- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Cnm çok saol deneyeceğim. Sütle kuru kök zencefili kaynatacakmıyım cnm?
Saol cnm benim inş şifa olur. Hemşireler ıhlamur dışında hiç birşeye izin vermemişti. Bunun bir sakıncası yoktur dimi cnmEvet canim cezveye koy kaynasin. Sonra agzini kapat 10 dk bekleyip iç. Şifa olsun iinş.
Saol cnm benim inş şifa olur. Hemşireler ıhlamur dışında hiç birşeye izin vermemişti. Bunun bir sakıncası yoktur dimi cnm
Teşkkür ederim tatlım inş devamıda gelir
Aaaa çook sevindim canım hayırlı olsun .rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallh.inşaallh gelişimide güzel giderTeşkkür ederim tatlım inş devamıda gelirDarısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına
Hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim sizlerede daha fazla aratmasın inşallh.inanın sıtrese girmeyin olacaktır.stresten uzak durmaya çalışınVe ben yine regl oldum
Saol cnm Allah razı olsun. İnş kucağımada almayı nasip etmiştir. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmiş olsunAaaa çook sevindim canım hayırlı olsun .rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallh.inşaallh gelişimide güzel gider
Kac dakika surdu acaba?
Saol cnm benim inşallah sonunuda görürüm hayırlısıyla. Geçen seferki gibi olacak diye çok tedirginim geceleri hiç rahat uyuyamıyorum.
Tesekkur ederim.cok korkuyorum o yuzden sordum.5-10 dakikalik bi islem 10 dakika sonra sonucu veriyorlar
Aynen ben de çok korkuyorum cektirmem gerekiyor sen niye çektirmeyi dusunuyorsunTesekkur ederim.cok korkuyorum o yuzden sordum.
3.ayim klomen tedavimde.bu ayda olmazsa dr cektir dedi.Aynen ben de çok korkuyorum cektirmem gerekiyor sen niye çektirmeyi dusunuyorsun
Ben de aşırı korkuyorum sanırım anestezili cektrcem ben de 2 kez dış gebelik geçirdim o yüzden sorunun ne olduğunu öğrenmem lazim3.ayim klomen tedavimde.bu ayda olmazsa dr cektir dedi.
Ruyalarima giriyor
Anestezili sordum acibadem 1100 tl istedi.cok bence.bi kac dk lik islem icin.o yuzden baska hastaneleri arastirmak lazim.sanirim kolon daha uygundu fiyat olarak.Ben de aşırı korkuyorum sanırım anestezili cektrcem ben de 2 kez dış gebelik geçirdim o yüzden sorunun ne olduğunu öğrenmem lazim
Bende de o problem var bn de echomari dusunuyorum ama kendimi cok kasiyorum normal muayenede bileAnestezili sordum acibadem 1100 tl istedi.cok bence.bi kac dk lik islem icin.o yuzden baska hastaneleri arastirmak lazim.sanirim kolon daha uygundu fiyat olarak.
Dusunuyorum echomar i oneren cok agrisiz diyorlar ama kasilirsam kapali cikacak agrimasa bile.onu engelleyemem ki.
Ayni ben iste.muayenede resmen ter dokuyorum.Bende de o problem var bn de echomari dusunuyorum ama kendimi cok kasiyorum normal muayenede bile
Ne bileyim o zaman anesteziyle çekilmek lazim ama anestezi çok az veriyorlardır inş ben 2 kez ameliyay oldum anestezi beni mahvediyor uyandigimda nefes alamiyorum rahim filminde az anestezi verirler belki problem yasamam diyorumAyni ben iste.muayenede resmen ter dokuyorum.
InsAllah gerek kalmadan hamile kaliriz.yoksa mecbur cekilecegiz disimizi sIkkip.Ne bileyim o zaman anesteziyle çekilmek lazim ama anestezi çok az veriyorlardır inş ben 2 kez ameliyay oldum anestezi beni mahvediyor uyandigimda nefes alamiyorum rahim filminde az anestezi verirler belki problem yasamam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?