bu arada 3 subata kontrol icin randevu aldim sabah 8.30a
İdrar testiyle yapsak kaçıncı günde çıkar acaba en erken?? Sen bekleyecekmisin test gününğ? Benim bugün 2. Gün.. 12 gün sonra test günüm...
Ben iyiym canım 14 ocakta ilk adetim oldum ama sancim hiç olmadı fakat senin gibi inanılmaz kanamam oldu Ped yetisMedi nerdeyse dunde tekrar adet oldum ama bu seferki yoğun değil az banada 8 Şubat a verdiler kontrolü inşallah her şey güzel olur hepimizin açısından senin ilk adetim mi ameliyat sonrası
Benim ikiside ağrısız geçti canım inşallah 3 4 ay verdi Dr bakalimBen ameliyattan 10 gun sonra gunun geldiginde adet oldum o daha agrisiz ve sancisizdi. Birde ilaclari bitirdikten sonra oldum işte o da dun bitti.
Bundan sonra duzene biner inşallah.
KİZLAR SELAM YA BENİM OVULASYON TESTİM DUN COK SİLİKTİ BUGUN COK KOYU ADETE 2-3 GUN VAR NEDEN BOYLE OLDU KOYU OLUNCA HAMİLELİK OLABİLİR DİYOLAR DOGRU MU FOTO YA BAKAR MİSİNİZ Bİ RİCA ETSEM
Bnde hiç olmaz canım hassasiyet.Bi belirti var mı peki göğüslerde hassasiyet filan
Bnde hiç olmaz canım hassasiyet.
Ya bu şekilde araştırınca hep gebelikten kaynaklı olabilir diyolar bu ay kafama takmıcaktım her ay bişey çıkıyo ovu testi hcg testlerinden önce belli edermiş yumurtlama günü gibi koyu olurmuş. Bilemiyorum ne kadar doğru :)Ya niye öyle çıkıyo anlamıyorum sadece yumurtalamaya yakın bikaç gün ve yumurta çatladıktan bikaç sonraya kadar silik çıkar sonra hiç çıkmaz ben de takip ediyorum benim öyle çıkıyor hem de aynı marka test ama anlamadım neden sürekli çıktı sende
canım gebelik testi yapsana. zaten adete 2-3 gün kalmışYa bu şekilde araştırınca hep gebelikten kaynaklı olabilir diyolar bu ay kafama takmıcaktım her ay bişey çıkıyo ovu testi hcg testlerinden önce belli edermiş yumurtlama günü gibi koyu olurmuş. Bilemiyorum ne kadar doğru :)
Ovu testinde ne zaman yapınca çıkıyormuş nasıl olması gerekiyormuş? Hiç duymamıştımYa bu şekilde araştırınca hep gebelikten kaynaklı olabilir diyolar bu ay kafama takmıcaktım her ay bişey çıkıyo ovu testi hcg testlerinden önce belli edermiş yumurtlama günü gibi koyu olurmuş. Bilemiyorum ne kadar doğru :)
canım dediğim gibi bi test yap. benim adete 4 gün kala gebelik testim çooookkkk silikken lh belirginleşmeye başlamıştı.FOTOYA BİR BAKABİLİR MİSİNİZ 16. GUN YUMURTLAMA GUNU 27. GUN BUGUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?