Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bnde kontrol icin 15 subata randevu aldim.adetim cok yogun gecio bnimde.ama mustafa hoca normal korkma demisti.

3 ay kendiliginden olmasi icin bekleyecegim canim. Rahimde sekil bozuklugu vardi ucgen olmasi gerekiyormus sanirim ama degilmis birde polip vardi rahimde onu aldi.
Sen randevu aldin mi histereskopi icin ne zaman olacaksin ?

3 ay kendiliginden olmasi icin bekleyecegim canim. Rahimde sekil bozuklugu vardi ucgen olmasi gerekiyormus sanirim ama degilmis birde polip vardi rahimde onu aldi.
Sen randevu aldin mi histereskopi icin ne zaman olacaksin ?
peki rahimin 10 üzerinden 10 olması için ne yapılacak canım bişey demedi mi hoca?3 ay sonra tüp mü olacak gebelik olmazsa( inşallah hayırlısı ile olur hemencecik de) ben oldum canım hist. 20 gün önce

peki rahimin 10 üzerinden 10 olması için ne yapılacak canım bişey demedi mi hoca?3 ay sonra tüp mü olacak gebelik olmazsa( inşallah hayırlısı ile olur hemencecik de) ben oldum canım hist. 20 gün önce

3 ay sonra muayene odasinda ufak duzeltmeler yapariz yine dedi. İnşallah senin sonucun iyi olur canim benim

3 ay sonra muayene odasinda ufak duzeltmeler yapariz yine dedi. İnşallah senin sonucun iyi olur canim benim
Kendini kötü hissetme canım söyle düşün sen elinden geleni yaptın bundan sonrası allaha kalmış aynı gün ameliyat olduk ama bana 8 subata verdiler sen yıne iyisini hemen almışlar muayneye 2. Adetin oldumu sen

Yok canim daha olmadım. Gecen hafta ilaclarim bitince olmustum.
İnşallah sana guzel haberler verir o gun.

Canlaaaarr çıktı sonuç
Çok şükür 155 değerim
Cumartesi günü tekrardan kan vericem. İnş yükseliş devam eder. Sevindim ama havalara uçamadım. Hayırlısıyla bir kalp atışını dıuysam birazcıkda olsa rahatlıcam. Allah'ım inş nasip eder.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Bizi bizden başkası inanın zerre kadar anlamıyor. Allah'ım hepimizin kucaklarını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur

cnm cok sevındım ınss devam edecek sen rahat tut ıcını bebegın sana sımsıkı sarılır ıns bu sefer venus cnm senı merak edıorum adet oldun mu cnm ıns olmazsın yaaaa cnm bızede dua et ya bende onumzdkı ay yapacgım ıns benm melegımde bana tuunur yaaaa korkuorum cok

Canimm tekrardan hayirli ugurlu olsunn dualarimizdasin rabbim banada burdaki bütün arkadaslarada ins.en kisa zamanda nasip etsin..sende guzel düşün hep hic skintiya sokmamaua calis kendini zordur muhakkak ama bak ne guzel yukselmis ins sonu bu sefer hayirli olucaakk:)

Selim canim benim ya cok sevindim Rabbim kucagina almayi nasip etsin en kisa zamanda kalp atislarinida duyacaksin Allah in izniyle. Sende cok imtihandan gecmissin ve sonunda mukafatini alacaksin ins.

Eda canim ben adet oldum malesef bi kac gundur hafif lekelenmelerim baslamisti bugumde tamemen sokuldu. Ben 4 gundur ruh gibiyim aglayamiyorum da aglsam belki bu halim gecer sanirim umudumu tukkettim hic olmayacakmis gibi geliyor kimseye de anlatamiyorum bu durumu esime bile acamadim.ama anliyor o da halimden. Bu ay cok umutlanmisim nedense farkinda olmadan. Ama hepsini tukettim artik. Sanirim baska caba gostermeyecegim.

yapma cnm yaa ne olur tup bebek yapacgız ıns yaa tutacak ınsss ınsss yaaa

Canim cok sevindimm hayirlisiyla bebis bi bakmissin kucağında iyi düşün iyi olacak rabbim sana sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…