Yok canim bu hesaba gore sen 3 subatta olacaksin cunku adetin gecen ay 2 gun gec gelmis sen 1 gunde her ihtimale karsi 4 subat de cunku benim bi ay 3 bi ay 4 gun gec olmustu adetim. Ama ins bebek.haberi verirsin canim da olmassin adetCANİM GECİKTİGİN TARİHLERİDE Mİ GECİYOR GECİKME BEN 3 ARALİKTA OLDUM SONRA 3 OCAKTA OLDUN NORMALDE 29 GUNDE OLURDUM MAKSİMUM GECEN AY 3 GUN GECİKTİ SİMDİ 3 SUBATTANDA Mİ GEC OLUCAK BUNA GORE ? KARMASİK OLDU BİRAZ : )
Canimm ya ne kadar sevindim bi bilsen ins kalp atislarini da duyarsiniz Rabbim bize de nasip etsin. Boyle haberleri duyunca Allah im benim yasadiklarimi yasayan birinin artik son buldu diye o kadar seviniyorum ki guzel haberlerinin devami lni diliyorum cnm ama olacak ins Allah in izniyle..kızlaaaaarrrr kızlaaarrrr çığlık atmak istiyorum
beynim uyuştu sanki
bugun benim 9. günüm ve sabah dayanamayıp test yaptırdım
sonucum çıktı 36,36 var dimi hamilelik. geçen sefer 11. günde test yapmıştım 96 çıkmıştı.
var dimi kızlar? ayy beynim durdu sanki
inşallah bu sefer geçen sefer ki gibi olmazinşallah herşey yolunda gider
saol cnm benim inşallah tamamına erdirir
Canım benim Allah hepinizden razı olsun. Hepimize isteyrm herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmiş olsun.Canimm ya ne kadar sevindim bi bilsen ins kalp atislarini da duyarsiniz Rabbim bize de nasip etsin. Boyle haberleri duyunca Allah im benim yasadiklarimi yasayan birinin artik son buldu diye o kadar seviniyorum ki guzel haberlerinin devami lni diliyorum cnm ama olacak ins Allah in izniyle..
Canım çok sevindim inan Rabbim kucağına almayı nasip etsin Rabbim hepimize bir yol göstersin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın
İnsallah canim yaa rabbim hepimize nasip etsin insallahh.Yok canim bu hesaba gore sen 3 subatta olacaksin cunku adetin gecen ay 2 gun gec gelmis sen 1 gunde her ihtimale karsi 4 subat de cunku benim bi ay 3 bi ay 4 gun gec olmustu adetim. Ama ins bebek.haberi verirsin canim da olmassin adet
Canim cok sevindim darısı bizlerin başına burda kimin hamıs kaldığını okusam sevinir orum sizler bize umutsumuz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallahAllah'ım hepimize isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cnm
bir gün herkes buraya o güzel cümleleri yazacak ben inanıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
dua etmez miyim tatlım her gece hepinize dua ediyorum.
inşallah değerim yükselir ve sonuna kadar gidebilirim
sevindim ama inan yarım sevinç benimkisi
geçen seferden hatırlarsanız bebeğimin kalp atışı bile olmamıştı. bu sebepten kalp atışını duyana kadar doktorum herşey yolunda diyene kadar sevinemicem sanırım.
kızlaaarrr inşallaaah inşalllaaahhhh bir gün burada çocuklarımızın gazını, mazını, mamasını konuşuruz
Canim benimde rezerv sorunum var ama fsh 2 ay olcurtdum biri 6.5 diğeri 9.5 çıktı değişebilir ama iyi seninki sorunun yok rezerv kaç canimKizlarradetin 3.gunu fsh 7.82 nasıl ya? Yumurta rezerv sorunu olanların kaçtı acaba? Lütfen cevap yazın
Iyi geceler canim bence kan tahlili yaptıran daha iyi sonuç alırsınKİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ
Canm bi arkadaşın fsh 11 çıkmış.cok yüksek değil mesela ama amh 0.13 çıkmış. Bunu duyunca ben de şüphelendim. Demek fsh a guvenmememk gerek dedim. Iki yıl önce amh bakrirmistim ben de gayet iyu demişti doktorum sonuca ama kaç olduğunu unuttum. Icime de kurt düştü ya benim de amh düşük ama haberim yoksa diyeCanim benimde rezerv sorunum var ama fsh 2 ay olcurtdum biri 6.5 diğeri 9.5 çıktı değişebilir ama iyi seninki sorunun yok rezerv kaç canim
Merve ee bence başka bi idrar testi ile hemen deneyip bize haber etmelisin. Ama yüksek ihtimal bebeğin seninle canmKİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ
Canim cok sevindim darısı bizlerin başına burda kimin hamıs kaldığını okusam sevinir orum sizler bize umutsumuz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah
ÇOK KORKUORUM AMA COOOKK
CNM SIMDI ADETIM ONUMZDEKI ADETTEN BASLAYACAGZ INS YAhayırlısıyla olur neden olmasın cnm. sen umutlu olacaksın ki olsun. inanmak başarmanın yarısıymış. bak sizde ne güzel sorun da yokmuş. bizde sorun vardı ve benden kaynaklı. bence herşey çoook güzel olacak görürsün.
sen moralini yüksek tut bol bol dua et ve Allah'a teslimet kendini.. senin şansın daha yüksek olması için.
sen içini ferah tut tatlım. biz ne yaparsak yapalım, ne dersek diyelim herşey olacağına varıyor.
randevun ne zaman cnm?
inşallah benimde sonum mutlu biter
Hayırlısı olsun cnm. Tedavinin sonucunda çifter çifter dolsun kucağınCNM SIMDI ADETIM ONUMZDEKI ADETTEN BASLAYACAGZ INS YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?