Ever ilk benim sekil bozuklugu vardi iki yildir hamile kalamayinca histeroskopi oldum.Siz ilk histeroskobi miydi.problem neydi acaba. Benim şekilde bozuklık varmıl. Bu ikinci olacak hocada ilk histeroskobi.
Canim benim histereskopi oldugumdan beri 3-4 gun gecikiyor ki hic sasmazdi benim adetim fix 29 gunde bir olurdum. Sen bu ay mi gideceksin diger ay adet olunca mi gideceksib canim tup bebek icinKızlar hıstereskopi sonrası ve yıne gecıkme oldu bugun ılk defa bole adet oldum ya agrısız kut dıe geldı bakalım onumzkı ay tup bebek ıcın kolları sıvamamız lazım
Kusura bakma canim geç gördüm adet olabilirsin Benimki de ole gelmistiInsallah canim benim. Banada 6 ay bekleyecegiz dedi. Acaba neye gore bu sureti veriyor. Benim esimin test sonucuna da normal - iyi dedi.
Canim bide bugun benden pembe akinti geldi simdi neden olabilir acaba ?
Ilac bitti iki gun oldu bn niye adet olmuom hic olmadim daha
Iptal durumlari nadiren olabiliyo ama randevunu iptal etmek istemedigini bekleme suresinin sorun olmadigini uygun bi dille anlatirsan ellerinden geleni yaparlar eminim rahat ol senMerhaba arkadaslar benimde mustafa hocaya randevum var .ama bazi arkadaslarin iptal olmus benim randevumda iptal olur mu acikcasi endise ediyorum.
Canim kac gun gecikti yumurtlama gunu biliyormusun?Kızlar hıstereskopi sonrası ve yıne gecıkme oldu bugun ılk defa bole adet oldum ya agrısız kut dıe geldı bakalım onumzkı ay tup bebek ıcın kolları sıvamamız lazım
CANİM GECİKTİGİN TARİHLERİDE Mİ GECİYOR GECİKME BEN 3 ARALİKTA OLDUM SONRA 3 OCAKTA OLDUN NORMALDE 29 GUNDE OLURDUM MAKSİMUM GECEN AY 3 GUN GECİKTİ SİMDİ 3 SUBATTANDA Mİ GEC OLUCAK BUNA GORE ? KARMASİK OLDU BİRAZ : )Canim benim histereskopi oldugumdan beri 3-4 gun gecikiyor ki hic sasmazdi benim adetim fix 29 gunde bir olurdum. Sen bu ay mi gideceksin diger ay adet olunca mi gideceksib canim tup bebek icin
COK SUKUR VALLAHI COK SUKUR YAAA BEN COK SEVINIORUM BU HABERLERE YAA BENDE BI GUN YAZSAMMM BUNU RABBIM NE OLUR HEPIMIZE NASIP ET AMINNN AMINN
Cnm icini ferah tut .ben inaniyorum bu sefer hersey yolunda gidicek kalp atislarini ne zamn duyucaksiniz.
Karamsarsln çoook sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşaallh çok güzel bi duygu.rabbim herkeze tattırsın inşallh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?