- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
Canim ben ameliyattan sonra normal günümde adet oldum ama yoğun bitir 1 hafta sonrada ilaçlar bitti 2 fun sonra adet oldum yine sancim yok ama 9. Gun az az oluyorumBenimde 9.gün bugün çok sancılı ve yoğun neden böyle anlayamadım ilaçlarda daha bugun bitti
Kızlaaarr hepinize çok ama çok teşekkür ederim olumlu düşünceleriniz ve bana umut verdiğiniz için. Allah hepinizden razı olsun. Sonum ne olur bilmiyorum inş gönlümdekini hayırlı etmiştir Allah'ım. Amiiinnnn canimmm
Kızlar bizlerin asıl sorunu stresimiz. Bende histeroskopiden sonra her ay olacak umuduyla ilişkiye girdim. Hiç olmadı. Tedaviye başladık transfet iptal oldu. Dedim ki elimizden geleni yaptık yapmayada devam ediyoruz. İnanın bu tedavide hiç olmadığım kadar rahat oldum. Aslında rahat olmak istediğimdem değil sanırım umudumu kaybetmiştim. Denemek olsun diye denedim sanırım. Diyorlar ya kafasından çıkartan herkesin bebeği oldu diye bana şehir efsanesi gibi geliyordu ama değilmiş. Belkide biraz rahat olabilsek kafamızdan atsak doğal yollarla olacak bazı şeyler ama yapamıyoruz işte. Kızlar yapabiliyorsanız kafanızı dağıtacak birşeylerle uğraşsanız ve o ay bebek için değilde aşk için eşinizle yakınlaşsanız. Ben bunu hiç yapamadım ama belki aranızda yapabilen olur.
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inş. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmiş olsun.
Kızlar ilk denemelerinizde inş hayırlısıyla hamile kalırsınız. Bende inş sonuna kadar gidebilirim.
Canim ben ameliyattan sonra normal günümde adet oldum ama yoğun bitir 1 hafta sonrada ilaçlar bitti 2 fun sonra adet oldum yine sancim yok ama 9. Gun az az oluyorum
Kızlaaarr hepinize çok ama çok teşekkür ederim olumlu düşünceleriniz ve bana umut verdiğiniz için. Allah hepinizden razı olsun. Sonum ne olur bilmiyorum inş gönlümdekini hayırlı etmiştir Allah'ım.
Kızlar bizlerin asıl sorunu stresimiz. Bende histeroskopiden sonra her ay olacak umuduyla ilişkiye girdim. Hiç olmadı. Tedaviye başladık transfet iptal oldu. Dedim ki elimizden geleni yaptık yapmayada devam ediyoruz. İnanın bu tedavide hiç olmadığım kadar rahat oldum. Aslında rahat olmak istediğimdem değil sanırım umudumu kaybetmiştim. Denemek olsun diye denedim sanırım. Diyorlar ya kafasından çıkartan herkesin bebeği oldu diye bana şehir efsanesi gibi geliyordu ama değilmiş. Belkide biraz rahat olabilsek kafamızdan atsak doğal yollarla olacak bazı şeyler ama yapamıyoruz işte. Kızlar yapabiliyorsanız kafanızı dağıtacak birşeylerle uğraşsanız ve o ay bebek için değilde aşk için eşinizle yakınlaşsanız. Ben bunu hiç yapamadım ama belki aranızda yapabilen olur.
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inş. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmiş olsun.
Kızlar ilk denemelerinizde inş hayırlısıyla hamile kalırsınız. Bende inş sonuna kadar gidebilirim.
Benim bugün bitti artık sanırım pazartesi kontrol var bence ara dr değil asistan sor onlarda bilgi veriyor canimBende bir tufalık var c anım ya anlamadım.Bende adet günümde oldum ilaçta yeni bitti ama hala kesilmedi ve çok yoğun ve sancılı .Dr u da bunun için aramak istemiyorum .
Canlar nasılsınız?
Bugun 14. Günümdü tekrardan test yaptırdım. Hamdolsun yükselmiş. 155 den 370'e çıkmış. Hocam sen riskli gruptandın dedi. Bakalım sonuna kadar gidebilcekmiyim ? Bide gribim. Sersem gibi oldum. Devamlı hapşuruyorum. Ağzım burnum akıyor, kulaklarım uğul uğul, halsizlik var inş düzelirim hemencecik. Bu durumda pek birşey yapamıyorum sizlerin bildiğiniz birşeyler var mı kızlar?
Canlar nasılsınız?
Bugun 14. Günümdü tekrardan test yaptırdım. Hamdolsun yükselmiş. 155 den 370'e çıkmış. Hocam sen riskli gruptandın dedi. Bakalım sonuna kadar gidebilcekmiyim ? Bide gribim. Sersem gibi oldum. Devamlı hapşuruyorum. Ağzım burnum akıyor, kulaklarım uğul uğul, halsizlik var inş düzelirim hemencecik. Bu durumda pek birşey yapamıyorum sizlerin bildiğiniz birşeyler var mı kızlar?
Canlar nasılsınız?
canım ben ECHOMAR da çektirdim hiç ağrılı olmadı anastezi falan da yapılmadı öneririm.Kizlar bisey soracagim ben rahim filmi cektrcem ama.anestezili düşünüyorum çünkü kendimi muayenede bile çok kasiyorum aranızda cektren var mi
canım inşallah hayırlısıyla mutlu sonuca ulaşırsınız ve darısı hepimizin başına.Canlar nasılsınız?
ben echomar da cektirdim. Son teknoloji agrisiz sistem oldugu icin anestezi uyglamiyirlar. Gercektende agri hissetmedimKizlar bisey soracagim ben rahim filmi cektrcem ama.anestezili düşünüyorum çünkü kendimi muayenede bile çok kasiyorum aranızda cektren var mi
Kac dakika surdu acaba?ben echomar da cektirdim. Son teknoloji agrisiz sistem oldugu icin anestezi uyglamiyirlar. Gercektende agri hissetmedim
Cnm çok saol deneyeceğim. Sütle kuru kök zencefili kaynatacakmıyım cnm?Canim gözün Aydin tebrikler. Benim tavsiyem sütun içine kuru kok zencefil koyup kaynar günde 2 bardak ic. 2 günde toparlarsin.
Devamlı yatıyorum cnm pazartesi işe gitmemeyi düşünüyorum. C vitamini depoluyorum ama hiç bi değişiklik yok. Dr da gitmek istemiyorum.Gözün aydın canımm çok sevindim hadi inşallah Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin. Kendine çok dikkat et çok kalabalık ortamlara girme ki virüs kapma canım yat dinlen bol bol c vitamini al inşallah atlatırsın
canım hayırlı olsun sağlıkla 9 ayı tamamlarsın inşallah. bugün facede gördüğüm sonuç senindi galiba. ben grip olur gibi olmuştum suya katılan grip için içecek vardı ondan içmiştim ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. çalışmıyorsan evde dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?