Ciddi misin canim fotoya bakabildin mi bu koyuluktamiydi senin?canım dediğim gibi bi test yap. benim adete 4 gün kala gebelik testim çooookkkk silikken lh belirginleşmeye başlamıştı.
Benim ikiside ağrısız geçti canım inşallah 3 4 ay verdi Dr bakalim
bak canım adete 4 gün kala hcg testim çooooooookkkkkkkkk silikken lh testim baya belirgindi. onun öncesinde çoookkk silikti koyulaşmaya başlamıştı. yine de heveslendirmek istemem ama bence test al ve yap derim16si yumurtlama gunum ve sonrasi koyu cift cizgi sizinde boyle oluyor mu testi olmayan gunler silik cizgi catliycam meraktan neden boyle oluyo acaba
AY CANIM INSALLAH YAA CUNKU YUMURTLAMA GUNUNU ÇOK GUZEL DEĞERLENDİREBİLDİK 16 SABAHI TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI VE AKINTI GELDİ AYNI GUN 12 SAAT SONRA AKSAM Bİ DAHA YAPTIM BİRAZ DAHA SİLİKTİ TEST 16 SINDA HEM SABAH HEM AKŞAM İLİŞKİ OLDU İNŞALLAH DOLLENME OLMUŞTUR ÇÜNKÜ BTÜN TESTLERİM NEREDEYSE KOYUbak canım adete 4 gün kala hcg testim çooooooookkkkkkkkk silikken lh testim baya belirgindi. onun öncesinde çoookkk silikti koyulaşmaya başlamıştı. yine de heveslendirmek istemem ama bence test al ve yap derim
canım benim eski topikten bi arkadaşın ovudan sonra neredeyse hiç testleri silikleşmemişti ve hamişti. elinde gebelik testi yok mu?AY CANIM INSALLAH YAA CUNKU YUMURTLAMA GUNUNU ÇOK GUZEL DEĞERLENDİREBİLDİK 16 SABAHI TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI VE AKINTI GELDİ AYNI GUN 12 SAAT SONRA AKSAM Bİ DAHA YAPTIM BİRAZ DAHA SİLİKTİ TEST 16 SINDA HEM SABAH HEM AKŞAM İLİŞKİ OLDU İNŞALLAH DOLLENME OLMUŞTUR ÇÜNKÜ BTÜN TESTLERİM NEREDEYSE KOYU
EVDE VAR AMA YARIN EVE GİDEBİLİCEM 2 GÜN ÖNCE YAPTIM TEST BİŞEY ÇIKMADI 1-3 ŞUBAT GİBİ BEKLİYORUM ADETİ AY İNŞALLAH OLMAM.canım benim eski topikten bi arkadaşın ovudan sonra neredeyse hiç testleri silikleşmemişti ve hamişti. elinde gebelik testi yok mu?
tamam yarın eve gidince yaparsın o zaman canımm.yada bugün al yarın sabah yaparsın bulunduğun yerde. inşaallahhh bebişin gelmiştir sanaEVDE VAR AMA YARIN EVE GİDEBİLİCEM 2 GÜN ÖNCE YAPTIM TEST BİŞEY ÇIKMADI 1-3 ŞUBAT GİBİ BEKLİYORUM ADETİ AY İNŞALLAH OLMAM.
İNŞALLAH CANIM YAA 13ÜNDE YURTDIŞINA ÇIKICAM HEP İÇİME NEDENSE HAMİLE KALICAM VE GİDEMİCEZ GİBİ DOĞUYO. TABİ GEBELİK OLSUNDA TATİL KUSUR KALSIN.tamam yarın eve gidince yaparsın o zaman canımm.yada bugün al yarın sabah yaparsın bulunduğun yerde. inşaallahhh bebişin gelmiştir sana
İNŞALLAH CANIM YAA 13ÜNDE YURTDIŞINA ÇIKICAM HEP İÇİME NEDENSE HAMİLE KALICAM VE GİDEMİCEZ GİBİ DOĞUYO. TABİ GEBELİK OLSUNDA TATİL KUSUR KALSIN.
Histetokobi süresi nekadar acaba, o gün hastahanede yatırıyor mu, şehirdışındaydm aynı gün yola çıkılır mı
AYNEN CANIM DORT GOZLE ONU BEKLIYORUZbencede ama değil miii
canım ameliyat 1 saat sürüyor ameliyat sonrası 2 saat yatırıp aynı gün taburcu ediyorlar
Merak etme ayni gun taburcu oluon bnde taaa siirten gittim :)Hastaneyii aradım sordum 15_20 dk dedi. Bilemedim göreceğiz artık. Sağolun. Sizdemi histeroskobi olacaksnz. Ne dedi hoca peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?