Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yok yok canim merak etme. Zaten çok fazla koymuyorsun ya günde 2 bardaktan bisey olmaz. Ama inan cabuk topqrliyor.
Saol cnm benim inş şifa olur. Hemşireler ıhlamur dışında hiç birşeye izin vermemişti. Bunun bir sakıncası yoktur dimi cnm

Saol cnm benim inşallah sonunuda görürüm hayırlısıyla. Geçen seferki gibi olacak diye çok tedirginim geceleri hiç rahat uyuyamıyorum.

Bu duyguyu anlayabiliyorum ama iyi dusun ve bugunleri o dusuncelerle gecirmeyeye calis. Cok sukur simdi hersey yolunda insallah oyle de devam eder.

Ben de aşırı korkuyorum sanırım anestezili cektrcem ben de 2 kez dış gebelik geçirdim o yüzden sorunun ne olduğunu öğrenmem lazim
Anestezili sordum acibadem 1100 tl istedi.cok bence.bi kac dk lik islem icin.o yuzden baska hastaneleri arastirmak lazim.sanirim kolon daha uygundu fiyat olarak.
Dusunuyorum echomar i oneren cok agrisiz diyorlar ama kasilirsam kapali cikacak agrimasa bile.onu engelleyemem ki.

Bende de o problem var bn de echomari dusunuyorum ama kendimi cok kasiyorum normal muayenede bile

Ayni ben iste.muayenede resmen ter dokuyorum.
Ne bileyim o zaman anesteziyle çekilmek lazim ama anestezi çok az veriyorlardır inş ben 2 kez ameliyay oldum anestezi beni mahvediyor uyandigimda nefes alamiyorum rahim filminde az anestezi verirler belki problem yasamam diyorum

Ne bileyim o zaman anesteziyle çekilmek lazim ama anestezi çok az veriyorlardır inş ben 2 kez ameliyay oldum anestezi beni mahvediyor uyandigimda nefes alamiyorum rahim filminde az anestezi verirler belki problem yasamam diyorum
InsAllah gerek kalmadan hamile kaliriz.yoksa mecbur cekilecegiz disimizi sIkkip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…