Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yok canim bu hesaba gore sen 3 subatta olacaksin cunku adetin gecen ay 2 gun gec gelmis sen 1 gunde her ihtimale karsi 4 subat de cunku benim bi ay 3 bi ay 4 gun gec olmustu adetim. Ama ins bebek.haberi verirsin canim da olmassin adet

Canimm ya ne kadar sevindim bi bilsen ins kalp atislarini da duyarsiniz Rabbim bize de nasip etsin. Boyle haberleri duyunca Allah im benim yasadiklarimi yasayan birinin artik son buldu diye o kadar seviniyorum ki guzel haberlerinin devami lni diliyorum cnm ama olacak ins Allah in izniyle..

Canım benim Allah hepinizden razı olsun. Hepimize isteyrm herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmiş olsun.
İnş sonuna kadar devam eder cnm. Öncekinden kötü tecrübe ettiğim için şuan daha heyecansız davranıyorum.
Allah'ım hepimizin kucakpını doldursun hayırlısıyla inş

Canım çok sevindim inan Rabbim kucağına almayı nasip etsin Rabbim hepimize bir yol göstersin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın

Ne güzel demişsin cnm. Allah kimsenin boynunu bükük bırakmasın. Haftasonu yeğenimin doğum günü vardı ve üç dört tane yeni doğan bebek vardı. Öylecene baktım hepsine. Bugunde benden çok küçük bir arkadaş 'abla sende daha çocuk yok mu? Ben 2. Ye hamileyim' dedi. İnsan ister istemez yalanlar uyduruyor
Allah hepimize güzel duygular yaşatır inş. Dediğin gibi boynunu bükük bırakmasın

Yok canim bu hesaba gore sen 3 subatta olacaksin cunku adetin gecen ay 2 gun gec gelmis sen 1 gunde her ihtimale karsi 4 subat de cunku benim bi ay 3 bi ay 4 gun gec olmustu adetim. Ama ins bebek.haberi verirsin canim da olmassin adet
İnsallah canim yaa rabbim hepimize nasip etsin insallahh.

Canim cok sevindim darısı bizlerin başına burda kimin hamıs kaldığını okusam sevinir orum sizler bize umutsumuz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah

Kizlarr adetin 3.gunu fsh 7.82 nasıl ya? Yumurta rezerv sorunu olanların kaçtı acaba? Lütfen cevap yazın
Canim benimde rezerv sorunum var ama fsh 2 ay olcurtdum biri 6.5 diğeri 9.5 çıktı değişebilir ama iyi seninki sorunun yok rezerv kaç canim

KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 54
Canim benimde rezerv sorunum var ama fsh 2 ay olcurtdum biri 6.5 diğeri 9.5 çıktı değişebilir ama iyi seninki sorunun yok rezerv kaç canim
Canm bi arkadaşın fsh 11 çıkmış.cok yüksek değil mesela ama amh 0.13 çıkmış. Bunu duyunca ben de şüphelendim. Demek fsh a guvenmememk gerek dedim. Iki yıl önce amh bakrirmistim ben de gayet iyu demişti doktorum sonuca ama kaç olduğunu unuttum. Icime de kurt düştü ya benim de amh düşük ama haberim yoksa diye

Canim cok sevindim darısı bizlerin başına burda kimin hamıs kaldığını okusam sevinir orum sizler bize umutsumuz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah

amin cnm inşallah çok teşekkür ederim
erken test yaptım inşallah değerlerim düşmemiştir ve sonuna kadar gidebilirim bu sefer
Allah hepimize nasip etsin inş.

CNM INS GIDECEKSIN SIMDI DAHA DA UMITLNEDIM ACABA BENMDE ONUZMDEKI AY TUTR MI BIZDE BISI YOK BENM YUMURTLARIM COK II CALISIOR ESIMIN SPERMIDE COK II BAKALIM INS TUTAR YA

ÇOK KORKUORUM AMA COOOKK

hayırlısıyla olur neden olmasın cnm. sen umutlu olacaksın ki olsun. inanmak başarmanın yarısıymış. bak sizde ne güzel sorun da yokmuş. bizde sorun vardı ve benden kaynaklı. bence herşey çoook güzel olacak görürsün.
sen moralini yüksek tut bol bol dua et ve Allah'a teslimet kendini.. senin şansın daha yüksek olması için.
sen içini ferah tut tatlım. biz ne yaparsak yapalım, ne dersek diyelim herşey olacağına varıyor.
randevun ne zaman cnm?

inşallah benimde sonum mutlu biter

CNM SIMDI ADETIM ONUMZDEKI ADETTEN BASLAYACAGZ INS YA

KIZLAR ÜMİTLER YİNE SONRAKİ AYA KALDI HİSTEROSKOPİ SONRASI 3. AY DA BİTTİ Lyl_trgy CANIM HAKLISIN TAM 14 GÜN SONRA ADET OLDUM 16Ç GÜN 18 OCAKTI YUMURTLAMA VE BUGÜN OLDUM OFF ÇOK MORALİM BOZULDU YİNE YAA EN AZ 3 AY BEKLİCEZ DEDİ DOKTOR ŞİMDİ 3 AY GEÇTİ KONTROLE GİTMEYE GEREK VAR MI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…