Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Hayatım ben o amh değerlerinde inanmıyor um sinir oldum ilk ölçüde 0.44 özelde yaptırdım bunu 2 ay sonra devletten çıkan sonuç 0.3 hadi buyur burdan yak 2 ayda rezerv bu kadar dusermi ya mustafa hoca muayne etti öyle ah vah bi durum yok dedi az ama korkulacak durumda değil dedi alican kafa oldumu 1 milyon

Bende yumurtlama günümde adet oldum ve hala devam ediyor ne ara temiz kalcaz da calismaya baslicaz anlamadım başım döndü

Benim de kafa bi milyon oldu canım işte mustafa hoca neye bakarak yorum yaptı canım teste mi ultrason a filan mi

Bende yumurtlama günümde adet oldum ve hala devam ediyor ne ara temiz kalcaz da calismaya baslicaz anlamadım başım döndü

Cmm histeroskopiden sonra bende de aynısı olmuştu. Devamlı ya regli gibi kanamam yada lekelenmelerim devam etti. 1,5 ay sonra tamamiyle herşey yoluna girdi. Histeroskopiden sonraki ilk ayda hamile kalanların farklı oldu demek ki. Bünyeye göre değişiyor sanırım.

Ya canım ben günümde adet oldum yoğun bitti 1 hafta sonra ilaclar bitti bidaha oldum bugun 7. Gun ve hala oluyorum çok çok Afedersin pihti da geliyor uzun sürmesi normalmi

M merve.b Canım hayırlısı olsun diyelim kuzum her şey nasip tez zamanda inşallah mutlu haberlerini alırız
İnsallah hepimizin aliriz canim beklemek her ay umitlenmek cok zor her ayda takicak bisey cikmasa daha rahat gecicek ama bakalim bu ay doktor takibinde yumurtlama takibi yapicam bakalim histereskopi sonrasi kontrol var mi acaba ya

Ya canım ben günümde adet oldum yoğun bitti 1 hafta sonra ilaclar bitti bidaha oldum bugun 7. Gun ve hala oluyorum çok çok Afedersin pihti da geliyor uzun sürmesi normalmi

Günaydın cnm, benimde öyle olmuştu. Hastaneyle görüşüp normal olduğunu öğrenmiştim. Ama çok kafana takılıyorsa hastanedeki hemşirelere sor istersen cnm

Günaydın cnm, benimde öyle olmuştu. Hastaneyle görüşüp normal olduğunu öğrenmiştim. Ama çok kafana takılıyorsa hastanedeki hemşirelere sor istersen cnm
Günaydın hayatım pazartesi muayne var nasılsa o zamana geçmese ararım bütün arkadaşlar aynı şeyleri yaşamış :)

İnsallah hepimizin aliriz canim beklemek her ay umitlenmek cok zor her ayda takicak bisey cikmasa daha rahat gecicek ama bakalim bu ay doktor takibinde yumurtlama takibi yapicam bakalim histereskopi sonrasi kontrol var mi acaba ya

canım sen ne zaman histereskopi oldun.Ben 6 ocakta oldum 21.gün de regli oldum ve hala devam ediyor .Bugunde ilaçlarım bitti dr u şimdi mi arayayım yoksa adet bittikten sonramı bilgin varmı.Dr da bana yumurta takibi yapıcaz demişti.

İlaçların bitince araman gerekiyor canım.

KIZLAR SELAM HATIRLARSINIZ BELKİ DÜN ADET OLDUM DEMİŞTİM DÜN ÇOK AZ SİLİNCE AKINTININ İÇİNDE PEMBE LEKE GELDİ BU BİR KAÇ KERE OLDU SONRA Bİ DAHA HİÇ BİŞEY GELMEDİ ŞİMDİ LAVOBOYA GİTTİM YİNE AYNI SİLDİM ÖNCE AKINTININ İÇİNDE UÇUK PEMBE ÇOK AZ GELDİ SONRA YİNE YOK İDRAR TESTİ DE NEGATİF BENİM 3 GEBELİĞİMDE BÖYLE OLDU 2Sİ KİMYASAL 1 İ DIŞ GEBELİK OLDU BÖYLE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI GEBELİĞİ DEVAM EDEN YADA

Merhaba arkadaslar .benimde subat ayinda mustafa hocaya randevum var zaman gecmek bilmiyor .cok heycanliyim.bir sorun olacakti sizlere benim adet kanamam evlendikten sonra cok azaldi sizlerde boyle sikinti yasadiginiz mi hic

Kizlar...
Simdi Mustafa Acet'ten hosted sonrasi kontrolden çıktım.
3 ay bekle, rahmin 10 uzerinden 8.5 dedi. Bu ne demek ya.
Bir anda moralim çoktu dagildi.

Kizlar...
Simdi Mustafa Acet'ten hosted sonrasi kontrolden çıktım.
3 ay bekle, rahmin 10 uzerinden 8.5 dedi. Bu ne demek ya.
Bir anda moralim çoktu dagildi.
3 ay kendiliğinden gebelik olması için mi bekleyeceksin yoksa 3 ay sonra tekrar mı bakacak canım?sbep ne idi histereskopi için.mustafa hocam bana da histereskopi olacaksın şu an rahmin 10 üzerinden 6.5 dedi.ufak pürüzler var onları halletcem kısa sürede dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…