Canim masaalh sana ins.rabbimin izniylede devami gelecek..gecmis oksun vitamin depola bol bol dikkat et :)Canlar nasılsınız?
Bugun 14. Günümdü tekrardan test yaptırdım. Hamdolsun yükselmiş. 155 den 370'e çıkmış. Hocam sen riskli gruptandın dedi. Bakalım sonuna kadar gidebilcekmiyim ? Bide gribim. Sersem gibi oldum. Devamlı hapşuruyorum. Ağzım burnum akıyor, kulaklarım uğul uğul, halsizlik var inş düzelirim hemencecik. Bu durumda pek birşey yapamıyorum sizlerin bildiğiniz birşeyler var mı kızlar?
Ben anestesisiz sisli echomarda çekildim bence aneztesi almayi gerektirecek hic bi durum yok cnm cok kisa bir islem ben doktoruda arastirarakk gitmistim cok guvenerek..herkesin agri esiyi farklidir gerrciKizlar bisey soracagim ben rahim filmi cektrcem ama.anestezili düşünüyorum çünkü kendimi muayenede bile çok kasiyorum aranızda cektren var mi
Sen ne zman ameliyat olmuştun canm? Hiç yorum yapmadı mi yani hoca? Benim bildiğim kadarı ile ameliyat olmamışsa çağırıyor ama inşallah öyle değildir seninki canım hem öyle olsa söylerdi sanırım sıkıntı var diyeKızlar selam ameliyat sonrası ilk muayne mi oldum bişi soleme di dr adetımın 9. Günü tekrar çağırdı ben üstünü giyinmeye kadar çıktı sorcaklar im da soramadim neden çağırdı gıda sizde cagirmismiydi
Selim cnm bugum ki foto seninmiydi face de sevindirmeye devam fotosu.
Ins sonuna kadar gidip bebegini kucagina alirsin.
Canımm korkak değil hassassinKızçeler ben bugun gribim için doktora gittim. Hazır hastaneye gitmişken tekrar test yaptırayım dedim. Çok şükür değerim yükselmiş birazda olsa rahatladım. 14. Gün 370 di hamdolsun bugun 16. Günüm 975 çıktı.
Doktor iki tane bitkisel ilaç verdi. Alerperil kapsül ve korax bitkisel şurup. Hemşireler doktor yazdıysa kullanabilirsiniz dedi eczacıda kullanmakta sakınca yok dedi herkes kullanıyor dedi ama nedense hala içemedim ilaçları. Ne korkakmışım
Canım sorunun neydi peki de histereskopi oldun? Üzülme canım histereskopi olacak olsa bir daha.hoca söylerdi sana kesinBen 25 aralıkta olmustum canım ve sanırım bir sorun var çok Üzgünüm cok
Ben 25 aralıkta olmustum canım ve sanırım bir sorun var çok Üzgünüm cok
Canımm korkak değil hassassinki haklısın da baby ARTIŞ SÜPER BU arada Ins ALLAH gidecek SONUNA KADAR. sen inan ve tevekkül et.dua et arkadaşım
Canim sen adet olmadan mi gittin tam olarak anlamadim. Bende doktora gitigimde kontrole hoca cok yogundu pek bisey soramamistim hemen ciikmisti doktor aklina hemen kotu seyler getirme ims bi sorun yokturKızlar selam ameliyat sonrası ilk muayne mi oldum bişi soleme di dr adetımın 9. Günü tekrar çağırdı ben üstünü giyinmeye kadar çıktı sorcaklar im da soramadim neden çağırdı gıda sizde cagirmismiydi
Yumurta takibi olsa söylerdi canimCanım sıkıntı yapma kendini neden yıpratıyorsun ameliyatlık bir durum olsa bunu muhakkak paylaşırdı öyle gel diyip de gidince pat diye ameliyata almaz adetin 9. Günü diyince benim aklıma sadece yumurta takibi geliyor belki yumurta takibi için çağırmıştır
En azından neyin ne olduğunu bilsem içim rahatlicak kötü bir şey olmasından korkuyorumCanim sen adet olmadan mi gittin tam olarak anlamadim. Bende doktora gitigimde kontrole hoca cok yogundu pek bisey soramamistim hemen ciikmisti doktor aklina hemen kotu seyler getirme ims bi sorun yoktur
Selin canim ben de olsam icemezdim ilaclari bazi seylere zor sahip olununca insan daha dikkatli davranmak ister haliyle ki biz artik cok uc noktalara gelmisiz. En iyisi ihlamur limon ve bol bol dinlenme bence cunku gribin en iyi ilaci dinlenmektir disari cikmamaya calis tavuk suyuna corba falan ic mis gibi ins biseycigin kalmaz.
ArkadaşlarıM eşim msj attı bi sorun mu var dıye cevap olarak var yazmis hoca ama bi türlü ulaşamadım musait değil sanırım bütün moralim allak bullak S saffiye ben rahim dardi genişletti @Venüs normal aderi oldun bide ilaçlar bitince oldum oda bitti gittim muayneye en azından bilsem nen olduğunu bişey var ama ne buda beni bitirip duruo bugünden beri agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?