Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

16si yumurtlama gunum ve sonrasi koyu cift cizgi sizinde boyle oluyor mu testi olmayan gunler silik cizgi catliycam meraktan neden boyle oluyo acaba

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 97
16si yumurtlama gunum ve sonrasi koyu cift cizgi sizinde boyle oluyor mu testi olmayan gunler silik cizgi catliycam meraktan neden boyle oluyo acaba
bak canım adete 4 gün kala hcg testim çooooooookkkkkkkkk silikken lh testim baya belirgindi. onun öncesinde çoookkk silikti koyulaşmaya başlamıştı. yine de heveslendirmek istemem ama bence test al ve yap derim

Eklentiler

• IMG_20151013_121414.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20151013_084351.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 104
bak canım adete 4 gün kala hcg testim çooooooookkkkkkkkk silikken lh testim baya belirgindi. onun öncesinde çoookkk silikti koyulaşmaya başlamıştı. yine de heveslendirmek istemem ama bence test al ve yap derim
AY CANIM INSALLAH YAA CUNKU YUMURTLAMA GUNUNU ÇOK GUZEL DEĞERLENDİREBİLDİK 16 SABAHI TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI VE AKINTI GELDİ AYNI GUN 12 SAAT SONRA AKSAM Bİ DAHA YAPTIM BİRAZ DAHA SİLİKTİ TEST 16 SINDA HEM SABAH HEM AKŞAM İLİŞKİ OLDU İNŞALLAH DOLLENME OLMUŞTUR ÇÜNKÜ BTÜN TESTLERİM NEREDEYSE KOYU

Eklentiler

• image (1).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 88
canım benim eski topikten bi arkadaşın ovudan sonra neredeyse hiç testleri silikleşmemişti ve hamişti. elinde gebelik testi yok mu?

canım benim eski topikten bi arkadaşın ovudan sonra neredeyse hiç testleri silikleşmemişti ve hamişti. elinde gebelik testi yok mu?
EVDE VAR AMA YARIN EVE GİDEBİLİCEM 2 GÜN ÖNCE YAPTIM TEST BİŞEY ÇIKMADI 1-3 ŞUBAT GİBİ BEKLİYORUM ADETİ AY İNŞALLAH OLMAM.

EVDE VAR AMA YARIN EVE GİDEBİLİCEM 2 GÜN ÖNCE YAPTIM TEST BİŞEY ÇIKMADI 1-3 ŞUBAT GİBİ BEKLİYORUM ADETİ AY İNŞALLAH OLMAM.
tamam yarın eve gidince yaparsın o zaman canımm.yada bugün al yarın sabah yaparsın bulunduğun yerde. inşaallahhh bebişin gelmiştir sana

tamam yarın eve gidince yaparsın o zaman canımm.yada bugün al yarın sabah yaparsın bulunduğun yerde. inşaallahhh bebişin gelmiştir sana
İNŞALLAH CANIM YAA 13ÜNDE YURTDIŞINA ÇIKICAM HEP İÇİME NEDENSE HAMİLE KALICAM VE GİDEMİCEZ GİBİ DOĞUYO. TABİ GEBELİK OLSUNDA TATİL KUSUR KALSIN.

Histetokobi süresi nekadar acaba, o gün hastahanede yatırıyor mu, şehirdışındaydm aynı gün yola çıkılır mı

İNŞALLAH CANIM YAA 13ÜNDE YURTDIŞINA ÇIKICAM HEP İÇİME NEDENSE HAMİLE KALICAM VE GİDEMİCEZ GİBİ DOĞUYO. TABİ GEBELİK OLSUNDA TATİL KUSUR KALSIN.

bencede ama değil miii

Histetokobi süresi nekadar acaba, o gün hastahanede yatırıyor mu, şehirdışındaydm aynı gün yola çıkılır mı

canım ameliyat 1 saat sürüyor ameliyat sonrası 2 saat yatırıp aynı gün taburcu ediyorlar

Hastaneyii aradım sordum 15_20 dk dedi. Bilemedim göreceğiz artık. Sağolun. Sizdemi histeroskobi olacaksnz. Ne dedi hoca peki

Kizlar ilaclarim bitti dun ne zaman adet olurum Hiteroskopi oldum 2 ocakta hic adet olmadim daha

Aynı gün yola çıkmaya izin veriyor mu peki bende şehirdışındayım. Balon falan takar mı acaba bazılarına takmş. Bilemiyorum tabi. Sizin kaç dk sürdü

[QUhra85, post: 44910786, member: 650244"]Aynı gün yola çıkmaya izin veriyor mu peki bende şehirdışındayım. Balon falan takar mı acaba bazılarına takmş. Bilemiyorum tabi. Sizin kaç dk sürdü[/QUOTE]
Bna takilmadi.bi gun otelde dinlenip ole ciktim yola bn.bn adet olup kontrole gitmeyi bekliom.operas yirmi dk sürmüş narkozun etkisinden bi saat sonra uyandim

Siz ilk histeroskobi miydi.problem neydi acaba. Benim şekilde bozuklık varmıl. Bu ikinci olacak hocada ilk histeroskobi.

Kızlar hıstereskopi sonrası ve yıne gecıkme oldu bugun ılk defa bole adet oldum ya agrısız kut dıe geldı bakalım onumzkı ay tup bebek ıcın kolları sıvamamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…