Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar hıstereskopi sonrası ve yıne gecıkme oldu bugun ılk defa bole adet oldum ya agrısız kut dıe geldı bakalım onumzkı ay tup bebek ıcın kolları sıvamamız lazım
Canim benim histereskopi oldugumdan beri 3-4 gun gecikiyor ki hic sasmazdi benim adetim fix 29 gunde bir olurdum. Sen bu ay mi gideceksin diger ay adet olunca mi gideceksib canim tup bebek icin

Insallah canim benim. Banada 6 ay bekleyecegiz dedi. Acaba neye gore bu sureti veriyor. Benim esimin test sonucuna da normal - iyi dedi.
Canim bide bugun benden pembe akinti geldi simdi neden olabilir acaba ?
Kusura bakma canim geç gördüm adet olabilirsin Benimki de ole gelmisti

Merhaba arkadaslar benimde mustafa hocaya randevum var .ama bazi arkadaslarin iptal olmus benim randevumda iptal olur mu acikcasi endise ediyorum.

Merhaba arkadaslar benimde mustafa hocaya randevum var .ama bazi arkadaslarin iptal olmus benim randevumda iptal olur mu acikcasi endise ediyorum.
Iptal durumlari nadiren olabiliyo ama randevunu iptal etmek istemedigini bekleme suresinin sorun olmadigini uygun bi dille anlatirsan ellerinden geleni yaparlar eminim rahat ol sen

Canim benim histereskopi oldugumdan beri 3-4 gun gecikiyor ki hic sasmazdi benim adetim fix 29 gunde bir olurdum. Sen bu ay mi gideceksin diger ay adet olunca mi gideceksib canim tup bebek icin
CANİM GECİKTİGİN TARİHLERİDE Mİ GECİYOR GECİKME BEN 3 ARALİKTA OLDUM SONRA 3 OCAKTA OLDUN NORMALDE 29 GUNDE OLURDUM MAKSİMUM GECEN AY 3 GUN GECİKTİ SİMDİ 3 SUBATTANDA Mİ GEC OLUCAK BUNA GORE ? KARMASİK OLDU BİRAZ : )

cnm ben kendı adetlerımı takıp edemez oldum bende 29 gunde oluordum ama hıstereskopı sonrası bı turlu duzene gırmedı sanırım yaaa ama kızlar hocayla gorustum cumartesı tahlıllerı ıstedı rapor cıkaracklar subattaaa tup bebegımı yapıorum ıns hayırlısıyla yaa

kızlaaaaarrrr kızlaaarrrr çığlık atmak istiyorum
beynim uyuştu sanki
bugun benim 9. günüm ve sabah dayanamayıp test yaptırdım
sonucum çıktı 36,36 var dimi hamilelik. geçen sefer 11. günde test yapmıştım 96 çıkmıştı.
var dimi kızlar? ayy beynim durdu sanki
inşallah bu sefer geçen sefer ki gibi olmaz inşallah herşey yolunda gider

AYYY AYYY CNMMMM COK SEVINDIM BITANEMM VAR TABII KUZUM HAMIISSSSINNNN OOOH BANA UMUT OLDUN ONUZMDEKI AY BENDE YAPICAM HADI BANA DUAA ET NE OLUR YAA INS BENDE BOLE SEVIRINIRM YA

COK SUKUR VALLAHI COK SUKUR YAAA BEN COK SEVINIORUM BU HABERLERE YAA BENDE BI GUN YAZSAMMM BUNU RABBIM NE OLUR HEPIMIZE NASIP ET AMINNN AMINN

COK SUKUR VALLAHI COK SUKUR YAAA BEN COK SEVINIORUM BU HABERLERE YAA BENDE BI GUN YAZSAMMM BUNU RABBIM NE OLUR HEPIMIZE NASIP ET AMINNN AMINN

Allah'ım hepimize isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cnm
bir gün herkes buraya o güzel cümleleri yazacak ben inanıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
dua etmez miyim tatlım her gece hepinize dua ediyorum.

inşallah değerim yükselir ve sonuna kadar gidebilirim
sevindim ama inan yarım sevinç benimkisi
geçen seferden hatırlarsanız bebeğimin kalp atışı bile olmamıştı. bu sebepten kalp atışını duyana kadar doktorum herşey yolunda diyene kadar sevinemicem sanırım.

kızlaaarrr inşallaaah inşalllaaahhhh bir gün burada çocuklarımızın gazını, mazını, mamasını konuşuruz

Cnm icini ferah tut .ben inaniyorum bu sefer hersey yolunda gidicek kalp atislarini ne zamn duyucaksiniz.

Karamsarsln çoook sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşaallh çok güzel bi duygu.rabbim herkeze tattırsın inşallh.

Cnm icini ferah tut .ben inaniyorum bu sefer hersey yolunda gidicek kalp atislarini ne zamn duyucaksiniz.

cnm hiç bilmiyorum ki. 12, gün testi tekrarlicam birde 14. gün istiyorlar.. sanırım 7 haftalıkken duyulur. geçen sefer geriden gelmişti ve duyamamıştık. inşallah bu sefer herşey yolunda gider. tam sevinmedim bile

Allah'ım sizlerede nasip etsin cnm... sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…