Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Hadı bana umut ol yaa bende onmzdekı ay olunca yatmayı dusunuorum bakalım ne olacak ne zaman yapmayı dsuunuorsun test sende korkarsın şimdi

Hadı bana umut ol yaa bende onmzdekı ay olunca yatmayı dusunuorum bakalım ne olacak ne zaman yapmayı dsuunuorsun test sende korkarsın şimdi

Tatlım dur daha regli olmadın. İnş tedaviye gerek kalmaz

Eşim idrar testiyle yapsak çıkarmı demeye başladı bile Sanırım test gününe kadar beklicem. Hatta test tarihinden 2 gün sonra regli zamanım o günümü beklesem diyorum ama dayanamam sanırım. Dediğin gibi korkuyorum da Herşey güzel olur inş

Merhaba arkadaşlar, ben şehir dışından gelerek histeroskopi oldum.10 gün kadar istanbuldayim.Ameliyattan hemen sonra doktor bey bana ne kadar byrda kalacağını sordum, on gün diyince güzel gitmeden gelin dedi. Ben 15 saatlik mesafeden geliyorum, su kontrol isini gitmeden yapsada ben direk tüp bebek için gelsem keşke, git git gel istemiyorum,keşke martta adet olunca gel dese yaa,

İdrar testiyle yapsak kaçıncı günde çıkar acaba en erken?? Sen bekleyecekmisin test gününğ? Benim bugün 2. Gün.. 12 gün sonra test günüm...

Beklemek cok zor kizlar gercekten ama ins sonu guzel olur..
Edaa canm idrar testi yapmadin mi ya ay.guzel.haber verirsin ins cok sevinirim ya umut olur banada..

Canim benim ameliyattan sonra 2. Adetim ama sancim olmadı gerçi ilinde de olmadı ama yoğun du bu seferki az az

Evet canim sen nasilsin ne durumdasin ?
Bugun adetim bitti. Ama 4 gun cok fecigecti inanilmaz kanamali ve sancili her gun agladim acidan.
Bu arada 3 subata kontrol icin randevu aldim sabah 8.30a
Ben iyiym canım 14 ocakta ilk adetim oldum ama sancim hiç olmadı fakat senin gibi inanılmaz kanamam oldu Ped yetisMedi nerdeyse dunde tekrar adet oldum ama bu seferki yoğun değil az banada 8 Şubat a verdiler kontrolü inşallah her şey güzel olur hepimizin açısından senin ilk adetim mi ameliyat sonrası

İdrar testiyle yapsak kaçıncı günde çıkar acaba en erken?? Sen bekleyecekmisin test gününğ? Benim bugün 2. Gün.. 12 gün sonra test günüm...

Cnm bildiğim kadarıyla idrar testi regli tarihin geçtiği zaman çıkıyor bazende önceden silikte olsa renk veriyor. Yanıltma payıda var. Şimdi yapsam tek çizgi çıksa erkenden moralim bozulur. En iyisi günümüzü beklemek.

Senin nasıl gidiyor?

Ben ameliyattan 10 gun sonra gunun geldiginde adet oldum o daha agrisiz ve sancisizdi. Birde ilaclari bitirdikten sonra oldum işte o da dun bitti.
Bundan sonra duzene biner inşallah.

KİZLAR SELAM YA BENİM OVULASYON TESTİM DUN COK SİLİKTİ BUGUN COK KOYU ADETE 2-3 GUN VAR NEDEN BOYLE OLDU KOYU OLUNCA HAMİLELİK OLABİLİR DİYOLAR DOGRU MU FOTO YA BAKAR MİSİNİZ Bİ RİCA ETSEM

Eklentiler

• image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 84
Bnde hiç olmaz canım hassasiyet.

Ya niye öyle çıkıyo anlamıyorum sadece yumurtalamaya yakın bikaç gün ve yumurta çatladıktan bikaç sonraya kadar silik çıkar sonra hiç çıkmaz ben de takip ediyorum benim öyle çıkıyor hem de aynı marka test ama anlamadım neden sürekli çıktı sende

Ya bu şekilde araştırınca hep gebelikten kaynaklı olabilir diyolar bu ay kafama takmıcaktım her ay bişey çıkıyo ovu testi hcg testlerinden önce belli edermiş yumurtlama günü gibi koyu olurmuş. Bilemiyorum ne kadar doğru :)

canım gebelik testi yapsana. zaten adete 2-3 gün kalmış

FOTOYA BİR BAKABİLİR MİSİNİZ 16. GUN YUMURTLAMA GUNU 27. GUN BUGUN

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 76
Ovu testinde ne zaman yapınca çıkıyormuş nasıl olması gerekiyormuş? Hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…